You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Vytautas, 12
- Forumo Aktyvistas
Re: Andrius Mamontovas ir Foje
joa a.m. ir foje eriausi turiu apie 20 jo ir foje albumu klausau ir neatsiklausau dabar megstamiausios dainos ju taj sugrizk ir baltam name.ir beje mamontovas rase kad iseis foje albumas kita paveikslo puse kuriame bus sudeta apie 30 dainu kurios niekada nebuvo isleistos kazkas kaluse gerbeju psl va keletas
http://am.area.lt
hhttp://www.foje.lt/
ttp://andrius.m.tdd.lt ir jeii kam nepatinka mamontovo kuryba kur pazystamas gali pagrtoti taj atsiprasau geriau cia neik
- Gintaras, 16
- Forumo Naujokas
Pasiskaiciau apie kita paveikslo puse, bus ydomu. Laukiu nesulaukiu...
- Laura, 20
- Forumo Vijurkas
tikriems lietuviams Mamontovas turi buti geriausias pasaulyje - nes jis kuria LIETUVIAMS, gyvena LIETUVOJE, kalba ir dainuoja LIETUVISKAI!!
- Gintaras, 16
- Forumo Naujokas
Laura, 20 wrote:tikriems lietuviams Mamontovas turi buti geriausias pasaulyje - nes jis kuria LIETUVIAMS, gyvena LIETUVOJE, kalba ir dainuoja LIETUVISKAI!!
Teisngai
- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
as uz a.m. visom keturiom !
- Martynas, 24
- Forumo Pradedantysis
Et nostalgija..... kai pamenu jo koncertus, nors tiek metų dar tebuvo, špendrikas buvau visai.... ale vistiek, net ir dabar paklausius keletos jo kūrinių atsigauna širdis....
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
Gintaras, 16 wrote:Egle, niekas nevadintu durniais tavo grupe, jeigu tu nesakytum, kad A.M yra nevykelis. Kiekvienas turi savo dainininkus, ir kiekvienam jie yra geriausi, tad nereikia pulti ir koliotis:()
Gintarai, niekas ir nevadina mano minėtų grupių durniais. tik tu. ir tai neparodo itin didelio muzikinio išprusimo.
o tavo dievuko Mamontvovo aš nevadinau nevykėliu, tik sakiau, kad genijum jį vadinti mažų mažiausiai naivu.
Gintaute, aš nemanau, kad Lietuvoj Mamontovas geriausias. esu šventai įsitikinus kad Dissimulation geresni. ir Thundertale. bet tu greičiausiai tokių net negirdėjus, a ne?
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Nelabai klausau jo dainu, bet jis saunuolis...
- Voldemars, 26
- Forumo Naujokas
Eglė, 21 wrote:Gintaras, 16 wrote:Egle, niekas nevadintu durniais tavo grupe, jeigu tu nesakytum, kad A.M yra nevykelis. Kiekvienas turi savo dainininkus, ir kiekvienam jie yra geriausi, tad nereikia pulti ir koliotis:()
Gintarai, niekas ir nevadina mano minėtų grupių durniais. tik tu. ir tai neparodo itin didelio muzikinio išprusimo.
o tavo dievuko Mamontvovo aš nevadinau nevykėliu, tik sakiau, kad genijum jį vadinti mažų mažiausiai naivu.
Gintaute, aš nemanau, kad Lietuvoj Mamontovas geriausias. esu šventai įsitikinus kad Dissimulation geresni. ir Thundertale. bet tu greičiausiai tokių net negirdėjus, a ne?
O Tu zinai, kad Tavo minetos grupes, groja tokia muzika kuri griauna zmogaus vidini pasauli, ardo gera aura. Jei jau tokia apsisvietus, tai turetum ir tai zinot. Kad ir kaip tai butu mandrai atlikta, svarbu ka tai atnesa Tau. O beje ne mandrume slypi jega, kartais uztenka poros paprastu akordu ir paprasto balso, sudainuojancio is sirdies ir pries tai nublanks visas sio pasaulio blizgesys. O Mamontovas tikrai yra unikalus, jis vienas is Lietuviskos muzikos pradininku, o taip pat eina su Dievu, o ne su Demonais, kaip dauguma sunkios muzikos atstovu, tai svarbiausia;)
- Voldemars, 26
- Forumo Naujokas
O Jus vaikai nesibarkit:D
- Simutė, 20
- Forumo Vanagas
nerelus dainininkas... xixi ir jo dainos fainos.. nzn ne kuom tiksliai bet patinka man jo muzika..
