Re: kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?
surado tema lyg grozis priklausytu nuo to ka jis zaidzia
na zinoma, kad kai kas priklauso o jei lygintume su sumo imtynininkais... jie wisi wienodo kirpimo, riebus, dideli, stori... vnz ujj
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?
surado tema lyg grozis priklausytu nuo to ka jis zaidzia
na zinoma, kad kai kas priklauso o jei lygintume su sumo imtynininkais... jie wisi wienodo kirpimo, riebus, dideli, stori... vnz ujj
bet as pagalvoju, galvoju vis dar :? dar vis galvoju... nius, nzn bet jie ten kitokius visokius pratimukus juk daro ir gaunasi, kad pas vienus vienos kuno linijos paryskeja, pas kitus kitos... bet ziuriu as i tuos futbolistukus ir
nu ti turbut jiem ant koju labiau riaumeniukai matos,nes gi kaip suprantu jiems rankomis kamuolio liest tai negalima, ir kojos mankstinas labiau...
negalima, bet ... as ne apie kojas, Vaivut, sneku
bet man tai kai ant koju tokie kunkolai pasidaro-jau nebegrazu reikia wisur po truputi, ir zinoma pilviuka biskiuka pagrzint... tada tai mmmm
:? taip kaip tu sakai, tai jo .. feee. .... as zinau,kad kai tie, kurie zaidzia ta futboliuka, tai ju uzpakaliukai grazus patampa ;D tai va... del to futbolistukai geris musu akytems
rimtai daug laksto ir uzpakaliukai jegiski pasidaro bumbuliukai taip taip ant uzpakaliuko bumbuliukai-liux, tik ne ant kojyciu
nius va.. reikia cia kokios nors krepsininkeliu ekspertes, galetume sulyginti ir rasti tiesa siam pasauly, issiaiskinti, kuris grozis yra TAS GROOOOOzis
man ti atrodo kad krepsininkai grooooziu ant uzpakaliuku neturi
man irgi taip atrdodo :? nors kas ten zino ka jie slepia uz tu sortuku
reiketu patikrinti...
ai, bet mano naguciai vis tiek nori patikrinti futbolistuku kelniukus ;D
na man tai asmeniskai grazesni krepsininkai ju isvaizda man mielesne,bet krepsinio tai pacio nemegstu.man fudbolas mielesnis zaidimas as ten labiau viska suprantu
o as tai futbolo wisai nesuprantu... idomesniu dalyku yra futbole nei pats futbolas
as nei krepsinio, nei futbolo nesuprantu.. mano drauge tai krepsininke, tai kai su ja sueidavau dazniau, tai ir suorasti viska pradejau, bbet dabatr likimas musu kelius trumpam isskyre, tai vel zalios pievos ir laukai man...
tai va... reikia ku=oki futbolistuka mums Vaivute, pasigauti ir viska mes tuose zaidimuose suprasim ir nereikes ziureti kur nereikia, ;D
aga, wiska priwaciai isaiskins
istrenisuotas visas kunas...;] juk negalvoji kad jie ten per treniruotes vien ant koju dirba...;D kaip ir pas visus sportininkus raumenuku visur yra..;D
pats saldziausias zuikis mano..... :*:*:*
saldziausias ? reiketu paragaut, tada ir mes zinotume
jo, pavaisink ir mus , nebuk skrega Veronika, dalinkis su draugais
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → kurie grazesni? fotbolo ar krepsinio berniukai?