6,361

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

su drauges seima patiko svest, su savaja ne? na gal yra kokia kita drauge, kuria galetum pasikviest pas save?..

6,362

pas save neno...beja tik trese namuose svesti neidomu...taigi buvau nuolat pas mano drauge...
nu gerai einu as miegoti nes rytoj eisiu svesti reikia biski pries tai pamiegoti...;)
saldziu sapnu;) iki

6,363

tai ta prasme pas ta drauge pastoviai tusai kalediniai vykdavo?
nu saldziu wink

6,364

saldziu saldziausiu :::746
siais metais kucias leksim svesti pas senelius i stungius (netoli zagares), o siaip budavom namie, pasipuosdavom egle su broliu ir mama :::815 susesdavom prie stalo, uzsidegdavom zvakutes, mama palinkedavo visai musu seimai ramybes ir siltu kaledu:::051 ir kita ryta per kaledas vaziuodavom pas senelius, susirenka visa giminuke wink ten pasisnekam, pasibendraujam, aplankom kai ka dar (pernai lekem zagares eglutes :::830 apziuret)... man kaledos pati silciausia svente, siuo metu dar labiau suarteju su mama, broliais, suprantu, kaip as be galo juos myliu ir kad tai brangiausi zmoguciai, uzimantys mano sirdeleje :::727 svarbiausia vietuke wink
>>o naujus tai net neisivaizduoju, kaip sutikti reikes :? ir kur :? nius, laikas parodys wink

6,365

gruodzio 22 diena
:::908:::908:::908:::908:::908 iki meeto LIKO 6 dienos :::908:::908:::908:::908:::908

6,366

as irgi nzn kur naujus.. nesmastau..

6,367

o as net nemastau big_smile
na, labanakt mielieji wink

6,368

Labos nakteles, saldziu saldziausiu wink

6,369

labos, labos, Diana wink

6,370

na tai kur kiti zmogeliai ? :? gal tu zn kas juos pagrobe wink

6,371

nezinau, sese tai turbut kompa paliko namie :? ir dar jai ryt tas egzas, ui, kaip negerai.... tikiuosi zuikuciui mano pasiseks :V labai noreciau, nes tada jau verksiu... myliu sese savo as labai :::726
Auris gal atostogauja kur big_smile, Lauras uzsikases kazkur, seniai nematytas smile o dar paskutiniu naujienu jis nzn... :? hmmmmm :? su Danguolyte ir nesusirase, kazin kur ji puolus prapuolus :? nzn

6,372

joa visi dazkur dinge ir musu super duper agentas nesirodo big_smile

6,373

labas rytas zmogai:) kur as? niekur as nepradinges tik nosi nusibaladojes ir tiek big_smile zmones gi man atostogos ;D ejau bisq svyturio balto inkaliau, siaip pasibaladojau big_smile su draugais paziurejom Jackass Number Two ;D pasivazinejom su senu trantalu golfu big_smile ivaziavom i medi, bet nieko nenutiko, tik dazai nuo bumperio atsilupo big_smile

Ka dar nuveikiau... hmm:) pasokinejau is laimes kad atostogos big_smile pasedejau golfe ir aprasojo langai taip kad net vanduo upeliais pradejo teket big_smile nu zdz siek tiek linksmai ir vat guliu dabar lovoj sildaus ir nesimiega zinokit big_smile per daug laimes kelnese matyt ;D

6,374

labas rytelis...
atsirado musu Auriukas, bet tai taip ir maniau, kad atostogas uzsventei, bet tu ziurek, saugok save wink "ivaziavom i medi, bet nieko nenutiko" :::209 isprotejai???? gerai, kad sveikas gyvas wink

6,375

Auri huligane tu :::a22 su kuo tu ten baladojiesi kad su golfu medzius vartot :?
tuo as tau per kupra duosiu :::a16 :::a16
>> per tokius pokstus gali ir kojas pakratyt :{}
>>>> na bet manau ten viskas buvo proto ribose :::818

>> na man jau irgi atostogos..  kazkaip lievai jauciusi gal persalau visus kaulus skauda jauciuosi kaip is__stas ;D ;D

6,376

hehe big_smile nia viskas normaliai hebra big_smile tiesiog paziurejom ta jackass ir nuvaziavom i aikstele padurniuot ir biski medi stuktelejom smile Kadangi golfas buvo tai negaila big_smile Su draugais atostogomis dziaugemes na ir siaip juoko porcija tokia turejau kad net dabar pilva skauda ;D

O del apsaugos tai nesijaudinkit big_smile as visada apsaugotas ! big_smile Nesioju Falk Security lipduka ant subines visa laika wink big_smile

6,377

dar bandem imituot piktus gezus ir elgtis forsiskai ;D bet nlb isejo bo visi su svarkais gi buvom big_smile nelabai i stiliu pataikem :DDD

6,378

Diana, 17 wrote:

tai ta prasme pas ta drauge pastoviai tusai kalediniai vykdavo?
nu saldziu wink

nu ji turi didele seima ir del to buvo linksma beja su jos seima ir tevais labai gerai bendraudavome
ir pas ja budavau dazniau neigu namie...todel ir svesdavau pas ja...

Meetas?????? koks dar meetas ? sad as irgi noriu:(

6,379

Evelina, cia tas pats apie kuri mes jau puse metu snekam big_smile~ atvaizuok priglausim mes tave mielai gi wink

6,380

AS LOPE.... **** :::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826 neklauskit kodel, nes nepasakysiu, bet didesnes IDIOTES NERA :::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826:::826
>>> gerai, Auri, kad viskas vyko gerai... kai susitiksim, parodysiu, kaip forsiukai soka ;D o atsiskaitymas praejo gerai :?