Re: Geltoną kortelė
geros, negeros, bet kortelę gausim taip, kad nei kabos nei svyruos ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geltoną kortelė
geros, negeros, bet kortelę gausim taip, kad nei kabos nei svyruos ;D
neidomiai visai
neidomiai visai
;D man atrodo dievai įdomumų nežiūri ;D
zhiuri ir dar kaip
Linai, Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaip, kas tu per padaras??? bet turiu tave nuliūdinti, man atrodo tu Edvardui nepatiksi ;D
>> oi ten zodzio " mane " naturejo buti... db visi suzinojo mano paslapti
;D ;D
>> su tom kabanciom kortelem.. kam reikia kd kabetu :? kur originalas dingo ;D
originalas tai stovi tai kabo nuo situacijos priklauso
a tas sh gali ir kabet,bo dabar atrodo kaip koks kiaushas... vienas
originalas tai stovi tai kabo
nuo situacijos priklauso
kai gausi antra paprašyk , kad leistu pačiam į patinkančia vieta insidėt ;D
Linai, na tu čia jau pavarei, dabar prisipirkau Maiklo džeksono DVD ........kur man jas dabar dėt??? ;D
Vitalijus, 19 wrote:originalas tai stovi tai kabo
nuo situacijos priklauso
kai gausi antra paprašyk , kad leistu pačiam į patinkančia vieta insidėt ;DLinai, na tu čia jau pavarei, dabar prisipirkau Maiklo džeksono DVD ........kur man jas dabar dėt??? ;D
tai klausyk ir veizek jis gi per makaule neduos ;D
>> na joa galesit rinktis kur deti kortele man tai nera skirtumo kur ji ar kairej ar desinej..
galetu jos pas mane isviso nebuti
nu korteles tai tikrai galetu nebut va galetu shvente adminai padaryt
Gediminas, 29 wrote:Vitalijus, 19 wrote:originalas tai stovi tai kabo
nuo situacijos priklauso
kai gausi antra paprašyk , kad leistu pačiam į patinkančia vieta insidėt ;DLinai, na tu čia jau pavarei, dabar prisipirkau Maiklo džeksono DVD ........kur man jas dabar dėt??? ;D
>> na joa galesit rinktis kur deti kortele man tai nera skirtumo kur ji ar kairej ar desinej..
tipo kaip Žasai daunuoja Į KAIRĘ Į DEŠINĘ, KUR NORIU VAŽIUOJU
Linas, 19 wrote:Gediminas, 29 wrote:Vitalijus, 19 wrote:originalas tai stovi tai kabo
nuo situacijos priklauso
tipo kaip Žasai daunuoja Į KAIRĘ Į DEŠINĘ, KUR NORIU VAŽIUOJU
>> lb platus tavo muzikinis asortimentas nuo saldziojo maiklo iki atsilupeliu zasu ;D idomu idomu...
nu korteles tai tikrai galetu nebut
va galetu shvente adminai padaryt
norek norek ir busi kaip gaves ;D
Linai, čia tu tipo many suvaryt nori??? ;D čia many nesuvaryt reikia, čia aš kaip žmogeliukas , tipo pagalbos prašau ;D kaip tą geltoną dėmę nuo mano švarko nugramdyti ;D
Linai, čia tu tipo many suvaryt nori??? ;D čia many nesuvaryt reikia, čia aš kaip žmogeliukas , tipo pagalbos prašau ;D kaip tą geltoną dėmę nuo mano švarko nugramdyti ;D
>> paprasyk kad mama pagimdytu tave ne paprastu ieskok forumo dalyviu o adminu ;D gi jau cia sitas apsiulymas buvo teigtas
>> kortele gi tik taip galtonuoja ir pas mane.. bet tai paskatinimas kad nekartotum savo klaidu uz kurias ja gavai
>> vaje jau cia kaip svetnasis pradejau kalbet ;D
Gediminas, 29 wrote:Linai, čia tu tipo many suvaryt nori??? ;D čia many nesuvaryt reikia, čia aš kaip žmogeliukas , tipo pagalbos prašau ;D kaip tą geltoną dėmę nuo mano švarko nugramdyti ;D
>> paprasyk kad mama pagimdytu tave ne paprastu ieskok forumo dalyviu o adminu ;D gi jau cia sitas apsiulymas buvo teigtas
![]()
>> kortele gi tik taip galtonuoja ir pas mane.. bet tai paskatinimas kad nekartotum savo klaidu uz kurias ja gavai
![]()
;D ;D pagimdyt???..............tai, kad netilpsiu ;D o , kad pasikartos, tai ir pats žinau , kad neįdealas esu, aišku pasikartos ir vėl prašysiu..................mol, nelaimė namuos , padzėkite, pagelbėkite ;D
ai, gal duokit jūs man tas savo korteles ir bus rami galva
Linas, 19 wrote:Gediminas, 29 wrote:Linai, čia tu tipo many suvaryt nori??? ;D čia many nesuvaryt reikia, čia aš kaip žmogeliukas , tipo pagalbos prašau ;D kaip tą geltoną dėmę nuo mano švarko nugramdyti ;D
![]()
![]()
;D ;D pagimdyt???..............tai, kad netilpsiu ;D o , kad pasikartos, tai ir pats žinau , kad neįdealas esu, aišku pasikartos ir vėl prašysiu..................mol, nelaimė namuos , padzėkite, pagelbėkite ;D
>>> na tai tada des bana kuriam laikui kiek zn ir po to vel galesi rasyti jei busi geras ;D
ai, gal duokit jūs man tas savo korteles ir bus rami galva
Ai vot ir neduosiu, bo aš dabar AUKA,o kas paskui būsiu??? paprastas ežius ;D
Martyna, 19 wrote:ai, gal duokit jūs man tas savo korteles ir bus rami galva
Ai vot ir neduosiu, bo aš dabar AUKA,o kas paskui būsiu??? paprastas ežius ;D
>> Gediminai tegul ji praso korteliu kaip admine pataps :-)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Geltoną kortelė