81

Re: Vyrai moteriskeja, ar gi ne?

tikiuosi tikiuosi smile
jau uzrasyta smile jus esate 56 vietoje taip kad jau savaites vidury bus jusu eile wink

82

o kada tiksliau? per kaledas gal? wink big_smile

83

jau siaip rytoj smile jei ka

84

:::209:::007:::215 tu ka?! reikejo anksciau perspet sad kada as visus manikiurus-pedikiurus pasidarysiu.... :::216:::157

85

Niekada mergites jus nesuzinosit,kas jusu vertas kol.sedesit prie kineskopo.Apie statusa,kas uzdirba,tas ir.statusa valdo. Pasamones,tai jusu/nesamones,problema.Irgi skaiciau.

86

Egidijus, 36 wrote:

Niekada mergites jus nesuzinosit,kas jusu vertas kol.sedesit prie kineskopo.Apie statusa,kas uzdirba,tas ir.statusa valdo. Pasamones,tai jusu/nesamones,problema.Irgi skaiciau.

paskutiniu dvieju sakiniu nesupratau.... cia ka, akmeni svystelejai i musu darza?

87

kristina taves dar laukiu wink

88

Aldis, 23 wrote:

gejai perdaug laisve pajutom vyrai tikrai ne! visi treniguoti isvyko i uzsieni... neber kam tvarkos palaikyt.. tik tiek... todel ir lenda is krumu tokie.. griztu "vyrai" tvarka padarytu

Aldi tiesiai i 10ka, zinai pats lietuvis, visutinis jauciu, tarp anglu herakliu jauciuosi, galeciau 3 vienu metu isaiskint gyvenimo tiesas, bet pamates treninguotus suprantu, kad iki tikro lietuvio man dar toli, ka jau kalbet apie anglus

89

kristina wink

90

audriau..... smile

91

smile big_smile:D

92

:::757:::818

93

vyrai tampa pedarastais ???:) vajeezzz kai pnegerai smile
kristina matai si tema neigiamai veikia mane smile

94

Audrius, 23 wrote:

vyrai tampa pedarastais ???:) vajeezzz kai pnegerai smile
kristina matai si tema neigiamai veikia mane smile

nu iskart gal ir netampa "pederastais" bet bobiskeja...
:::041 bet kartais galvoju, kad tas vyru jautrumas, kuris pasireiskia 21 amziuje visalaik buvo, bet gal anksciau jie negalejo to rodyt :::921

95

kaip moterys negalejo sakyti kad nori sexo nes bus nesuprastos ? ? smile

96

sutinku su tuo smile bet tada isvada tokia : moterys tobuleja, draseja, o vyrai?

97

aha smile taip taip smile

98

dziaugiesi tuo? big_smile big_smile

99

Tikrai musu vaikinukai pradeda sumoterisketi,vis dazniau lankosi i vairiose grozio procedurose ir bando save padailinti,bet istikruju musu merginos i juos ziuri ir nesiskundzia!

100

Lina, 19 wrote:

Tikrai musu vaikinukai pradeda sumoterisketi,vis dazniau lankosi i vairiose grozio procedurose ir bando save padailinti,bet istikruju musu merginos i juos ziuri ir nesiskundzia!

tu gal ir nesiskundi, bet man tokie "soliariuminiai" juokingi :::961