21

Re: Kelias į žvaigždes

Martyna, 19 wrote:

kritikai didieji... smile o gal pabandykit bent ką teigiamo įžvelgti, kad ir tokiam "š..."? Be to, lažinuosi, kad realiam gyvenime, jei tektų bendrauti bent su vienu iš jų visai kitą giesmelę giedotumėt wink

aisku sakyciau, ka apie juos galvoju, nes man jie joks autoritetas... Talento pas juos 0, kaip ir pirmam KIZ, dainuoja visi draugiskai pro sali, ir neturi balso...
Zmones nejau jusu gyvenimas toks nuobodus, kad reikia ziureti, kaip kiti gyvena...

22

tai va aukeles, balsuoja pinigus leidzia, perka visokias atributikas, is vaiku taip uzdarbiauja, o jie vargsai ir tiki smile

23

nepamirskit kad dar yra bobuciu kurios balsuoja irg is neturejimo ka  veikt big_smile

24

va nugalejo balsas viena karta...dziugu

25

smile

26

Oi, kaip man dziugu, jog Merunas laimejo:::024 Sirgau uz ji. Teisingai Vaiva pasake, pagaliau nugalejo balsas:)

27

Gytis, 20 wrote:

koks skirtumas realus ar cia? tam ir yra forumai kad issakyt savo nuomone, as nepersu tau ar dar kam, pasakau savo nuomone, ko tu iskart puoli.. kazkam patinka, kazkam ne, jeigu tau patinka tai sakyk patinka, o nekritikuok kitu kuriems tai nepatinka.. man zalgiris patinka nors ir pralaimi, o tau rytas, tai db tave smerkt kad nesergi uz zalgiri? atrodo 19 metu, bet protas kaip 16.. priek o tas bendravimas? gal jie kaip zmones ir geri, bet zvaigzdemis per 2 menesius netampama

visų pirma, tai mano replika nebuvo skirta konkrečiai tau, Gyti. O apskritai visiems, kurie savo teiginių nepagrindžia argumentais, taigi nėra čia ko dūkti ;]
koks skirtumas "realus ar cia"? Ogi toks, kad čia daug paprasčiau dėstyti savo neigiamą nuomonę, nei akis į akį bendraujant. Ir aš nieko nesmerkiu, mane paprasčiausiai erzina žmonių kategoriškumas.

28

galim pasidziauk uz Meruna,bet jau buvo aisku,kad jis laimes,nes visos bobutes ji dievina,tai speju visa pensija isleido balsavimams,nes siandien per finala buvo rekordiskai didelis balsavimas:::833

29

jis buvo to vertas

30

nieko gero.. :::608

31

neigaiama nuomone apie tokius show

32

seip tai as del nei vieno nedusauju,kaip kaikurie;D o jei reiketu rinktis,rinkciausi Merka:D jis ir laimejo:::319 saunuolis:D

33

pirkot kas nors kelio i zvaigzdes atributika? :DDD

34

as tai nea ;D bet yra tokiu kurie prisipirko ir dabar ner kur det ;D

35

tai va nenormalus big_smile

36

merunas geriausia balsa turejo bet man grudas patiko

37

nu ten tai diele komercija... tdl nelabai as ji ziurejau.be to muzika leva...

38

man tai lb patiko AGNE:D

39

Buvo ir gan gabių žmonių(meūnas,gal dar radzi...),bet ką ten veikė kiti,tai net nenumanau...