21

Re: Siu dienu jaunimo poziuris i kariuomine

mano draugas dabar yra gelezinio vilko batalione ir sake kad istiesu kariuomene jam yra tuscias laiko ismetimas nes kazko tokio superisko tikrai neismoko, tebuvo isnauduojamas ivariems darbams atlikti... wink Duobkasiu brigada big_smile

22

Auris, 19 wrote:

mano draugas dabar yra gelezinio vilko batalione ir sake kad istiesu kariuomene jam yra tuscias laiko ismetimas nes kazko tokio superisko tikrai neismoko, tebuvo isnauduojamas ivariems darbams atlikti... wink Duobkasiu brigada big_smile

gali buti ir pats buvau naudojamas visuokiem darbam net nesusijusia su kariuomene bet daugumoj tai viskas atitiko.matai kas kitam tinka kitam visiskai netinka;)

23

Vieni metai suniui ant uodegos...

24

Auris, 19 wrote:

Zynai,Lietuvoje yra 6 Gelezynio Vilko Bataljonai ir visi jie skiriasi,visur savo politika,tad kaikur tenka duobes kasinet ir ivairius darbus atlikinet,o kitur visai rimtai tarnaut,bet nemeluosiu ir man teko padirbet,kaip mes su hebra sakem pigi darbo jega,arba isvis nemokama:)),bet to nesureiksminu,nes tikrai be to buvo ka veikt.

25

Arvydas, 21 wrote:

Pats jau atsedejau savo laika lt kariuomenei man visai patiko. Bet dauguma mano draugu bijo ar nenori eiti kariuomine.Sako dar vieni metai suniuj ant uodegos.Kaip jums atrodo metai sunuij ant uodegos ar gera gyvenimo mokykla metus laiko:)

Tuščias reikalas čia ta diskusija, jau buvo tokia tema, kurioje reiškėsi praktiškai mižniai , kurie visada atranda argumentų dėl ko į armiją neit, vadindami tai, išbrauktais metais iš gyvenimo ir t.t. Pats atitarnavau ir dėl to visiškai nesigailiu, vyriškumo pamokas gavau, kurias dabar galiu realiam gyvenime panaudot, ne taip kaip kai kurie

26

Gediminas, 29 wrote:
Arvydas, 21 wrote:

Pats jau atsedejau savo laika lt kariuomenei man visai patiko. Bet dauguma mano draugu bijo ar nenori eiti kariuomine.Sako dar vieni metai suniuj ant uodegos.Kaip jums atrodo metai sunuij ant uodegos ar gera gyvenimo mokykla metus laiko:)

Tuščias reikalas čia ta diskusija, jau buvo tokia tema, kurioje reiškėsi praktiškai mižniai , kurie visada atranda argumentų dėl ko į armiją neit, vadindami tai, išbrauktais metais iš gyvenimo ir t.t. Pats atitarnavau ir dėl to visiškai nesigailiu, vyriškumo pamokas gavau, kurias dabar galiu realiam gyvenime panaudot, ne taip kaip kai kurie

Pritariu 100%

27

Nu wa.. man jau siuncia laiskus prisirasyt del armijos... bet aciu - nejnu ;D giwenima jau daug mas esu susiplanawes ir kazkaip apie armija net nenoriu galvot smile

28

Gediminas, 29 wrote:
Arvydas, 21 wrote:

Tuščias reikalas čia ta diskusija, jau buvo tokia tema, kurioje reiškėsi praktiškai mižniai , kurie visada atranda argumentų dėl ko į armiją neit, vadindami tai, išbrauktais metais iš gyvenimo ir t.t. Pats atitarnavau ir dėl to visiškai nesigailiu, vyriškumo pamokas gavau, kurias dabar galiu realiam gyvenime panaudot, ne taip kaip kai kurie[/quoteI]

irgi pritariu 100%

29

o kaip JVIB sauktiniams? girdejau kad nelabai ten persidirba ir kad isvis dabar paprasciau zymiai negu anksciau?

30

Gediminas, 29 wrote:
Arvydas, 21 wrote:

Tusčias reikalas pagal kiekvieno makaulę. Vienam gyvenimo tikslas būti Mačio ir atitarnaut armijoj ir kietą vaizduot, kitam gyvenimo tikslas per tuos metus pasiekti kažko arba susikrauti daugiau žinių, kad tą iš armijos išėjusį mačio poto galėtų įdarbinti, kad jis nesivalkiotų gatvėmis bedarbis ir mobiliakų neatiminėtų.

Tuo labiau, jeigu nori tarp "vyru" ir tapt tikra vyriškumo pamoka, bei išreikšt savo meilę tėvynei fyzine galia, tai gali užsirašyti į savanorius arba tapti netgi profisionalios kariuomenės dalimi. O per prievartą versti žmogų tarnauti ir kasti duobes yra žema ir naudos neatnešanti praktika. Tuo labiau, kad tas, vyras, išėjęs iš kariuomenės būna bedarbiu ir valkiojasi Lietuvos gatvėmis, nes per tuos metus jis ne tik nutrūko nuo socialinės Lietuvos linijos, tačiau ir neįgavo atitinkamo išsilavinimo ir tinka tik paprastam darbui, kuriam jį armijoje ir išnaudojo - duobes kast.

Tarnauti Tėvynei galima ne tik fiziniais sugebėjimais. Tarnauti tėvynei galima ir protu. Kas iš to, kad tas kariškis išėjęs iš armijos neberas Lietuvoj vietos ir išvažiuos į Airiją dirbti? Kam nuo to geriau? Tikrai ne Lietuvai, nes jos ekonomika kenčia. Tėvynei galima tarnauti protingai ir sąmoningai, paaukojant savo sugebėjimus ir savo protą Lietuvos ekonomikai vystyti. Lietuvos socialinę situaciją gerinti, dalyvaujant labdaringose organizacijose. Lietuvos edukacinę sistemą tobulinant, dalyvaujant strateginių tikslų sudarinėjime kartu su savivaldybėmis ir ministerijomis (Taip, ogi ten visus priima ir visus išklauso, sakau tai iš savo patirties nes jau dalyvavau ir mane išgirdo). Taip pat tarnauti tėvynei reikia ir būtina aktyviai dalyvaujant pilietinėje veikloje aiškiai išsakant ko tu TIKIESI iš Lietuvos ir ką nori matyti valdžioje. Ir tai neturi užsibaigti kvailais rinkimais. Pilietis yra sąmoningas ir protingas žmogus, kuris nerėkauja prie savivaldybės langu kaip idiotas, kas jam nepatinka, tačiau jis supranta kaip svarbu yra sekti valstybės situaciją ir prižiūrėti, kad valdininkai ir politikai vykdytų savo rinkiminius pažadus, kad jie negalėtų taip laisvai, kaip dabar, pasinerti į korupciją ir viešai tai deklaruoti ir likti nenubaudžiamais. Tebunie mūsų įstatymai ir akli ir neturi galios nubausti korumpuotų politikų, tačiau ar būtinai tu, Lietuvos Pilieti, turi būti aklas, bukas ir bažnyčioje mušamas, ir leisti tiems politikams savivaliauti ir likti nebaustiems?

Kaikurie lietuviai ikišiol dar nesuvokė, kad 1990 metais kartu su demokratiją atėjo ir nerealiai didelė atsakomybė patiems Lietuvos Respublikos piliečiams prižiūrėti savo valstybę, neleisti jai išsigimti ir nukrypti nuo Demokratijos. Demokratiją reikia puoselėti ir saugoti, tai kiekvieno Lietuvos Piliečio pareiga. Ir šita priežiūra neturi baigtis rinkimais. Šita priežiūra turi tęstis visą gyvenimą kiekvieną akimirką.

