Topic: auksti vaikinai - deficitas?
turbut jie ismire su dinozaurais....
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → auksti vaikinai - deficitas?
turbut jie ismire su dinozaurais....
na aukstis lb jau salyginis dalykas.. as tai 180 tai pagal tavo galvele daug?
juos rykliai visus suvalge ;P
Vaiva, nusiauk aukstakulnius ir nebereikes iskot to, ko nerandi
Diana, as ir be aukstakulniu pakankamai auksta...
na aukstis lb jau salyginis dalykas.. as tai 180 tai pagal tavo galvele daug?
nedaug
Linas, 19 wrote:na aukstis lb jau salyginis dalykas.. as tai 180 tai pagal tavo galvele daug?
nedaug
>> man gana
>> o kam tau boksto reikia ;D paskui dar gandrai vaikinui ant galvos lizda sukti sumanys ;D
aisku,kad nedaug...galetu buti daugiau! Nes kad galeciau uzsidedti auktakulnius su juo eidama!
na, o kokio vaikino ieskai? ta prasme kiek noretum kad jis aukstesnis uz tava butu? na tarkim pasakyk ne mazesnio kaip ......m nori
na mano ugis 179 tai nezinau kaip salia manes vaikinas 180 atrodytu... o jei as dar ir i aukstakulniu isokciau
ne mazesnio kaip 185
na tai kam gi jum tas pedas ir sausgysles kankinti su aukstais kulnais... ir nesuprantu koks spiusprotis juos sumane.. :? reiketu ji pakarti ;D
>> gi yra lb daug graziu batu be kulnu.. pvz inkarai oldschoolai arba converseai ;D
merginos... bet auksti vaikinai dazniau buna lieknesni... negi jums nesinori verciau nusimaut aukstakulnius, bet turet vaikina, kuris ne vien kaulus turi?
mergaites kam jus sukat galvas.. gi lovoj visi lygus
ne mazesnio kaip 185
na, toks ugis jau ner labai deficitas... imk mano broli, lyg ir tokio ugio yra
mergaites kam jus sukat galvas.. gi lovoj visi lygus
ot ir ne
ir aukstu mesingu bet retai retai...:( o jei ka pas mane ir inkariukus rast galima
na tai tada gerai bet man aukstakulniai lb baisu seses savo aukleju ;D bet ne visada klauso jos uzkietejusios leses.. :-)
>>na o apie ta lova tai tikrai na kartais tai vaikinas virsuje tai mergina gi keitiesi
ir aukstu mesingu bet retai retai...:( o jei ka pas mane ir inkariukus rast galima
cia gal tik atitinkamose vietose ju reik ieskot :? o gal keli per didelius reikalavimus, nes nepamirsk, kad is kaktos sviesto netepsi, taigi galimybe rast ideala.... ai, net neskaiciuosiu o gal tiesiog tu trauki tik zemesnius :V as irgi turiu toki talenta
Linai, ne esme kas virs... um... nors gal ir esme, nes jei aukstas bahuras virsuj, tai jis gali ir buciuot tam tikru momentu, jei mergina, ji nepasieks paprasciausiai jo lupu
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → auksti vaikinai - deficitas?