141

Re: Kiek laiko miegate?

Man sita tema patinka:DD:DD

142

Apie 8kaskur.Nors noretusi daugiau:D

143

tai priklauso nuo daugelio aplinkybiu...

144

Linas, 19 wrote:

nuna taipk kad neuzmiegu.. praeita savaite per visa savaite piegojau tik 8 valandcas..
guliu lovoj jau 1h o akys stulpu ir neuzmiegu.. tai neapsikentes nusipirkau vaistu ir db viskas ok  jau 1 ir as miego noriu :-)

na vaistų tai gal nereiktų iškart griebtis... hmm

145

neseniai pasiekiau savo miegojimo rekorda: 15 valandu ;DD

146

jei įmanoma, tai 10 valandų miegu smile bet dažniausiai tik 7-8 išeina pamiegot..

147

Tai jau gerai isimiegojai Margarita:D Uz 2dienas:D

148

as tai apie 12 val miegu:)niu kartasi10,bet jei maziau miegu,tai paskui vaikstau apsnudusi:)

149

Martyna, 19 wrote:
Linas, 19 wrote:

nuna taipk kad neuzmiegu.. praeita savaite per visa savaite piegojau tik 8 valandcas..
guliu lovoj jau 1h o akys stulpu ir neuzmiegu.. tai neapsikentes nusipirkau vaistu ir db viskas ok  jau 1 ir as miego noriu :-)

na vaistų tai gal nereiktų iškart griebtis... hmm

na zn kad kenteti tai nesiruosiu.. pamagink isivaizduoti kokia savijauta.. akys kaip smelio pilnos.. raudonos ir galva skaudinti viskam apatisskas

>>>>>
tai as kokio relanium tai negeriu.. (ji megsta narkomanai) as nusipirkau homeopatiniu pasitares su aistininke wink

150

Miegu apie 8h.Ir man to pilnai užtenka.

151

uoj as tai megstu pamiegot... juk reikalingas grozio miegelis :::806

152

As jeigu niekas nepazadina miegu 10-12wal,o kartais net 14wal..Miegas man yra sventas!

153

daznioausia miegu 7 val, o per atostogas ar savaitgaliais ismiegu ir 10 val:::806

154

seip kai reikia y mokykla miegu 7 valandas seip man to miego mazai bet anksciau neuzmiegu ,tai ir miego mazai ,,,o savaitgaliais miegu po 10 valandu ir man ju buna mazai...nors kai islipi is lovos bunu kaip isvirus nuo persimiegojimo ;DD

155

neseniai budavo taip kad 12 val ismiegodavau,, ir nieko nespedavau,, taj db mazinu ;D

156

Oj, as tai po 12ka val miegu:D Mielu noru ir daugiau miegociau, bet kad mane visada zadina ir liepia keltis:::157  Dar kartais ir parekia, jog pernelyg ilgai miegu...

157

siaip kai reik eit i sule tai apie 7 val o savaitgaliais daug daugiau big_smile

158

ko niekas neberaso ? 

159

Na kai dirbau tai 4valandas pamiegodavau o dabar kai isejiau is firmos tai uztenka 5valandu miego pilnai man.Tiesiog mazai miegu ir tiek.

160

Priklauso nuo to,kur ir kada reikia buti,bet dazniausiai miegu 9val.Savaitgaliais ir apie 10-11 valandu.Dar vienas dalykas,mano miego trukme priklauso nuo to,ka veikiu diena.Jeigu visa diena mieguista is kampo i kampa slampineju,tai miego maziau reikia.