Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kas ta jolantelelelele???
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
kas ta jolantelelelele???
nius, Linukas parase, naktuzelellelle, tai kaip is tos dainos:
as esu jolantelelele, vejas man plaukus suvele vaje vaje, kaip as dabar i gimtadieni eisiu,as tokia suvelta, o neaaa...
ir zinai tu tokias dainas....
ai tai cia daina... :?
nekasyk to pakausio taip, o tai nupliksi ;D
nu skyle gal paglaiau prakrapstysiu :? Bus lengviau koses isidet i pakausi ;D
nea, nepavyks :PP o be to, kam tau ta kose pakausi?.. nereik, supus ir kartu supudys smegenine, tada nebezinosi kam netas reikalingas ir taves nebematysma
Diana, zinau as tu dainu ir dar kiek.. ooooo.... ilga vaikyste apturejau... kitokios net nenoreciau...
kaip tai kam... visi vat girias kad turi koses galvoj, o as nea.... tai reik man parodyt visiems kad ir as koses turiu galvoj !
kas is tos koses jei i neturi funcijos mastyt? ;D
ai, Auri, baik.. tu cia nerodyk visiems... paskui neturesim pas ka i klaipeda vaziuot
sakai nebebus ko vaziuot nes jau viska busim mate? ;D
labos biciuliai
ne,ne... kad parodyt, kiek koses turi, reiketu sitam vaikuciui skalpa nusiimt... tai man tai skaudu butu.... toks vaikas, o sitaip su juo....
netureciau to, kas mane ant ciuozyklos gerai patampytu ir siaip... dar juk vaikas turi palaukt, kol tarp musu su sese priguls
(juk taip norejo, argi galima zmogu kankinti)
nius, lek miegucio, lek, as irgi leksiu, paskui nauju nesulauksiu.... atsibuciuoju su visais ir krentu i neseniai paklotus paduskucius
niu tei gali nusisamdyt profisionalu kouceri kuris tave taip uztampys ant to ledo kad poto ji sapnuosi dienom naktim o as vargsas pilietis vos ant ledo pats bepastoviu
ar ideti cia fotkiu is meeto ?
dek dek dek...
jo as irgi paziureti noriu........
sweikuciai draugaijciai
Prisijungiau kad paloinkeciau jums naujaisiais super duper visko .. svarbu kad siektumet savo uzsibreztu tikslu ir tada turetu gautis savaime
>> na man rodos geriau zodziai is sirdies nei nuvalkioti eilerastukai.. :-)
smagiai pasiautekit
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~