61

Re: Penktadienio gerimas

Gediminas, 29 wrote:
Martyna, 19 wrote:

viskas!.. kuriam arbatos mėgėjų klubą big_smile :::639 :::d16

Arbatos me GĖJŲ klubąąąąąąąą???:::007 aik tu sau ;D

eee...:::041 tai palauk, jei jau gėjų, tai ten panos nepageidaujamos bus.. gal geriau grąžink tu tą "mė" prie "gėjų" ir vėl bus taika ant svieto ;D

62

Martyna, 19 wrote:
Gediminas, 29 wrote:
Martyna, 19 wrote:

viskas!.. kuriam arbatos mėgėjų klubą big_smile :::639 :::d16

Arbatos me GĖJŲ klubąąąąąąąą???:::007 aik tu sau ;D

eee...:::041 tai palauk, jei jau gėjų, tai ten panos nepageidaujamos bus.. gal geriau grąžink tu tą "mė" prie "gėjų" ir vėl bus taika ant svieto ;D

>> jo Gedinimai ka tu cia garodiji :::818

63

xii kiek cia daug arbatos megeju=)) galima ir man prie jusu?:D nes ne tik penktadienio, bet apskritai megstamiausias gerimas - arbata=) ypac juoda su pienu:::520

64

>>> Auste, as geriau arbata su pienu anksciua... visai skanu :V praejo tie laikai... dabar kava...

65

oo,kiek daug arbatos megeju big_smile net keista ;D

66

aha, Artūrai, nesitikėjai? :::920 big_smile

67

Martyna, 19 wrote:

aha, Artūrai, nesitikėjai? :::920 big_smile

tiesa sakant tikrai ne ;D

68

va va... taip visad ir būna: ko mažiausiai tikiesi, tą ir gausi ;D

69

nu jo ;D bet kad arbatu klubas cia vos nesusidarytu tj to net sapnuose nebuciau pagalvojes big_smile

70

Linas, 19 wrote:
Rasa, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:

>> viena beda.. as tik durniu moku zaisti.. :::818

as ne tik. .  mane mociute ismoke:P
beje tau linkejimai. . ir ponas klausimas>>>>kaip egzas praejo??? [nilke>>> nustokit pletkavoti cia, nes as viska perskaitysiu :::838, nepamirsk, kad zinau, kur gyveni  ir man ner kas pas tave atlekti ir :V, bus negerai, brangusis, negerai]
prisidirbai. . ;D

>> pamatau kocela ir isjarto Nijolyte pries akis ;D

sakau kad negeras vaikas  o tu man meluoji. . geras geras.;Dgeryu vaiku kocelais nieks nevaiko. . ;D

71

Rasa, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:
Rasa, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:

>> viena beda.. as tik durniu moku zaisti.. :::818

as ne tik. .  mane mociute ismoke:P
beje tau linkejimai. . ir ponas klausimas>>>>kaip egzas praejo??? [nilke>>> nustokit pletkavoti cia, nes as viska perskaitysiu :::838, nepamirsk, kad zinau, kur gyveni  ir man ner kas pas tave atlekti ir :V, bus negerai, brangusis, negerai]
prisidirbai. . ;D

>> pamatau kocela ir isjarto Nijolyte pries akis ;D

sakau kad negeras vaikas  o tu man meluoji. . geras geras.;Dgeryu vaiku kocelais nieks nevaiko. . ;D

>> tai cia gal kokia Nijoolytes iskreipta meile ;D

72

;D tai turbut. . ;Dnors nzn tau geriau zinoti cia tave lupa. . .;D
bet jos nemyleti neina. . .;D tai matyt zino ka daro. . ;D

73

Egle, 17 wrote:

tai lb smagu kad tu rasa pasitaisei:::044

smagiau ir negali buti.  .;D

74

Artūras, 18 wrote:

nu jo ;D bet kad arbatu klubas cia vos nesusidarytu tj to net sapnuose nebuciau pagalvojes big_smile

tai gal ta proga norėtum "atsiversti" į arbatos gėrimą ir potencialių klubo narių sąrašą papildyt? big_smile aišku, tik jei slapta ko į arbatą nepri(si)pilsi... ;D

75

Martyna, 19 wrote:
Artūras, 18 wrote:

tai gal ta proga norėtum "atsiversti" į arbatos gėrimą ir potencialių klubo narių sąrašą papildyt? big_smile aišku, tik jei slapta ko į arbatą nepri(si)pilsi... ;D

pvz brendiuko:D

76

Arvydas, 21 wrote:
Martyna, 19 wrote:
Artūras, 18 wrote:

pvz brendiuko:D

jau cia kas per negerelis. . ;D;D;D

77

na toks i patingas gerimelis o ka tokio nez!:::044:::044

78

Arvydas, 21 wrote:

na toks i patingas gerimelis o ka tokio nez!:::044:::044

nu cia labai gerai. . . bet noreciau praragauti dabar. . .;Dsu kava ragavus tik. . .:D

79

tik,,, su arbata ne .:::044 na zinai visai nuo mados atsilikai db madoij tai:::044:::044

80

Arvydas, 21 wrote:

tik,,, su arbata ne .:::044 na zinai visai nuo mados atsilikai db madoij tai:::044:::044

as nesivaikau madu. . .;D as geriu tas kas man skanu. . .