Antanas, 18 wrote:esu gotas nuo 13 metu ir su satanizmu tai nera susije isvis...gotika tai yra savotiskas jausmu pasaulis kuris parodo ikra gyvenima.... ir isvis satanimas tai yra filosofija o setono garbinimas tai fanatizmas ta pati galiu pasakkyti ir apie dieva...
jei nezinoe niekpo tai ir nesakykyte...
manu iskart reiketu issiaiskinti kasjus esate patys o veliau tik kelti pretenzijas pries gotus ar kito stilaius atstovus...
nuo 13 esi gotas?aaaaaaaaaaxujienai
nemanai kad jau laikas pabandyt ka kito?:D nes zinai-nepabandes gali nesuprast kas isties tau tinka.
gotai ir satanizmas nera susije,tai faktas.o tokie personazai kaip tomas,26,,,lai uzsiciaupia,nes nieko nezino apie tai ir isvis ne itin intelektualus atrodo is ivairiu savo pasisakymu.pats beje,regis yra gan nykus ir slykstus tipelis,tad geriau jau patyletu su savo nuomone,jog suaugusio ir savo galva turincio zmogaus nuomone turi formuoti KAUNO DIENA![:::639 :::639](//images.ieskok.lt/ico/639.gif)
![:::639 :::639](//images.ieskok.lt/ico/639.gif)
ABSURDAS IR DEBILIZMAS.tai yra bulvarinis skaitalas,kuriame viena diena tas pats tomas gali perskaityt kad jo mociute voge bulves is maximos,,,nors ji ir butu seniai mirus.jie faktu netikrina,,,spausdina savo abejotinos literaturines vertes straipsnius tokiems intelektualams,kurie gyvenime knygos perskaite nera.
o gotikine muzika(tokia,regis buvo si tema,kol visi nepradejot koliotis ir varyt kaip mazvaikiai vieni ant kitu)ANAPILIS,bay laurel.,bella morte,faith,Fields of the Nephilim,London After Midnight,mano juodoji sesuo,lahka muza,love like blood ,swans of avon.,VA,This Mortal Coil ir t.t.ir pan.yra dalis tos muzikos,kuri man reikalinga kartais,,,yra sAvotiska ir vertinga savo savotisku atspalviu,o ne to\uom,kad garbina kazka savo textuose..tolerancijos,zmones,,,tolerancijos...nes jos nebuvimu savo galvose,jus griaunat savo pasauli,kuris viena diena nuo tiek pykcio ir neapykantos,susprogs.![:::819 :::819](//images.ieskok.lt/ico/819.gif)
![:::819 :::819](//images.ieskok.lt/ico/819.gif)