Re: Ka manote apie Nomedos akcija Vaikams?
bet ot aš vis tiek nesuprantu, kokio velnio reikia draskytis čia
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Nomedos akcija Vaikams?
bet ot aš vis tiek nesuprantu, kokio velnio reikia draskytis čia
Nu zmogus norejo idoryt kad visi zmones sventi. jeigu netas nuplaus tos pinigus tai kitas nuplaus.
ai, kad jūs visi taip mėgstat tuos kraštutinumus... nėra gyvenime nei juodo, nei balto
joa yra tik pilka arba daugiau balta arba daugiau juoda
**** nei as ka yrodyt noriu nei ka, uzsipist ce galima beyrodinejant ce kazka.....prie ko ce tas savo statybas ykisai?
Nu tu paskaityk ka as cituoju tada klausk prie ko cia tos statybos.
Niekas r nesako, kad visi iki 1ct tie pinigai vaikams nubyra..bet didzioji dalis manau tikrai taip...:)
Niekas r nesako, kad visi iki 1ct tie pinigai vaikams nubyra..bet didzioji dalis manau tikrai taip...:)
saunuole Eglute ech faina mergaite.mmmmm.:@
Taigi ka manote? Ar paaukojote pinigeliu?;)
As asmeniskai esu labai uz sita akcija...ir jei buciau turejus saskaitoje tai buciau tikrai paaukojus:)
as ir esu uz sia akcija ir paaukojau,bet kraujas uzverda pagalvojus,kad kazkokie urodai pelnosi is to...cia jau aisku,kad nevisi pinigai atitenka vaikams...bet manau kas tuos pinigus pasisavina jiems jie per gerkle islis...vis sioks toks teisingumas yra...tikiuosi...
Na Danguole del to pritariu lazda turi du galus....
na taip aukodama remi is dalies vaikus ir grobikus visokius...:)
nezinau...as lb atsiribojusi nuo visokiu akciju ir pan...isvis nedaug teliko ziuriu,zinau apie sita akcija,bet nieko neaukojau,tu gumyciu-apyrankiu nepirkau paprasciausiai todel,kad man jos nepatinka kaip papuosalas....kazkada aukojau pinigu siai akcijai,bet kai tai vyksta jau nezinau kelinti metai is eiles,kazkaip atsibodo....
Egle, 17 wrote:Taigi ka manote? Ar paaukojote pinigeliu?;)
As asmeniskai esu labai uz sita akcija...ir jei buciau turejus saskaitoje tai buciau tikrai paaukojus:)
as ir esu uz sia akcija ir paaukojau,bet kraujas uzverda pagalvojus,kad kazkokie urodai pelnosi is to...cia jau aisku,kad nevisi pinigai atitenka vaikams...bet manau kas tuos pinigus pasisavina jiems jie per gerkle islis...vis sioks toks teisingumas yra...tikiuosi...
Mes visi tikimes kad teisingumas yra.
oj taip paaukojau.. manau tai gerai.. reikia pinigeliu ir jiems..
Zinoma juk tie 2 litukai ner daug .... Bet kai daug zmogiuku balsuja gaunasi dideli pinigai
Nomeda tą mergytę yra įsivaikinusi ir už ją ji negauna nieko. 500 lt gauna tik tie, kurie pasiema globoti.
Bet nomeda gauna tikrai procenta nuo tos akcijos
as tai nezinau gauna ji ar ne...:) Cia jau reiktu pas ja paklausti:)
gal ir gauna
gera akcija...;)paaukojau 2 lt..ir apyranke nusipirkau;)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Nomedos akcija Vaikams?