201

Re: Pirmas kartas

man pirmas kartas gal kai buvau 19. bet pastebejau jog merginos siais laikais prisibijo vaikinu su maza patirtimi sad

202

Ojetau nu bet Jus kokie berniukai. atviri,gaila,kad tik apie tokius dalykus

203

jo jo man ir 14 m ir kartajs  pasvajoji apie pirma karta

204

Audrius, 20 wrote:

as tai laukiu savo isrinkotios ir pirmas kartas bus po vestuviu...

:-D saunus poziuris, tik ar pats tuo tiki?:D

205

pirmas kartas buvo kai man buvo 15 metu, o jai 21 metai. Visai nieko buvohttp://forumas.ieskok.lt/imgload/1523

206

Vakar.Ir tai yra gerai wink

207

Su menylimu... sad

208

na man buvo 17m...idomiausia, kad as turejau nuojauta kada tai tixliai ivyks. ir taip ir ivyko. nors TIKRAI neprovokavau ir nebuvau nieko numaciusi... bet as jau buvau tiesiog nusiteikusi. tai buvo nauji metai, nepazystamas vaikinas kurio po to as niekada nesutikau. nors jis buvo labai manim susizavejes ir prase tel, klause gal galetumem susitikti ir pan.... as atsakiau kategoriskai "ne". dziaugiuosi, kad jis labai stengesi ir nebuvo is tu ereliu, kurie po to giriasi "as ja padariau"... nu paatviravau, jauciu sulauksiu kritikos, bet tiek to jau... smile

209

man buvo 15 o jam 20ir buvo nelabai,o veliau tai wink)))))))))))))

210

buvau 20 metu..nors buvo progu ir anksciau ta pirmaji karta patirti... bet tada kitaip dar masciau... gyvenimas atveria akis kartais veliau kartais anksciau..

211

Dovilė, 21 wrote:

na man buvo 17m...idomiausia, kad as turejau nuojauta kada tai tixliai ivyks. ir taip ir ivyko. nors TIKRAI neprovokavau ir nebuvau nieko numaciusi... bet as jau buvau tiesiog nusiteikusi. tai buvo nauji metai, nepazystamas vaikinas kurio po to as niekada nesutikau. nors jis buvo labai manim susizavejes ir prase tel, klause gal galetumem susitikti ir pan.... as atsakiau kategoriskai "ne". dziaugiuosi, kad jis labai stengesi ir nebuvo is tu ereliu, kurie po to giriasi "as ja padariau"... nu paatviravau, jauciu sulauksiu kritikos, bet tiek to jau... smile

manau Tu pati nori suzinoti zmoniu nuomone apie toki Tavo pirmaji karta..
kitaip nebutum pasakojusi sios istorijos wink

212

nepasakiskai nepasakiskai... big_smile 18 buvo katik sukakine... big_smile

213

na justinai ne del to.... tikrai nelaukiu kad kas nors pakomentuoti. gal tiesiog save perlauziau apie tai pasakiusi kitiems. nes siaip kazkaip nemegstu kitiems apie save pasakoti... gal mano tokia netipine situacija ir nzn kaip kiti i ja reaguotu. as ir pati dar kartais pasvarstau kodel viskas taip ivyko, ar cia gerai ar blogai ir pan....

214

Tavo kunas, Tu  su juo gali daryti ka nori... jei nesigaili to tai viskas ok!

215

ar yra jusu nuomone kokia riba iki kada turetu patirt pirma karta?

216

ribos niera

217

iki mirties bet nebutinai :::608

218

man buvo 19 jam irgi 19 tai buvo nerealu... pranoko visus mano lukescius

219

Evaldas, 20 wrote:
Giedre, 13 wrote:

na kazinau.as dar nekalta ir mano manymu tinkamiausias laikas myletis bunant 16m.mano sesuo pirma karta pasimylejo kai buvo beveik 14m.na bet cia pagal zmogu kada per angsti,o kada pats tas.neliaukiu ir neieskau to vienintelio,nes mano manymu tai nesamone,bent man,nepykit jei kas atvirksciai manot. CIA NE I TEMA,BET DZIN

nepritariu ! 16 metu yra per anksti.. o apie tavo sese tai patyliu,nenoreciau tokios i zmonas !!  juk vapse vaikas 14 metu tai dar smelio dezej bapkes stabeliuoT!!!!!!!!!!!!!  hrrrrr

o va del tavo pasakymo tia as  turiu priesinga nuomone.. Na tiap yra tokiu 12-14 kurie dar tik pradeda bresti ir atitruskta nuo mamos.. Bet kas  anksciau pradejo bresti ir tevaj yra labai geri  nuo pat mazens tau sako teisa , o ne "gandras atnese"

220

Evaldas, 20 wrote:

14 ? smile tai kad tu visai vaikas ... maza mergaite smile nu krc nzn.. tau dar su lelem zaist ,o ne apie saxa kalbet !!!

;D