61

Re: Pagirios

Romas, 25 wrote:
Ilona, 14 wrote:

Na...seip jo reik wemti ir uzsigerineti saltu vandeniu ne karta taip dariau ..padejo!O girtam miegoti nepatariama,nes svaigsta galva ir noris labai vemt..;P

Va tau andriau ir stebuklingas receptas, kuri pateike, tikrai daug sioje srityje pasiekus, nekarta tai dariusi Ilona 14. Svarbiausi visa laika daug "wemt wemt ir dar karta wemt" o paskiau vandeniu uzgert.
ai tiesa ir miegoti negalim eiti(pagal eksperte) nes tada dar labiau norisi wemt wemt wemt.
OT nuo kada lietuviu kalboje atsirado raide W?

nuo tada kai zmones (tame tarpe ir Ilona 14) pradejo Wemt

62

vemimas tik laikinai pagerina sveikata

63

64

Man mixas padeda visad big_smile Kaip sako nuo ko susirgai tuo ir gydykis...:)

65

big_smile Miegas

66

Romai apsivemk pats!!! nevemiu jau gal kokius 2 metus nors maisau viska is eiles.. ir man kazko tai ****...:D tik va geriausia is ryto tai buteliuskas silpnmo alaus bet ne daugiau...:D

67

Geriausias vaistas nuo pagiriu- neprisigert tiek, kad reiktu vemt, nieko neprisimintum ar kita diena plystu galva, viskam turi buti saikas...

68

o apie shampa niekas negirdejot? taip sutaiso svekatele kad jautiesi beveik kaip naujas. Ir darbas nebaisus ir pagirios daug malonesnes smile

69

na negirdejau tokio dalyko reiks isbandyt, gal ryte pades:D na bet jau sampo su degtine ir alum geriau nemaisykit:D big_smile big_smile

70

Mykolas, 19 wrote:

nu zinok jeigu daugiau nebegeri vemimas labai padeda, bet jeigu dar ko nors nori atsigerti tai jau geriau nevem nes neverta

Andrius, 23     geriause isvis negert, o jeigu jau geri tai isvis gerimu nemaisik 

71

isdalies tu teisus arminai

72

niu, man tai maisymas padeda.. per naujaka tiek visko primakalavau, kad ogogo.. ir trauktine, ir alus, ir balta, ir viskis, ir sompanas, vel trauktine, viskis... o ryte pora kart zagtelejau nuo persirijimo (buvau para needes big_smile), ir viskas.. smile

73

Gediminas, 20 wrote:

o apie shampa niekas negirdejot? taip sutaiso svekatele kad jautiesi beveik kaip naujas. Ir darbas nebaisus ir pagirios daug malonesnes smile

Nu jo apie sampa girdejau:) padeda tikrai, jei isgeri viena taure kartai supykina,isivemi o kai antra isgeri tai pramusa ir vel jautiesi liux:)

74

Egle, 16 wrote:

Man mixas padeda visad big_smile Kaip sako nuo ko susirgai tuo ir gydykis...:)

O cia tai "aukso" zodziai:D mano tevas taip sako:)

75

as tai zinokit super vaista zinau!na bent man tai ne karta ir ne du padejo!yra tokia sriubyte pakeliuose,kur karstu vandeniu uzpilt reikia.tai va pacia geriausia man rodos maggi gamina..zinokit tixliai nepamenu..vadinas zirniu sriuba su skrebuciais,ar tai tirsta zirniu sriuba su skrebuciais..nu zinokit unreal!isgeri kokius 2-3 puodelius ir sveikas kaip ridikas!:DDD

76

Karolina, 18 wrote:

as tai zinokit super vaista zinau!na bent man tai ne karta ir ne du padejo!yra tokia sriubyte pakeliuose,kur karstu vandeniu uzpilt reikia.tai va pacia geriausia man rodos maggi gamina..zinokit tixliai nepamenu..vadinas zirniu sriuba su skrebuciais,ar tai tirsta zirniu sriuba su skrebuciais..nu zinokit unreal!isgeri kokius 2-3 puodelius ir sveikas kaip ridikas!:DDD

:::014 sliauziu i virtuve bandyt jusu receptu....

77

Aleksandras, 22 wrote:
Karolina, 18 wrote:

:::014 sliauziu i virtuve bandyt jusu receptu....

kandis :V

78

kas per kandis ?

79

Aleksandras, 22 wrote:

kas per kandis ?

Aleksandrai tave Nijole viesai alkocholiku pavadino ;D

80

Linas, 19 wrote:
Aleksandras, 22 wrote:

kas per kandis ?

Aleksandrai tave Nijole viesai alkocholiku pavadino ;D

prisigalvojat nauju zodziu, kuriuos tik patys suprantat.