Topic: Protingi ir grazus
Sweikos... noreciau paklausti, ar teko kada sutikti grazu ir artu protinga vyra? Ar vis tik tai yra imanoma siais laikais?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Protingi ir grazus
Sweikos... noreciau paklausti, ar teko kada sutikti grazu ir artu protinga vyra? Ar vis tik tai yra imanoma siais laikais?
cia tas pac kas su moterim... arba grazi arba protinga
Bet ar teko kada sutikti du viename?
taip ir dabar su tokia esu
Bet ar teko kada sutikti du viename?
>> kai pamatai prota tada ji ir grazi pasidaro
be komentaru.....liudna skaityti tokia temas:( vienai grazu kitai ne,vienai protingas kitai ne....vienai ir grazus ir protingas o kitai ne. Tipo nera graziu ir protingu vyru? Manau vyrai galetu to paties paklausti apie moteris:D
Izabele, konkretink klausima, nes Tave "eda" gabalais...
sutikus ne viena ir ne du.... asmeniskai daug pazistu
tokku nebu na buna tik arba protingi kaip as arba tik grazus kaip as :D:D
skonio reikalas
ne tai ne skonio o proto ir grozio
buna graziu ir protingu bet jie visi arba uzimti kitu moteraiciu, arba kunigai
tokiu zmoniu buna... nepazistu nei vieno ir pakolkas neteko sutikt bet vis dar tikiu kad tokiu buna
jei daugiau skaitytumet protingu zmoniu mintis, tai zinotumet didziausias vyro grozis - jo protas, tik pradejus bendraut supranti, ar tas zmogus tave traukia ar ne, yra toku vyru, i kuriuos paziurejusios moterys bega, o kai tik pradeda bendraut, tai pasiruosusios atsiduot po 5min
vyrai yra protingi, o moterys yra gražios :-)
diskusija baigta .
Izabele, 24 wrote:Sweikos... noreciau paklausti, ar teko kada sutikti grazu ir artu protinga vyra? Ar vis tik tai yra imanoma siais laikais?
vyrai yra protingi, o moterys yra gražios :-)
diskusija baigta .
o AS esu sutikusi begales protingu moteru
tik moteris taip galejo ir pasakytui :)D:D:D:D
as tai ir protingas ir grazus
yra yra tokiu zmoniu...tik reikia paieskoti:)
ka ieskoti jau radot mane
nu dar geriau reiskia graziu ir protingu ieskoti nereikia...nes jie ant tiek protingi kad supranta kad reikia pas zmogu paciam ateiti...o nesikuklina nes zino kad graziai atrodo;D
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Protingi ir grazus