21

Re: Kaunas ar vilnius?

Milda, 20 wrote:
Edvardas, 19 wrote:

O man Kaune geriau, chia nors banglu nera:)

o man tai ju truksta..:)  kazkaip jie mieliau akiai nei forsai..:)

ir kuom tau bangali tokie mieli  ?  nors jo bendriau  banglai mielas  vaizdas akiai kaip is ju nosies bega kraujas.. 

Darius, 19 o del miesto  sutvarkymo tai zuokas is miesto kaskoke nesamone baige padaryt... elgesi kaip su savo kiemu.... paimk gedimino prospekta  seniau jis graziau atrode kaip nebuvo restauruotas.. 

22

as asmeniskai nei uz Vilniu, nei uz Kauna.. abu miestai turi savu trukumu ir savu privalumu, bet gyvenimas verda ir ten, ir ten.. Vilnius gal labiau save pateikti moka, taciau Kaune visi lietuviskai sneka smile o man prie sirdies mazesni miestukai: ir ramiau, ir svariau, ir zmones siltesni

23

man tai vilnius geriau,nes tie forsai nunafik,ir jau tas kaunas nepripazista nieko isskirus forsus,bet aisku ir kaunas pagerejo,daba jau treningai ne su 3 paloskiom madingiausi o kokie puma:D

24

Martynas, 19 wrote:
Tautvydas, 16 wrote:

ne tai mes vadinam ir bangliukajs pasisaipyt...ish kai kuriu vaiku...o va buten banglas ir yra platejancios kelnes karoliu visokiu...ka jie masto ir ka daro nzn tiksliai:D
o reperius biski klaidingai isivaizduoji...nieks tokiu nesamoneiu neklauso kaip 50 kapeiku...bent norm dedes reperiai...va butent visi susidsare ape repa nuomone ish radijos kur groja komecija ir sheip nesamones..

realiai apie rapa turiu is tikruju kita nuomuone. ce tie mazi kiausiniai prisizhiureje wisokio "popso".. rapas ne prie sirdies taciau tikrai zinau kas tai yra.. tenka daznai susidurt darbe..

kaskaip idomiai skamba darbe...joa vilnisu tikrai drazesnis...kauen nieks pastatu neapsviecia pvz baznyciu ir sheip kas grazina miesta net labai...vienintele ta prisikelimo apsviesta...tai graziai ir atrodo...

25

nezinau kaip kaune bet panevezy tikrai visos bazniciuos ir kiti kulturiniai objektai visalaik buna apsviesti

26

na manau vilnius nes visdelto sostine

27

Agne, 20 wrote:

man tai vilnius geriau,nes tie forsai nunafik,ir jau tas kaunas nepripazista nieko isskirus forsus,bet aisku ir kaunas pagerejo,daba jau treningai ne su 3 paloskiom madingiausi o kokie puma:D

Na juokingai skamba tie pasisakymai apie kauno forsus:D ju ne ka daugiau nei vilniuj...;) idomu kada paskutini karta vilnieciai buvo kaune?
Seip sostine yra sostine jai ir priklauso but pirmoi vietoi:) na bet gimtasis miestas mielesnis sirdziai nesvarbu koks jis bebutu;)

28

Nu tai aks kad sostine. Aiksu ten gera, bet Kaunas krepsinio sostine wink

29

Tautvydas, 19 wrote:

Nu tai aks kad sostine. Aiksu ten gera, bet Kaunas krepsinio sostine wink

nemanau kad gali spresti apie miesta jai ten yra gera krepsinio komanda kiekvienam mieste yra kasnors isskirtinio smile

30

Arminas, 19 wrote:
Milda, 20 wrote:

ir kuom tau bangali tokie mieli  ?  nors jo bendriau  banglai mielas  vaizdas akiai kaip is ju nosies bega kraujas..

niu koks tu ziaurus..fuj.. jie bent svelnesi atrodo.. o forsai.. bliam eina gatve skusta galva..suraukta nosim, nepatenkintu zvilgsniu visus nuziuri..su mintim nu kam cia i galva pasiulius.. gi kuo daugiau galvu apdauzysi tuo krutesnis.. spjaudos kur papuola.. rankas sukise i treninginiu kelniu kisenes.. subine isverzia kelnes..fuj koks slykstus vaizdas.. o banglas.. jo bent apsirengimas padoresnis.. ir uzsiima daug idomense ir naudingesne veikla nei galvu dauzymas..

31

na mildute nesakyciau taip apie visus kurie skusta galvei ir kurie megsta sportine apranga nesioti nes as patc esu trumpai nusikirpes ir daznai laisvalaikiu nesioju sportine apranga nes tai labai patogu ir tikrai nevaikstau kad kam nors snuki sumalti.

