Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nius, nius.. jus tai lauket, o as tai ne.. bet ka jau padarysi.. dauguma laimi... :V
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nius, nius.. jus tai lauket, o as tai ne.. bet ka jau padarysi.. dauguma laimi... :V
o tai kodel nelaukei?
as ir be sniego grazi...
>> is tikro as norejau sniego tada, kai jis turejo buti, per kaledas ar anksciau.. paskui susitaikiau, kad jo nera, o dabar pridrebe uz visus metus.. nzn.. man taip nepatinka . apgaudineja mane maza vaika
.. ar grazu :? .... jau norejau, kad ir liktu taip, kaip yra. tipo, butu toks oras, kad nei sniego,nei lietaus :V o dabar... ai bet jau dzin.. 6dieni, jei dar sniego bus, tai su sese ridensim besmegenius ir jums padovanosim koki.. o jei nesilipdys (tipo per salta ir sniegas nelisp
), tai fenu pasildysim ir sulipdysim ;D
nu tikiu kad ir be sniego grazi, bet ir tikiu kad visa aplipdyta sniegu grazei atrodytum nu jo cia tas oras tai mus visus isdure... ot koks nenaudelis, bet as tai asmeniskai buvau labai jo pasiilgus, net sirdele atsigavo kai ibridau siandien i pusni iki keliu...
vos iki mokyklos nuejau maniau kad kur nors paskesiu pusny... oi dar maciau kaip vienam vyrui visa masina apverte sniegu, oi turejo darbo vargselis net pagailo jo.
nius bet man dabar reikia sulaukti, kol gerai pasals ir galesiu lekti ant kalnu paciuozineti, tiksliau ant sikes nuo kalno nusileisti.. laukiu labai. beprotiskai..
oi ir as noriu nuo kalno nusileist... labai noreciau nuvaryt i kalnus ir paciuozinet su slidem. nors net nemoku bet ismokciau kaip nors...
as nemoku irgi, bet man gerai ir sike pabruzint i leda ;D
jo irgi tikrai geras variantas... tik paskui gali biski skaudet bet nieko
Ligitele, visai neskauda, nebent tuo metu,kai netycia nuvairuoji ne ant lygaus ledo.. tada pasimasazuoja uzpakaliukas, bet nieko.. vel lipi i kalna kelis kartus apsiversdamas ir vel leidiesi
je je je...
jo, bet tai kad daznai man tenka i sona nuvairuot. vat tai paskui biskiuka skaud... bet raumenukai padirb... ot geras sugalvojau per ziema reik eit ant kalno gal tada uzpakaliukas padailes. o vasara i miesta vaikinu kabint
(oi pamatytu tuos zodzius mana vaikinas must galva nunestu
)
ai, as laiminga po tokiu kelioniu griztu.. nius tik karta nelabai laiminga grizau.. berods 3 klasej :? uzsimaniau i kalna lipti tojj vietoj,kur visi ciuozineja - t.y. ledu... tai buvo viena is mano gyvenimo klaidu palikau ten kazkur puse priekinio danties, tikiuosi jis tuo kalnu nusileido laimingai
... zdz,, nekas... nius, dar profilaktiskai kraujo nubego
.. nieko isgyvenau, laiminga sau dabar bent vaikstau su visais dantimis
mmmm gaila tavo dantuko nu dabar bent gerai kad visus turi...
joa,.. bet tik 8 klasej galejau susitvarkyti, nes tipo mazas vaikas esu, ir kol visai nesuauga dantukai, tai negalima taisyti ir pan.. tai truputi JUOKINGAI atrodziau.. graudu sakyciau ;D
nu jo isivaizduoju... turbut buvo sunku is pradziu...
joa,.. bet tik 8 klasej galejau susitvarkyti, nes tipo mazas vaikas esu, ir kol visai nesuauga dantukai, tai negalima taisyti ir pan.. tai truputi JUOKINGAI atrodziau.. graudu sakyciau ;D
vargse tu o ne tavo dantukas... ;D
kiek jau galima pliapat ir pliapat:D
sveiki;)
tai tam ir esam kad pliapetumem... ypac as siandien tokia diena kad daug kalbu...
tai kodel cia taip? kas gero ivyko?:D
emmm taigi prisnigo... vos isbristi imanoma...
a, tai dabar niekur nebegali nubrist ir kenti prie kompo? ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~