Ačiū už dėmesį... tiesiog, tai mano, Lietuvos Piliečio, nuomonė.

31

Auris, 19 wrote:
Gediminas, 29 wrote:
Arvydas, 21 wrote:

Tusčias reikalas pagal kiekvieno makaulę. Vienam gyvenimo tikslas būti Mačio ir atitarnaut armijoj ir kietą vaizduot, kitam gyvenimo tikslas per tuos metus pasiekti kažko arba susikrauti daugiau žinių, kad tą iš armijos išėjusį mačio poto galėtų įdarbinti, kad jis nesivalkiotų gatvėmis bedarbis ir mobiliakų neatiminėtų.

Tuo labiau, jeigu nori tarp "vyru" ir tapt tikra vyriškumo pamoka, bei išreikšt savo meilę tėvynei fyzine galia, tai gali užsirašyti į savanorius arba tapti netgi profisionalios kariuomenės dalimi. O per prievartą versti žmogų tarnauti ir kasti duobes yra žema ir naudos neatnešanti praktika. Tuo labiau, kad tas, vyras, išėjęs iš kariuomenės būna bedarbiu ir valkiojasi Lietuvos gatvėmis, nes per tuos metus jis ne tik nutrūko nuo socialinės Lietuvos linijos, tačiau ir neįgavo atitinkamo išsilavinimo ir tinka tik paprastam darbui, kuriam jį armijoje ir išnaudojo - duobes kast.

Tarnauti Tėvynei galima ne tik fiziniais sugebėjimais. Tarnauti tėvynei galima ir protu. Kas iš to, kad tas kariškis išėjęs iš armijos neberas Lietuvoj vietos ir išvažiuos į Airiją dirbti? Kam nuo to geriau? Tikrai ne Lietuvai, nes jos ekonomika kenčia. Tėvynei galima tarnauti protingai ir sąmoningai, paaukojant savo sugebėjimus ir savo protą Lietuvos ekonomikai vystyti. Lietuvos socialinę situaciją gerinti, dalyvaujant labdaringose organizacijose. Lietuvos edukacinę sistemą tobulinant, dalyvaujant strateginių tikslų sudarinėjime kartu su savivaldybėmis ir ministerijomis (Taip, ogi ten visus priima ir visus išklauso, sakau tai iš savo patirties nes jau dalyvavau ir mane išgirdo). Taip pat tarnauti tėvynei reikia ir būtina aktyviai dalyvaujant pilietinėje veikloje aiškiai išsakant ko tu TIKIESI iš Lietuvos ir ką nori matyti valdžioje. Ir tai neturi užsibaigti kvailais rinkimais. Pilietis yra sąmoningas ir protingas žmogus, kuris nerėkauja prie savivaldybės langu kaip idiotas, kas jam nepatinka, tačiau jis supranta kaip svarbu yra sekti valstybės situaciją ir prižiūrėti, kad valdininkai ir politikai vykdytų savo rinkiminius pažadus, kad jie negalėtų taip laisvai, kaip dabar, pasinerti į korupciją ir viešai tai deklaruoti ir likti nenubaudžiamais. Tebunie mūsų įstatymai ir akli ir neturi galios nubausti korumpuotų politikų, tačiau ar būtinai tu, Lietuvos Pilieti, turi būti aklas, bukas ir bažnyčioje mušamas, ir leisti tiems politikams savivaliauti ir likti nebaustiems?

Kaikurie lietuviai ikišiol dar nesuvokė, kad 1990 metais kartu su demokratiją atėjo ir nerealiai didelė atsakomybė patiems Lietuvos Respublikos piliečiams prižiūrėti savo valstybę, neleisti jai išsigimti ir nukrypti nuo Demokratijos. Demokratiją reikia puoselėti ir saugoti, tai kiekvieno Lietuvos Piliečio pareiga. Ir šita priežiūra neturi baigtis rinkimais. Šita priežiūra turi tęstis visą gyvenimą kiekvieną akimirką.

Ačiū už dėmesį... tiesiog, tai mano, Lietuvos Piliečio, nuomonė.

Eik tu Lietuvos pilieti,tokie lietuvos pilieciai dabar ir sedi seime,ir trina minkstas kedes savo purvinom siknom,sakai kad 1990 metais atejo didele atsakomybe patiems lietuvos pilieciams priziureti savo valstybe,o tu bukeli nepagalvojai,kad be kariuomenes is tos tavo demokratines valstybes nieko neliks,kad valstybe be kariuiomenes nevalstybe ir tu dar cia trini,kad is kariuomenes iseina nieko verti vyrai,nieko,nemaoka ir nieko negali ir tik nuo tokiu protinguoliu kaip tu priklauso ju ateitis. Zmogau atsipeikek,maziau skaitik tas balades. Tu sakai mes nieko nesugebam,bambuke tu,as baiges 12 klasiu stojau i Universiteta,bet taip jau isejo,kad pritruko balu ir neistojau,nusprendziau savo noru nueit ir atitarnaut,nes tai kiekvieno vyro pareiga ir kad paciam buvo idomu,tarnaudamas issilaikiau dar viena valsttybini egzamena ir gryzes istojau i Univera,dabar sau mokausi aukstojoi,dirbu banke ir tikrai nieko nepraradau,o tik dar labiau padejau sau.Tad neknysk tu cia proto savo aukstom ir bereiksmem frazem,netarnavai tai ir tylek,niekas taves tenais nekisa,bet ir nevaryk ant tu kuria visa tai praejo uz jus slangus,myznius!!!!
Ir tu dar sneki,kad esi tikras Lietuvos pilietis!!!!!

32

niekasa rimtai nebeziuri , tik stengiasi jos isvenkti big_smile

33

kaip matau kai kuriems slabo. Bijo armuchos

34

Vaikinai turi eit i kariuomene ir visi!!! Kad butu stiprus ir suzinotu, kad yra kitokia gyvenimo puse, o ne tik guleti ir telika ziuret ar gert ir tusintis su draugais!

35

vaikinams i nauda kariuomene! suvyriskeja, tampa atsakingesni, labiau disciplinuoti ir fiziskai stipreni.:::035

36

reikia,vadinasi reikia....kas cia ir butu jei visi issisukinet nuo jos pradetu....beto metai,tai cia visai nera daug...

37

na jo ten metukai tai gerai priaugti svori liesi vaikinukai susimastykit nepraleiskit progos isigyti gelbejimosi ratukus ant pilvuku smile

38

Dovilė, 21 wrote:

vaikinams i nauda kariuomene! suvyriskeja, tampa atsakingesni, labiau disciplinuoti ir fiziskai stipreni.:::035

noreciau tave pamatyti bei kitas lakstancias laukuose...ir purvynuose pliuskenancia..koks ten suvyriskejimas kai iseina keliom dienom i laisve kaip kokie hmm nesveiki valgo....ypac jei kokioj Rukloj neseniai pabuvojes tada baisu...

39

nu as manau kad nieko man ten gero nebutu...katruos jau grebia ar jau viskas ima nu tai **** tik nesuprantu kaikuriu kai nueina savanoriais i ta voiske ir po metu belenaks vel... nu jei eini tai jau eik visam siek gyvenima su armija mokinkis ten ar ka daryk bet metus laiko savo noru eiti ten ir stumti tai nzn nzn per metus laisvo laiko tikrai nuveikciau daug geresniu dalyku savo gyvenimui...

40

kaip   mano poziuriu tj niekam nereikalinga ji yra big_smile kas nori ir tegu eina i ja savanoriais big_smile

Pages Previous 1 2 3 Next

You must login or register to post a reply

Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Siu dienu jaunimo poziuris i kariuomine