Re: Ka manote apie Mineda?
as irgi taip pamaniau
tai visko gali buti tada:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?
as irgi taip pamaniau
tai visko gali buti tada:D
gal jis tycia nori pasirodyti tokiu
gal jis tycia nori pasirodyti tokiu
niu gal..ciuju mano jei toks bus tai populiaresniu taps:D
Rasa, 20 wrote:Gabytia, 16 wrote:Aušra, 15 wrote:slykstyne ir dar daunas kazkoks
niu...;) bet..Minedas yra Minedas ir nieko nepakeisi:D
man atrodo kad jis puse to pavaidina tycia . . .
mhmm...gali buti
kaip mano teta mate ji per myli,ne myli,tai sake,kad jis gan protinagas..nes visai nml atsakinejo i kl..;)
tai va zejau ir man toks ispudis susidare kad jis daugiau apsimetineja. . tai cia dar baisiau nei durnas butu. . ..;D
Gabytia, 16 wrote:Rasa, 20 wrote:Gabytia, 16 wrote:Aušra, 15 wrote:slykstyne ir dar daunas kazkoks
niu...;) bet..Minedas yra Minedas ir nieko nepakeisi:D
man atrodo kad jis puse to pavaidina tycia . . .
mhmm...gali buti
kaip mano teta mate ji per myli,ne myli,tai sake,kad jis gan protinagas..nes visai nml atsakinejo i kl..;)
tai va zejau ir man toks ispudis susidare kad jis daugiau apsimetineja. . tai cia dar baisiau nei durnas butu. . ..;D
jo...:D bet man pasirode ir pasikeles kazkoks..tai is vis...
negaliu pakest tokiu zmoniu
negaliu pakest tokiu zmoniu
kokiu?;)pasikelusiu?ar kur vaidina ta,kuo ner?:D
jetus ir ir is kur tokiu kvajlu zmoniu atsiranda...kazkoks nevisprotis...net bajsu i toky zmogu ziuret.gajla man jo...visokiu zmoniu yra visokiu ir rejkia.nu bet tokio kvajliuko dar ir matyt neteko..
kad pasikeles tai cia irgi. . .nes zejau lietuvos ryta . .ir te snekejo apie karklely. . ;Dir apie mineda. . ;D
ir viens toks pasakymas jo buvo. . .
tipo jo nepakviete i Nomedos ta issipildimo akcija padainuoti. . jis supyko ir dabar jei nores kas ji pakviesti( te is tu rengeju turbut ) tai jis neitu kad ir labai prasytu arba sumoketu labai daug pinigeliu. . .nes tipo cia jis nebile kas. . ;D
Aušra, 15 wrote:negaliu pakest tokiu zmoniu
kokiu?;)pasikelusiu?ar kur vaidina ta,kuo ner?:D
tu kurie vaidina
Gabytia, 16 wrote:
kad pasikeles tai cia irgi. . .nes zejau lietuvos ryta . .ir te snekejo apie karklely. . ;Dir apie mineda. . ;D
tipo jo nepakviete i Nomedos ta issipildimo akcija padainuoti. . jis supyko ir dabar jei nores kas ji pakviesti( te is tu rengeju turbut ) tai jis neitu kad ir labai prasytu arba sumoketu labai daug pinigeliu. . .nes tipo cia jis nebile kas. . ;D
panasiai ir per myli ne myli buvo..:D
jei jau numes taure tai niekada nebepasirasys jai...:D
Rasa, 20 wrote:Gabytia, 16 wrote:
tai ta mergaite vargsele. . ;Dnebegaus dabar jo paraso. . ;D
as jo negaliu pakest o jau ir per tv pradejo vaidentis ;D
Gabytia, 16 wrote:Rasa, 20 wrote:Gabytia, 16 wrote:
tai ta mergaite vargsele. . ;Dnebegaus dabar jo paraso. . ;D
nemanau,kad jai jo paraso lb jau reik;D
ir duok dieve. . ;Dnes taip butu nesamone. . ;D
Gabytia, 16 wrote:
ir duok dieve. . ;Dnes taip butu nesamone. . ;D
tigi galejo ne tik parasa,bet ir ji visa gauti;D bet sudauze taure,tai liko be nieko;D pfu..su 500lt;D
Varsge tokios zvaigzdes neteko.... ;> siaip butu susidauzus....tai ant visos lietuvos geda pati butu pasidarius xD
Varsge tokios zvaigzdes neteko.... ;> siaip butu susidauzus....tai ant visos lietuvos geda pati butu pasidarius xD
ohoho kokia zvaigzde;D ne siaip sau,o gi Minedas;D
Egle, 17 wrote:Varsge tokios zvaigzdes neteko.... ;> siaip butu susidauzus....tai ant visos lietuvos geda pati butu pasidarius xD
ohoho kokia zvaigzde;D ne siaip sau,o gi Minedas;D
pazekite i zvaigzde dar karta. . ;D
uzknisa tie jo akinei NEGALIu. . .;D
<Kad didzioji dalis,tos Lietuvos...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie Mineda?