32

Milda, 20 wrote:
Arminas, 19 wrote:
Milda, 20 wrote:

niu koks tu ziaurus..fuj.. jie bent svelnesi atrodo.. o forsai.. bliam eina gatve skusta galva..suraukta nosim, nepatenkintu zvilgsniu visus nuziuri..su mintim nu kam cia i galva pasiulius.. gi kuo daugiau galvu apdauzysi tuo krutesnis.. spjaudos kur papuola.. rankas sukise i treninginiu kelniu kisenes.. subine isverzia kelnes..fuj koks slykstus vaizdas.. o banglas.. jo bent apsirengimas padoresnis.. ir uzsiima daug idomense ir naudingesne veikla nei galvu dauzymas..

forsai nors mergynas apaziuri, o banglai matomai impotentai,
nesijaudink mergynom nesiulom i galva gali nebijot,  beto siais laikais sunkiai uzdyka i galva begausi  nieko uzdyka nedalina net i galva.

33

Mykolas, 19 wrote:

na mildute nesakyciau taip apie visus kurie skusta galvei ir kurie megsta sportine apranga nesioti nes as patc esu trumpai nusikirpes ir daznai laisvalaikiu nesioju sportine apranga nes tai labai patogu ir tikrai nevaikstau kad kam nors snuki sumalti.

na as juk nesakau kad visi skusti ar plikais pakausiais..ir nesioja kartais treningus yra forsai.. as juk ir nesu fyfa.. taciau kartais apsimaunu aukstakulnius..bet tai nereiskia kad tokia esu:)

34

Arminas, 19 wrote:

nesijaudink mergynom nesiulom i galva gali nebijot,  beto siais laikais sunkiai uzdyka i galva begausi  nieko uzdyka nedalina net i galva.

jo jo.. jau jie kaip apziuri kad net baisu pasidaro.. ir man  atorodo kad siais laikais kaip tik vienintelis dalykas ka gali gauti uz dyka tai guza galvoj.. ir nepriklausomai tu pana ar bachuras..
o jei dar prie merginu apziurejimo.. tai nemanau kad forsas galetu elgtis su mergina svelniai..

35

suprantu smile) as tik taip pasakiau kad pagal isvaizda nereikia spresti apie zmogu smile)) (na mes supratom vienas kita+

36

Milda, 20 wrote:
Arminas, 19 wrote:

jo jo.. jau jie kaip apziuri kad net baisu pasidaro.. ir man  atorodo kad siais laikais kaip tik vienintelis dalykas ka gali gauti uz dyka tai guza galvoj.. ir nepriklausomai tu pana ar bachuras..
o jei dar prie merginu apziurejimo.. tai nemanau kad forsas galetu elgtis su mergina svelniai..

nu nu tik nepradek varyt kad forsai mergynas musha, man asmeniskai nekiltu ranka pries mergyna, ar esi kada gavus i galva nuo bachuro ? speju kad nesi ir negausi... nezinau kodel tau taip baisu pasidaro  tikriause sizofrenija sergi   

37

niu tau gal ir nekiltu...dar forsas ir forsui nelygus.. juk kiek daug lietuvelej vyriskosios gimineles kuri kelia ranka pries moteris.. pati negavau.. tikiuos ir negauti.. taciau kiek zinau merginu kurias primuse.. ir nesergu as jokia sizofrenija..!neprisigalvok:D

38

Sitas klausimas Vilnius ar Kaunas yra tuscia lempa..:)
Kas gime ir uzauge Kaune sakys Kaunas, o vilnieciai atvirksciai..Man pvz Vilnius gal ir nieko kaip miestas, vakare grazu, bet vilnieciai tai nepatinka..ypac tai kad visur lenkai ir rusai..Vazinejant irgi labai jauciasi skirtumas, vilnieciu vairuotojai labiau panasus i rusijos..:) Nu ir svarbiausia kad Zalgiris Ryta daro ir darys.:) Net eurolygai Rytas turi per mazai garbes uzsitarnaves, todel kita sezona ten jo niex nepriims.:) Cia gal ne i tema buvo bet...

39

bet kaip pastebejau tai tikrai lietuvelej prisibijo pliku bahurioku net buvo tokiu atveju pasitaike kai akivaizdziai tai pastebeti galima buvo=))

40

Mykolai.. juk niekam nereikalingos problemos;) ir manau jau ne vienas pats buvo susidures ar is draugu patirties zino kad pliki dedes daznai buna pikti:)
nors kartais pliki berniukai simpatiski labai buna..:D cia ne i tema bet nesvarbu;D