21

Re: Nusirasineti ar ne?

neturiu del ko pawydet. as ir nesakiau, kad esu pries nusirasinejima... pasiskaityk ka rasiau

22

Irmantas, 20 wrote:

nusirasyk jei taves sazine negrauze tai varyk visom keturiom big_smile

o kas ta sazine?
:::044

23

Vaiva, 19 wrote:

neturiu del ko pawydet. as ir nesakiau, kad esu pries nusirasinejima... pasiskaityk ka rasiau

Sakei tongue Va, pasiziurek:

Vaiva, 19 wrote:

negaliu ziuret kaip kiti nusirasineja, gauna zymiai geresnius pazymius ir sedi wisiskai walstybes finansuojamose wietose... todel jei turiu proga tikrai i tai nespjaunu. nes saziningumas siais laikais dar ne wiskas, gywenti reikia moketi

Ar pasakymas "negaliu ziuret..." kartais reiskia ne ta pati, kaip nuostata "esu pries nusirasinejima"? wink

24

Karolina, 19 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

Vaiva, 19 wrote:

negaliu ziuret kaip kiti nusirasineja, gauna zymiai geresnius pazymius ir sedi wisiskai walstybes finansuojamose wietose... todel jei turiu proga tikrai i tai nespjaunu. nes saziningumas siais laikais dar ne wiskas, gywenti reikia moketi

Ar pasakymas "negaliu ziuret..." kartais reiskia ne ta pati, kaip nuostata "esu pries nusirasinejima"? wink

na taip, bet tesiu minty... ir skaityk TOLIAU... "... todel... " :::028

25

Vaiva, 19 wrote:
Karolina, 19 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

Vaiva, 19 wrote:

na taip, bet tesiu minty... ir skaityk TOLIAU... "... todel... " :::028

Upsik.. :::026 Kazkodel man susisviete kad tu tipa nespjauni i tai, kad kiti nusirasineja ir tipa stukacini..  Neisigilinau i paskutini sakini.. Sorry wink

26

Karolina, Vaivai gaila, kad nusirasinejantieji nemokamai mokos wink

27

is tokiu diskusiju akivaizdu, kad pas mus ryskiai per daug studentu. realiai daugelis net vidurines kurso nebuna gerai isisavine, o gauna aukstuju diplomus. kam tas diplomas, jei nesupranti kas destoma ir kam to reikia? darbdaviam siais laikais dazniausiai ne diplomas pirmoje vietoje. eikit dirbt, busit su patirtim, tapsit paklausiais darbo rinkos objektais

28

Diana, 17 wrote:

Karolina, Vaivai gaila, kad nusirasinejantieji nemokamai mokos wink

diana, man negaila... kad tik daugiau tu nemokanciu butu big_smile

29

Karolina, 19 wrote:

Upsik.. :::026 Kazkodel man susisviete kad tu tipa nespjauni i tai, kad kiti nusirasineja ir tipa stukacini..  Neisigilinau i paskutini sakini.. Sorry wink

stukacini... irgi toks labai reiksmingas zodis lietuvoj. pabandytu kas nors paskust, kad kazkas nusirasineja, arba dar geriau - pabandytu kazkas neduot nusirasyt butu juodai grupej "uzduhintas", mes megstam kalejimo taisykles

30

Karolina, 19 wrote:
Vaiva, 19 wrote:
Karolina, 19 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

nieko tokio wink

31

Vaiva, 19 wrote:

negaliu ziuret kaip kiti nusirasineja, gauna zymiai geresnius pazymius ir sedi wisiskai walstybes finansuojamose wietose...   todel jei turiu proga tikrai i tai nespjaunu. nes saziningumas siais laikais dar ne wiskas, gywenti reikia moketi

tai kaip suprast sita tavo posta? prie ko cia tas negaliu ziuret?

32

Diana, 17 wrote:
Vaiva, 19 wrote:

negaliu ziuret kaip kiti nusirasineja, gauna zymiai geresnius pazymius ir sedi wisiskai walstybes finansuojamose wietose...   todel jei turiu proga tikrai i tai nespjaunu. nes saziningumas siais laikais dar ne wiskas, gywenti reikia moketi

tai kaip suprast sita tavo posta? prie ko cia tas negaliu ziuret?

nu uz ja geriau nusiraso, matyt, turbut pikta, kai zinai, kad nuo konspektu 1 prie 1 nuorasei, o gauni mazesni pazymi, taip reikia suprast turbut

33

Diana, 17 wrote:

nu gerai, vaiva, o kas is to, kad tie nusirasinetojai baigs nemokamai univierus, bet bbus beverciai darbininkai? gi darbdavys manau neziuri mokejai tu uz savo moksla ar ne, jam svarbu, kad moketum dirbt, o jei mokesi gerai dirbt, tai ir mokslai nesunkiai atsipirks wink

nusirašyt galima dažniausiai tik teoriją. o kas iš teorijos? nauda minimali. reikia daug iškalt, o kai iškali, po mėnesio praktiškai nieko nebeatsimeni... ir patikėk daros pikta, kai žinai, kad kažkas nusirašinėja ir gauna geresnį pažymį negu tas, kuris nenusirašinėja, o kala per naktis (nors nesu už kalimą ir pati nesugebu niekaip iškalt, kad ir kiek dėčiau pastangų..) tai va, kas dar, tai gerai, tarkim susimoki tuos 500 už mokslą, bet stipkės.. pvz, pas mus padidinta stipkė ~320, paprasta ~180. gali pati paskaičiuot, kiek susidaro per pusmetį.

34

todel, kad labai didele dalis studentu nusirasineja ir jei turi galimybe nusirasyt bei gauti geresni pazymy-naudokis ja! smile

35

pas mus padidinta 210 lt, bet ir tiek geriau negu nieko:)  be to nieks neatsizwelgia i tai, saziningai ar nesaziningai gawai gera pazymi...

36

Vaiva, 19 wrote:

todel, kad labai didele dalis studentu nusirasineja ir jei turi galimybe nusirasyt bei gauti geresni pazymy-naudokis ja! smile

dauguma pareigunu korumpuoti ir gerai del to gyvena, o tu tuo tarpu turi vargti nuo atlyginimo iki atlyginimo, todel jei esi pareigunas ir turi galimybe vogti - vok!

37

na, is viso sistema yra nekokia Lietuvoj... kazkaip net tingis apie ja ir bekalbet smile siaip vidurinej budama as matau, kad naudos ner nusirasinejant, na o kai viskas remiasi i pinigus.. gal kai pati studentausiu ir mano poziuris keisis i nusirasinejima smile dar labai geras budas nenukentet, tai padlaiziavimas destytojams, mokytojams big_smile oj kaip padlaiziu nekenciu... ;D

38

o jum tarkim nekyla mintis, kad jus nusirasinedami pavogiat pinigus pirmiausiai is tu, kurie saziningai mokosi ir negauna stipendiju, ar dar blogiau - moka uz mokslus, antra - apskritai is valstybes (tai yra is visu musu - mokesciu moketoju), kuri finansuoja jusu studijas, o jus tuos pinigus tiesiogine prasme svaistote

39

pritariu, Sauliau, tavo minciai smile

40

mokesciu moketojus nesaziningi studentai "apwagineja" maziausiai lyginan su korupcija ir neteisybe, kuri yra isigalejusi wisur...

Pages Previous 1 2 3 4 Next

You must login or register to post a reply

The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.