21

Re: Pikantiski prisiminimai

Linas, 19 wrote:
Rasa, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:
Rasa, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:

na ne visi taip tyli kaip daugusmos tetukai big_smile
>> na mano drauges tevai tai dar ta lova pasilike ant kurios mano drauge gamino ;D

oi linuk . . man knieti kur tu pagamintas. . :::b18 . . .ar zinai:::807

na zinau kad ne ant sieno kruvos ;D ir ne kabako tolete ;D

>> o lovytej

kaip patogiai . . . tai ne man. . :::807 sake,kad as penktam aukste, ant grindu.  . . :::818

na nesinervink Rasele juk megyniu ir sumusimu per gaminimo procesa nepatyrei wink big_smile

nu nzn nepamenu. . .ir nenoreciau prisiminti. . .;Djau tu many negazdyk tokiais klausimais
linuk. . :::818:::819

22

Kazkaipnekalbu su mama tokiom temom...ir gaila labai...:|

23

o gal galima paklausti kodel nekalbi. . .?:::818

24

Kažkada seniau esu kalbėjusi ta tema:)buvo iš ties įdomu sužinoti apie mamą kaiką daugiau.

25

aha tikrai idomu...Nes kartais jos patarimai padeda..Smagu kaip galima su mama linksmai vakariuka praleisti,besisnekant apie jos praeiti!

26

Linas, 18 wrote:

niekada neklausiau, neklausiu ir nenoreciau, kad manes klaustu:) Manau, cia kiekvieno asmeninis reikalas, o jej tetis bandytu ka nors sakyt sia tema sakyciau, kad sito visiskai nenoriu girdet:D

pritariu tau nes tai manes nedomina ne laso i tebunie tevu jaunystes paslaptys..kas buvo tas prazuvo

27

O kodel,tai jus tada kaip ir nelabai norint bendrauti su savo seima,nes juk smagu susesti ir pakalbeti,mano mama man yra geriausia drauge..as net su mociute pasikalbu apie jos senus laikus,vat tada tai tikrai buna linksmas vakariukas..