- Eglė, 20
- Forumo Vijurkas
Voldemars, 26 wrote:O Tu zinai, kad Tavo minetos grupes, groja tokia muzika kuri griauna zmogaus vidini pasauli, ardo gera aura. Jei jau tokia apsisvietus, tai turetum ir tai zinot. Kad ir kaip tai butu mandrai atlikta, svarbu ka tai atnesa Tau. O beje ne mandrume slypi jega, kartais uztenka poros paprastu akordu ir paprasto balso, sudainuojancio is sirdies ir pries tai nublanks visas sio pasaulio blizgesys. O Mamontovas tikrai yra unikalus, jis vienas is Lietuviskos muzikos pradininku, o taip pat eina su Dievu, o ne su Demonais, kaip dauguma sunkios muzikos atstovu, tai svarbiausia;)
o, taip, nužudykite mane, krikščioniški šunys!!!
nebe toks mažas, Voldemarai, kad tokiom pasakom tikėtum. Dream Theatre NIEKADA neardė niekieno auros. beje, kaip ir tavo dievas, taip ir mano Šėtonas yra vienas, taigi;D
tiems, kurie kritiškai nemąsto, kurie ryja viską, kas jiems paduodama net nekramtę, tiems mano muzika visada bus destruktyvus kūrinys. reiktų pasigilint, o po to kliedėt apie Demonus. buuu
- Voldemars, 26
- Forumo Naujokas
paskyk nors viena atveji kai sunki muzika kam nors padejo sunkiais momentais, o vat Andriaus muzika jau ne kart isgelbejo zmones nuo savizudybiu ir siaip nuo visokiu depresiju, O Tavo tas Setonas tai net suns vardo nevertas. O kramtyt as daug ka sukramtes ir ne aklai, taip, kad manau reiktu paciai truputi pakramtyt ir pienius dantis jau i sali pamest:D
- Izabele, 24
- Forumo Dalyvis
Tikrai gerbiu andriu kaip dainininka ir kureja
- Laura, 18
- Forumo Vijurkas
Su A.M. muzika uzaugau, nes jos klause mama, dievinu ji ir dabar...:) visi jo ir Foje CD nuolat keliauja su manim visur:) stipriausias praejusiu metu ispudis - Mamontovo koncertas... o kur dar jo atliktas Hamletas?...ech...
gal kas zino kada ir kur kokie artimiausi jo koncai nusimato?;)
- Gytis, 19
- Forumo Liūtas
man taip jie geriausi lietuvoje buvo ir bus
- Aurelija, 17
- Forumo Pradedantysis
maN taipogi
- Algirdas
- Forumo Dalyvis
Eglė, 21 wrote:Voldemars, 26 wrote:O Tu zinai, kad Tavo minetos grupes, groja tokia muzika kuri griauna zmogaus vidini pasauli, ardo gera aura. Jei jau tokia apsisvietus, tai turetum ir tai zinot. Kad ir kaip tai butu mandrai atlikta, svarbu ka tai atnesa Tau. O beje ne mandrume slypi jega, kartais uztenka poros paprastu akordu ir paprasto balso, sudainuojancio is sirdies ir pries tai nublanks visas sio pasaulio blizgesys. O Mamontovas tikrai yra unikalus, jis vienas is Lietuviskos muzikos pradininku, o taip pat eina su Dievu, o ne su Demonais, kaip dauguma sunkios muzikos atstovu, tai svarbiausia;)
o, taip, nužudykite mane, krikščioniški šunys!!!
nebe toks mažas, Voldemarai, kad tokiom pasakom tikėtum. Dream Theatre NIEKADA neardė niekieno auros. beje, kaip ir tavo dievas, taip ir mano Šėtonas yra vienas, taigi;D
tiems, kurie kritiškai nemąsto, kurie ryja viską, kas jiems paduodama net nekramtę, tiems mano muzika visada bus destruktyvus kūrinys. reiktų pasigilint, o po to kliedėt apie Demonus. buuu
as nekrikscionis bet ir ne satanistas ar dar koks ten a.m. yra tikrai unikalus to mergaite nepaneiksi
nes ir pastebejau ysikandus keleta atlikeju ar grupiu kaip suva kaula ir nieko kito neimi y burna ir nekramtai tai buk gera nevadink kitu aklais
oo dar kaip pasakai tipo lengva ismokti ir panasiai viska ymanoma ismokti reikia tik noro ir pastangu ir laiko ir paprastumas nera blogas dalykas ir kuo paprastesne kartais muzika tuo maloniau ja klausyti
ir vel pasikartosiu bukit zmones neskirstykit muzikos y gera ar bloga kokybisk ir dar ten kokia menas toks dalykas jei patinka tai patinka oo ne geras ir blogas man niekas napasakysk ka klausyt ir ko ne jei man tai malonu ir gerai
pavyzdys klausau pare hilton sau man smagu ir stumiu atsisedes ant visokiu disturbed ar ten metalikos kad tai koki asilai barskina gitarom ir nesamoningas dainas dainuoja oo as sau harvarda baiges jauciuos protingas tai taip kad..... :]
- Aurelija, 22
- Forumo Naujokas
FOJE - tai ko nepakartosi....
- Gytis, 19
- Forumo Liūtas
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply