Topic: kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?
kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?
gal F.b ... bet ir K.b neblogi, nes gi kaip taisyle-auksti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?
kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?
gal F.b ... bet ir K.b neblogi, nes gi kaip taisyle-auksti
Ogi ir tie ir tie grazus...;)
Visu krepsininku dailios figurytes,o futbolininkai,toki visi vikruciai... mmm...
Visi jie saldainiukai!
saldainiukai....? tai man saldainiu dezute prasom
gal dar pasvarstykim, kurie daugiau košės galvoj turi?
o gal pas juos ten wienodai jiem tik pataikyt swarbu...
Vaiva o cia tai geras ;D
aisku vienareiksmiskai pareiskiu, kad futbolininkai
>>> MArtyna, apie grozi, ne apie kose.... bet nemanau, kad jie trenkti tie zmones
kur nebus trenkti... viena F.b pazystu tai wis traumuotas ir traumuotas, apspardytas ir paspardytas, varskelis
tai fiziskai, ne protiskai
tai ji nepasake apie koki trenktuma kalba.... bet wistiek galvoju kad jie nebent fiziskai trenkti, nes siaip zmones kaip zmones, aisku ir isimciu pasitaiko kaip ir wisur
nu zinai, jei tau kiekviena diena su kamuoliu gerai per galva padauzytu paziureciau ar taip pat protelis veiktu :D
jiem nedauzo per galwas... F.b patys jas i kamuolius tranko...
turėjau omeny stereotipą, kad krepšininkai/futbolininkai nėra labai intelektualūs žmonės
o nenukrypstant nuo temos, tai man irgi futbolininkai labiau imponuoja... remiuosi matytais futbolo ir krepšinio čempionatų kadrais
bet futbolininkai zemi.... o as auksta ir tada nieko gero
vartininkai, tai aukšti juk! nors ir procentaliai nedidelę dalį futbolininkų jie tesudaro, bet vis šis tas
nieko ten is ju auksto... 180 cm ir baigiasi tas ju aukstumas
o man tai zemesni labiau patinka
zemesni uz tawe su aukstakulniais?
va dar specialiai žvilgtelėjau į FBK Kauno vartininkus... tai ne mažiau 1.90m
ir be aukstakulniu... ;D ir siaip as tuos batus nesioju labai sventiskom progom :?
as seip ir...bet wistiek del viso pikto apswarstau ir tokia galimybe kad ir kur pakiliau iset gali tekt bet vistiek >185cm manau turetu but
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?