Re: Sexas su šio portalo nariu..
tai jau tikrai pasiulimu yra visokiu visokiausiu... ojojoj! tik idomu ar jie akli? kad parasyta kad turiu vaikina,ir yra foto kartu su juo
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexas su šio portalo nariu..
tai jau tikrai pasiulimu yra visokiu visokiausiu... ojojoj! tik idomu ar jie akli? kad parasyta kad turiu vaikina,ir yra foto kartu su juo
jolanta isradingumas viena kitas kunas kita
nesulyginama
Audriau, ar esu panashi i ta kuri nesenai ishejo ish vienuolyno?...:-) per savo amzeli... ragavau ir kuno ir sielos... man jau laikas surimteti.... ir apsistoti ties vienu.... prisiragavau iki soties...
:D:D niekada nebusi ragavusi visko :0 tu galejai buti paragavus sexo su vyresniu ten sakykim bet dar nesi ragavusi sexo su jaunesniu
nu as apie rysku metu skirtuma tai gal galesi padaryti tik kai tau bus kokia 40 pvz
...Audriau, man ne sheshiolika ir tu manes neishprovokuosi..... pasakoti tau tai, kas ir taip akivaizdu.... ragavau ash to sexo ir jaunesniu, ir su vyresniu... jei sakau, kad laikas apsistoti ties vienu, reishkias ash jau soti.
:D:D
as neprovokuoju man pasakojimai dzin is vis tas forumas man pfffff siaip paprikolinti chia rimto as dar nieko nemachiaui
norejau lisnksmai pabendrauti ir tie k"
Gal ir yra teisybes forume bet mergina snekejo apie skyle turejo galvoje savo pinigines.NES NEI TAS KOTAS NEPADES JEI KISENEJ VEJAS .TAD NUOTRAUKA TIKRAI NE SEXO DALYKAS.
kazka nusisnekejai gintars
Turek andrius pinigu ir karaliene bus tavo
bus bus be tto ka ten sakei nepagavau gintare
Jis sake,kad pana foto dede issinuoginusi ne del to,kad ji sex nori,o tam kad pakabintu turtinga vaiki...O tai tiesa...! dauguma tik to ir siekia,turtingo vaikino!
Dauguma?.. protingos merginos pacios uzsidirba.. . .. tai jei paimislyjus giliau... "dauguma" nesioja riesuto dydzio smegenis
Niu nesakau,kad visos..Bet kitos mieliau gyvena is svetimos kisenes ir sako,kam man cia varginti,jeigu jis man gali tai suteikti!...Istikruju as visada pati uzsidirbu pinigus jau nuo 18metu,nesedziu rami vietoje...Nes maloniau leisti savo uzdirbtus pinigus!
Taip ir turi but... o tos kitos tai.. paperkamos.. .. .. .. saunuole, galim jau zenytys
uj gal dar palauksiu,nes dabar esu truputi vyriska gimine nusivylusi!
nieko.. jauna... pasitaisysi dar
o kodel man cia jau reik pasitaisyti?a? ;D
nes sugedai
ogi nuo ko galejau sugesti? o jeigu rimciau,tai cia dauguma vaikinu tikrai tik viena siulo,bet paneles turbut nelabai atsako i tai....
nors gal ir yra pasirasiusios siu sio portalo nariu paisdykauti,bent vienai nakciai!
bet taip niekas tiesiai sviesiai ir neatsake ar turejo santykiu su sio portalo nariu ar ne? ir ar teko nusivilti, o gal net pakartoti reikejo keleta kartu
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sexas su šio portalo nariu..