1

Topic: Geltoną kortelė

Na va, ka gi čia tokio reikia padaryti, kad šitas Ordinas nusikabintu?
Laukiu patarimų, kelis duosiu ir aš:
1. Atgailaut 7 dienas, neišlendant ir ieškoko (reikia pagalvoti ir apie tai, kad Nuo š.m. pabrango elektra wink );
2.Parašyti laiškus 50 asmenų(nuo kurių vėliau gausi atsakymus kurie verti Raudonos kortelės wink );
3.Apeiti keliais savo gimtajį miestą 3 kartus ( aišku galima apgaut ir apvažiuot jį pvz. mikrūška ;D )
4.Nekreipt dėmesio ir gauti dar viena ( neišeitis, atsiras dar viena tema kaip panaikinti 2 geltonas korteles ;D );
5.Rašyt visiems Adminams ir moderatoriams kaip juos myli ir be jų gyvent negali ( neišeitis, nors vienas vis tiek bus nekorumpuotas ir nieko neišdėgs, pasekoje prieisim prie patarimo Nr.4 wink ).
Pagarbiai nusidėjelis

2

Re: Geltoną kortelė

xexexe:)

3

Laimi, nelaimė, o tu kikeni, duok patarimą wink

4

pirma reikia pagalvot,kaip tos korteles negauti,o ne veliau,kaip jos atsikratyti:)vat pvz. as dar be korteles:)

5

Sveikas Gediminai na man irgi nelaime visa diena mirstu kaip bloga jau ir negalvoj man tos geltonos korteles na nieko juk jos blogo tokio nera:::819

6

dar galima pačiam įsipaišyti į adminus ir pabandyt susitvarkyt reikaliuką big_smile

7

Martyna, 19 wrote:

dar galima pačiam įsipaišyti į adminus ir pabandyt susitvarkyt reikaliuką big_smile

Šitas reikalas jau buvo išbandytas big_smile

8

Agi žiūriu tu jau Kortelėm kaip kalėdinė eglutė apkabintas ;D Eglę jau rašiau, nusidėjau, o tu lipi ant mozolio, geriau jau susimilk ir duok kokį patarimą wink Help, help heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

9

Edvardas, 25 wrote:
Martyna, 19 wrote:

Šitas reikalas jau buvo išbandytas big_smile

na jo čia Į patarimą Nr.5 neša, bet širdelę jaučiu, kad gausis vis tiek Nr.4 ;D

10

Gediminas, 29 wrote:

Agi žiūriu tu jau Kortelėm kaip kalėdinė eglutė apkabintas ;D Eglę jau rašiau, nusidėjau, o tu lipi ant mozolio, geriau jau susimilk ir duok kokį patarimą wink Help, help heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

as tau patariu,kad jei jau nusidejei vienakart,tai geriau nusidek ir antra,nors zinosi del ko kenti...;D

11

Man ir idomu kaip jos atsikratyti:) tiesa pasakius as tai ne labai nusidejau ne ka, bet vistiek uzkabino:)

12

Mielieji, gyvenkime draugiskai, kaip sake Leopoldas (ar koks ten zveris) ir niekas korteliu nedalins wink

13

heh...man net graziau tos trys geltonos po fotke;D

14

...wow geduti, o tu uz kokius griekius.... pageltai?

15

Jolanta, 33 wrote:

...wow geduti, o tu uz kokius griekius.... pageltai?

Alergija turbūt man ;D gal ką ne to suvalgiau ;D
Mieli forumiečiai tai bus kokių patarimų? wink

16

... ash be pasiulymu, kol kas be geltonu demiu ir be patirties....

17

Jolanta, 33 wrote:

... ash be pasiulymu, kol kas be geltonu demiu ir be patirties....

Tai ką šitam kioske veiki? a? ;D

18

.. kaip tai.... ka? ... kioskas ne kioskas...  vis geriau nei kokiam prekybos centriukyje.. idomu po kiek laiko tos korcikes anuliuojasi,..... gal cia kaip baudziamas kodeksas.... naaaa, ta prasme , gal galima kaip nors lygtinai?

19

Na aš misliju gal tūrėtų būti kaip Futbole wink po dviejų .......pala ar trijų?,ai nesvarbu, po kiek tai rungtynių nusirašyti ;D ale tikiuosi

20

Gediminas, 29 wrote:

Na aš misliju gal tūrėtų būti kaip Futbole wink po dviejų .......pala ar trijų?,ai nesvarbu, po kiek tai rungtynių nusirašyti ;D ale tikiuosi

Geriau nenorek big_smile cia runktynes metus laiko vyksta :DDD
Per tiek laiko gali buti ir Diskvalifikuotas :DD