Re: nemegstami dainininkai
Rimiskis , su visa kelias i zvaizdes ir kelias i zvaigzdes 2 kompanija , jau erzinti pradejo jie.... dar kaimynai kankino mane nusipirke ju kompakta dabar jau ir antra isigijo
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → nemegstami dainininkai
Rimiskis , su visa kelias i zvaizdes ir kelias i zvaigzdes 2 kompanija , jau erzinti pradejo jie.... dar kaimynai kankino mane nusipirke ju kompakta dabar jau ir antra isigijo
Nemėgstamų daininkų tai nelabai yra (gal tik Kučinskas su savo arogancija ir perdėtu susireikšminimu erzina savotiškai), yra tik jų bjaurios dainos - visos iš realybės šou ir panašios komercinės greitai sulipdytos nesąmonės.
visa lietuviska muzika yra **** isskyrus Mamontova,Pieno lazerius ir dar galbut kelis atlikejus...
na kaip yra posakis rusiskas "boch liubit trojitcu"(dievas myli trijule) tai man geriausio grupes kur po tris blondines dainuoja ;D mango , 69 danguje ;D
YVA, 69danguje, Bavarija, Delfinai, Cicinas.....
nedrysk varyt ant Delfinu
Minedas,Yva,Mango,Mokinukes ir visokios kitokios lievos grupes...
mokinukes, yva, minedas, rimiskis, mango, delfinai,mino ir dauguma is kiz
Delfinai delfinai delfinai ;D;D;D
MINEDAS:D
Delfinai delfinai delfinai ;D;D;D
nu baik jau nes tikrai supyksiu , bet ne del tavo nuomones , o del to kad visur tai man prikisineji
Rimiskis, dar koks Kucinskas..na nemazai ju.Bet iskart i galva tie sove..
Minedas, Antanas, o kiti dar pakenciami
Ir tave jis uzbure savo "nerealiom dainom"? Zvaigde didzioji, gerai Sapranauskas sako, ligonis tas Minedas
69danguj,minedas,sel,ir dar daug kitų.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → nemegstami dainininkai