Re: Ar vaikinas susoktu savo merginai stiptiza?
Gal net pawydetu:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar vaikinas susoktu savo merginai stiptiza?
Gal net pawydetu:D
be problemu, susokciau savo merginai
Tik su ribom:D
o kas per ribos?jei soki mylimai merginai?
ot tai beda... jei normalus vaikinas ir nekompleksuotas, manau galetu tai padaryt ir betkus ir bet kada:) tik mylet reikia:)
psio? nuomoniu nebera?:(
daznai pasitaiko, kad vaikinai kuklinasi ir paneliu praso pasokti striptiza intymioje aplinkoje, bet... dazniausiai paprasyti padaryti ta pati atsisako... kodel? Nejau lietuvaiciai tokie kuklus, o gal drovus?
nu ka zinau as pavyzdziu tai macius vaikinuko stripke ir visai drasei . . . .:D
beje ir jis buvo ne mano vaikinas, o panike turejo. . .kuri taip pat sukaliojo kartu su manimi. . .;D
galima viska$s kas nedraudziama
nu nedraude panike jo:V . . .(jei cia i mane kreipetes sauliuk:V. . .)
nezinau i tave as kreipiuosi nulenkes galva, bet viskas gerai bukim liberalus mylekim mergaites, mergaites myles mus, turesim vaiku, jie ir mus myles, paskui kai pamils vieni kitus, tai bus anuku
ir taip po truputy dauges lietuviu kuriu ir taip maza.. . . .na neblogai tu cia sumastei. .. ;D
ner cia ko drovetis, stripaka pasokt nieko cia baisaus ;D
ner cia ko drovetis, stripaka pasokt nieko cia baisaus ;D
o tu pasoktai. . .?;D
as tai nemanau kad vien lankstume ir t.t. esme... drovus jus vyrai ir nieko cia nepakeisi:)
bet manau mylimai panelei dzin koks tu, lankstus ar nelabai, svarbus pats procesas manau:) santykiu paivairinimui:)
Pritariu tavo paskutinem frazem. As tai pvz. mielai pasokciau...tik reiketu truputi pasipraktikuoti susirasti geru gabalu...pagal kuriuos sugebetum kazka pademonstruoti, o viena karta pabandes antra kart lengviau
pries pora metu atsimenu draugavau su vaikinuku:) sventem naujaka... buvo gal kokios 5 ryto... ir ka jus sau manot? uzsilipa bichiuks ant stalo ir... nepasakyciau kad daug isgeres buvo, netgi sakyciau kad simboliskai:) ir prasyt nereikejo:) pats susiprotejo ko kompanijai reikia:) rytas vis delto, salta:)o nuotaika puiki:)
Isivaizduoju publikai temperatura ir ne tik pakilo...:-];D
... manishkis.. zemaitis:), man neshoktu... uztat liezuvis pagalastas... atstoja striptiza...;)
Gabriele, 22 wrote:pries pora metu atsimenu draugavau su vaikinuku:) sventem naujaka... buvo gal kokios 5 ryto... ir ka jus sau manot? uzsilipa bichiuks ant stalo ir... nepasakyciau kad daug isgeres buvo, netgi sakyciau kad simboliskai:) ir prasyt nereikejo:) pats susiprotejo ko kompanijai reikia:) rytas vis delto, salta:)o nuotaika puiki:)
Isivaizduoju publikai temperatura ir ne tik pakilo...:-];D
vis delto temperatura pakilo labiausiai man, nes snai netycia atsisuku, o jis jau Adomo kostiumu:) truputty sokiruota buvau
Gabriele, 22 wrote:as tai nemanau kad vien lankstume ir t.t. esme... drovus jus vyrai ir nieko cia nepakeisi:)
bet manau mylimai panelei dzin koks tu, lankstus ar nelabai, svarbus pats procesas manau:) santykiu paivairinimui:)
Pritariu tavo paskutinem frazem. As tai pvz. mielai pasokciau...tik reiketu truputi pasipraktikuoti susirasti geru gabalu...pagal kuriuos sugebetum kazka pademonstruoti, o viena karta pabandes antra kart lengviau
o zinai.. nelabai ir parepetuot spetum:) manau jei sedi intymioj aplinkoj su panele, ir siaip besibuciuojant topt... zinai, pasok striptiza...iaudrink mane...juk nesakysi palauk mieloji pasipraktikuosiu kitam kambary ir ateisiu.... tokiu atveju ar pasoktum ar nea?
VYRAI,as niekaip nepriprasau savo zmogekiuko pasokt...!! kas per velias apsede jus!
To cia betruko.... napyzdnikus uzsimauni ir soki ne? .. vaje... visai jau is vyru beleka norit padaryt.. nu kitas dalykas jei vyras nuauges graziai... kai vietoj skranduko su aluciu matysis presiukas ir t.t. .. turi buti vyro kunas grazus.. jei nori kad tas striptizas butu vykes ir ... merginos taip ar taip grazesnes ir lankstesnes... va kodel juju striptizas populiaresnis nei vyru
Artūras, 18 wrote:ner cia ko drovetis, stripaka pasokt nieko cia baisaus ;D
o tu pasoktai. . .?;D
jei reiktu,tj kodel gi ne
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar vaikinas susoktu savo merginai stiptiza?