Topic: merginos ar jum patinka eiles kuriantys vaikinai ?
kuom jie jums patinka ?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → merginos ar jum patinka eiles kuriantys vaikinai ?
kuom jie jums patinka ?
Neskirstau vaikinu i tuos kurie kuria ar kurie nekuria, o pagal tai i tuos kurie patinka arba ne. Kiekvienas yra skirtingas ir individualus. Vienas kuriantis gali nerealiai patikti, o kitas kels antipatija..
aciu uz issamu atsakyma karolina
kazkuom tau Gedai svarbi tema si ? kuri eiles?
manau kad eiles kuriantys zmones yra jautresni subtilesni nei kiti, kurie nekuria, bet vel ziurint kokioj situacijoj... gal jie ir pyksta aktyviau, kaip jaucia jautraiau
kuom jie jums patinka ?
Patinka, nes dazniausiai tokie zmones yra nuosirdesni... O pripazinkite, butent nuosirdumo daugeliui labai truksta...
Ka norit patikti gi nevisada sakoma tiesa.
as neskirstau i kuriancius ar nekuriancius, i besimokancius VU ar SU. gi ne tame esme.
o kame ?
man tai patiktu ir dar jeigu specialiai man ka nors grazaus sukurtu
o kame ?
na, gi Karolina jau aiskiai buvo pasakius, todel ir nesivarginau kartot
nu bet galiu ir pakartot
svarbiausia vaikino charakteris. jis turi derintis su merginos charaktriu ir viskas bus ore
pvz as i vaikinus neziuriu pagal tai ka jie veikia gyvenime yra daug skirtingu vaikinu ir jie visi gali patikt bet pazines supranti, kad kazkas netinka ir ne del to, kad kuria pvz eiles, o fdel kitu bruozu
Ausra, o tu biski nesavanaudiskai cia? :? ne gi tau patiktu vaikinas vien del to, kad jis tau ka nors sukure arba apie tave? as zinau tokius, kurie kaip tik del kurybos nebesisneka
oi jei tu pazysti kurie nebesisneka del kurybos tai ir as tada zn apie ka tu ;D
niu as nenorejau savanaudiskai pasakyt ,tik kad man patiktu kad jis kurtu ir butu dar gerai kad ir man sukurtu ka nors
kazkuom tau Gedai svarbi tema si ? kuri eiles?
manau kad eiles kuriantys zmones yra jautresni subtilesni nei kiti, kurie nekuria, bet vel ziurint kokioj situacijoj... gal jie ir pyksta aktyviau, kaip jaucia jautraiau
yra jautrių sielų ir nekuriančių eilių
oi jei tu pazysti kurie nebesisneka del kurybos tai ir as tada zn apie ka tu ;D
neklysti nea ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jie romantiski.. ir atrodo swelnus bei supratingi..
nevisi..
niu bet dauguma
jei zmogus kuria is sirdies uztenka paziuret i jo kuryba kad suprastum kox jis:
vienisas,laimingas,liudnas,ziaurus,romantikas ar dar kox....o jei raso ne is sirdies tj nera ko apie tokius ir kalbet...geriau isvis nieko negu kuryba is oro....
PARA...
vakaras...salta...tamsu...
kambaryje dregna niuru...
prie stalo sedi zmogus,
kruvinas peilis salia,
po stalu batai purvini....
miskas.purvas.lietus...
po sakomis atsales zmogus,
krauju pasruvus sirdis
nuo saltu koju...
batai nuauti....
grazi sauleta diena...
du draugai ir viena mergina,
pavydas neistikimybe kancia....
kruvinas peilis salia,
sazine batuos paslepta....
o cia mano paskutinis eilerastukas
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → merginos ar jum patinka eiles kuriantys vaikinai ?