Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
va va vyksta karas tarp zemaiciu ir suvalkieciu
hm...gyliau pasikapscius as ir zemaiciu kraujo turiu nors ir nedaug...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
va va vyksta karas tarp zemaiciu ir suvalkieciu
hm...gyliau pasikapscius as ir zemaiciu kraujo turiu nors ir nedaug...
niu niu tik skirtumelis kad jus suvalkietes babulytes esat;D o tarp zemaituku yr vaikins
tad musu puseje fizine jega ;D
jaunuoli, musu puseje patirtis ir ismintis.. (mes juk vyresnes ) o tai svarbiau
Auri, as ir atsovauju vaikinams, tu ne vienas
Diana ka tai turetu reiksti...
ot reikes cia tikrinti tuoj kelnes, kad aisku pasidarytu su kuo bendrauju :? (cia vienas vos ne gyvuneliu patapo, o dabar :? )
ner man kelnese nieko ypatingo
tiesiog taip jau yra, kad baidau bahurus sitaipp, o tai ko cia mergiociu nepabaidzius? ;D
kazkas man prilipino kad as kaip bahuras ir man tai patiko
diana, kam neypatinga,o kam labai (o siaube, jau man patylet reikia, jauciu, kad miego trukt pradeda ;D )
>> kodel patiko? as tai neatleisciau
nes as stacioke ir visokia kitokia -oke.. e, Auri, tu mane jau kazkada apibudinai kokia esu, gal galetum pakartot? man taip butu lengviau
na keisti dalykai dedasi su mano avataru.. jis sam saboi keitaliojasi kaip pasakytu rusai ;D
>> Diana tai koki stebukla keinese slepi :?
>> Nijolyte kaip suprasti "vienas vos ne gyvuneliu patapo" ?
nzn as ten bisq gali pasirodyt kad vos ne uzvariau, tai man geda dabar zmones nesipykim ;D as visai nenoriu cia nieko kaitint viskas normaliai hebra grazios tos musu mergelikes visos, tik vienos svelnios, kitos nlb... :V
nzn as ten bisq gali pasirodyt kad vos ne uzvariau, tai man geda dabar zmones nesipykim ;D as visai nenoriu cia nieko kaitint viskas normaliai hebra
grazios tos musu mergelikes visos, tik vienos svelnios, kitos nlb... :V
o as svelni ar nlb?
as turbut astriausia ;D
mes su sese tai svelnios :V :V ;D ;D
_Diana, pasikeisi, gyvenimas pakeis, mane tai ui kaip uzkeite geguzes menesis,,, nuo to laiko i berniukus graziai ziuret pradejau ir suprast juos pradejau stengtis
>>> Linuk, as nzn, apie kokius jus ten asilus ar bebrus ten diskutavot :?
stengiuos as ir db bernelius suprast :pp o kuo ypatingas tas geguzis buvo, kad pasikeitei?
na dr visu nepazinom todel negaliu teigti kad visos svelnios ar pasiutusios
>>na ten apie tuos gyvunus tik siaip ne i tema kaip tos garsiosios blond ;D
na mielieji varau i lova,nes ryt sunki naktis laukia liksmu jums nauju,patusavokit,padurnavokit,pasprogdinkit ir t...t LABANAKTUKAS
;D as tai niekaip nenueinu sianakt miegot... ;D
nu linksmu ir tau jei nebeketini ryt prisijungt
tai reikia musu mergaites kitas prispirt, kad jos jau ir susirinktu :V
>>jo,,ir ruoniai, viskas ten
>>> Diana, buna zmoniu, kurie tau pakeicia kazkuo gyvenima ir siaip kazka,,, tai va,,, jis pakeite man viska...
labos nakteles DANGUOLT
>> na o as tai mastau ka cia nuweikus gal eiti ko uzkasti bet nesveika tai gal ir as jau apie lova pamastysiu
>> labos naktuzeleleles
uzkasti irgi nieko, jei valgyt nori, bet saikingai labos Linuk
joa, labanakt ten tiems draugams , kurie jau sapnuoti uzsimane
>>> Linuk, man taip ir jolantelelleleellele zinok tokia ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~