101

Re: Penktadienio gerimas

Linas, 19 wrote:
Sandra, 14 wrote:
Linas, 19 wrote:
Sandra, 14 wrote:
Artūras, 18 wrote:

koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka big_smile big_smile vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga big_smile

Sobieski

>> turetum dar burbulinada gerti o ne sobieski ;D

burbulinadas-nesvejka!!!!!!!ten yra daug dazikliu ir saldikliu,o sobieski na nzn gal ir ten dazikliu yr,bet jei kartajs penktadieniais paskanausiu gal nepakenks:::520

>>>>>>>>>
na jei jau nuo 14 metu pradesi "skanauti" tai 40 nesulauksi yikes

nesulauksiu taj nesulauksiu,nors as iki komos neprisigeriu.....na bet db 12 metu jau geria kajp rejkiant,isvados:  prastas auklejimas

102

Arvydas, 21 wrote:
Rasa, 20 wrote:
Arvydas, 21 wrote:

o tai kaip tavo tevas?Rasa

toks kur isves jau reikia . . . .ziauru. . .:::734
o dede nuo gerimo mire 27m. . .
nu **** ziauru.. . .:::014

taij jau taip kas pper daug tas....

nesveika. . . .
bet ka mes cia liudnai .. .  nereikia . . . .:::920

103

Arvydas, 21 wrote:
Linas, 19 wrote:
Sandra, 14 wrote:
Linas, 19 wrote:
Sandra, 14 wrote:
Artūras, 18 wrote:

koks yra jusu megstamiausias penktadienio vakaro gerimas ??? nors ir nelabai sveika,bet mano megstamiausias gerimas vodka big_smile big_smile vis delto penktadieniais galima sau leisti tokia prabanga big_smile

Sobieski

>> turetum dar burbulinada gerti o ne sobieski ;D

burbulinadas-nesvejka!!!!!!!ten yra daug dazikliu ir saldikliu,o sobieski na nzn gal ir ten dazikliu yr,bet jei kartajs penktadieniais paskanausiu gal nepakenks:::520

>>>>>>>>>
na jei jau nuo 14 metu pradesi "skanauti" tai 40 nesulauksi yikes

na gal sulauks bet kaip atrodis:::806

nu bus matyt

104

jo blogas pavysdis uzkreciamas jau mantom to pasekmes:::044

105

jei nepardavinėtų ant kiekvieno kampo bambliam alkoholio, tai ir to auklėjimo kažin kokio nereikėtų...

106

biznis. . toks nekos bet .. .

107

na taip tada dedziu geru prasitu kad nupirktu ir dedei duotu ismaukti:::044na cia toks dalikas jei lb nori niekas nepades vaikiskas smalsumas suprntu juos:)aisku paskui perauga i kaika kita

108

Arvydas, 21 wrote:

blogas pavyzdys man- mano draugaj,nu krc jau atsibodo diskutuot nes kaj pasakaj kanors itartino cia tajp viskas issivysto kad bajsu.........

109

Sandra, 14 wrote:
Arvydas, 21 wrote:

blogas pavyzdys man- mano draugaj,nu krc jau atsibodo diskutuot nes kaj pasakaj kanors itartino cia tajp viskas issivysto kad bajsu.........

tavo labuj vaikeli tik tavo:::044:::044:::044

110

na.. galiu draasiai teigti kad va as 19 metu vaikinas dar neatradau sau skanaus gerimo todle retai geriu ir tik per gimtadienius arba naujuosius.. daugiau progu nematau isgerti smile o man niekas i galva nekale kad gerti nera gerai..

>> mergaite susimastyk.. paaugsi arkys atsivers wink

111

seip ir man nieks nekale i galva tokiu daliku?

112

Linas, 19 wrote:
Martyna, 19 wrote:
Gediminas, 29 wrote:
Martyna, 19 wrote:

viskas!.. kuriam arbatos mėgėjų klubą big_smile :::639 :::d16

Arbatos me GĖJŲ klubąąąąąąąą???:::007 aik tu sau ;D

eee...:::041 tai palauk, jei jau gėjų, tai ten panos nepageidaujamos bus.. gal geriau grąžink tu tą "mė" prie "gėjų" ir vėl bus taika ant svieto ;D

>> jo Gedinimai ka tu cia garodiji :::818

Ups..........................;D mą čia blogai pasigirdo...............ups................pasiskaitė.....................;D stengsiuos taisytis į blogą........ups į gerą pusę......turėjau omenį ;D

113

:::044:::044

114

Gediminas, 29 wrote:
Linas, 19 wrote:
Martyna, 19 wrote:
Gediminas, 29 wrote:
Martyna, 19 wrote:

viskas!.. kuriam arbatos mėgėjų klubą big_smile :::639 :::d16

Arbatos me GĖJŲ klubąąąąąąąą???:::007 aik tu sau ;D

eee...:::041 tai palauk, jei jau gėjų, tai ten panos nepageidaujamos bus.. gal geriau grąžink tu tą "mė" prie "gėjų" ir vėl bus taika ant svieto ;D

>> jo Gedinimai ka tu cia garodiji :::818

Ups..........................;D mą čia blogai pasigirdo...............ups................pasiskaitė.....................;D stengsiuos taisytis į blogą........ups į gerą pusę......turėjau omenį ;D

>> na busi jau toks koks esu zmogai tik del saves keiciasi o ne del kitu wink

>> tau sujunk ta "mė" su "gėjum" ir bus tvarka ;D

115

Linas, 19 wrote:

nes kaip sakei pats geri arbata.  . .eziau. . ;D

116

Rasa, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:

nes kaip sakei pats geri arbata.  . .eziau. . ;D

Bet tai nepasake ka pila i arbata
:::044

117

Jūs čia demagogija neužsiminėkit wink aš gi sakiau, kad atsisakiau arbatos, nes jinai kenkia......................jinai kenkia.........................blemba va prisiminiau............ jinai kenkia subinei ;D............. o jūs gerkit, gerkit ;D į sveikatą ;D

118

nu man tai tikrai nekenkia . . . .ir dar subinei. . ;D cia turbut is patirties pradejai sneketi. . ;D ;D ;D

119

Rasa, 20 wrote:

nu man tai tikrai nekenkia . . . .ir dar subinei. . ;D cia turbut is patirties pradejai sneketi. . ;D ;D ;D

A visai jau tau:::007 kokia dar patirtis??? iš kur jos čia pasisemsi šiais laikais ;D

120

pilstukas ir tik pilstukas kaukolinis:) jega!!!!!!!!!!