Topic: Patriotishka muzika
ka manote apie tai?kas imponuoja?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Patriotishka muzika
ka manote apie tai?kas imponuoja?
Diktatura,Baltas Triukshmas,Angis ir Obtest,va ce mano manymu yra patriotine muzika.
nepatinka visiskai
jau kazkur minejau kad patinka, nors nuolat neklausau
Nojus, 23----->pilnai sutinku..man tokia muzika imponuoja,taciau nevisais atzvilgiais,,,nes nesu (krastutinai)nacionalistiniu paziuru,tiesiog esu sveiko proto patriote..
o apie krashtutinumus ash nieko ir nesakiau
Diktatura:) Kaip tik snd i ju koncerta trauksiu snd:D
Patinka man.................Daina Laiswe:)
Patinka man.................Daina Laiswe:)
Tju cia apie Erikos Masytes daina?
zhinau kad buvo ju koncas mzk,nes skambinausi bosistui ir sake kad i troshkuli juos pakviete.o Eurika Masyte yra kone pirmoji sudainavusi patriotishka daina Lietuvos scenoje
Beveik neklausau tokios muzikos.
Beveik neklausau tokios muzikos.
tai nafik cia rasai?
Simona, 17 wrote:Beveik neklausau tokios muzikos.
tai nafik cia rasai?
Neužsipulk taip... Galima pamanyt, kad tos patriotiškos muzikos baisiai daug yra ir visi iš eilės tik jos ir klausosi...
Inga, 14 wrote:Patinka man.................Daina Laiswe:)
Tju cia apie Erikos Masytes daina?
jo,o kas?
Diktatura,Baltas Triukshmas,Angis ir Obtest,va ce mano manymu yra patriotine muzika.
nu, nu, psykuti ;] taigi "patriotine" muzika neapsiriboja vien oi ir tautiniu paganu (are they stil alive? )
patrijotiškiausios, tai lietuvių liaudies dainos, nes jos nuo seno yra ir tikrai lietuvių kūrybos...
ash ir nesakiau kad tai tik shitos grupes,bet man jos labiausiai imponuoja Algiukau
Sandra, 19 wrote:Simona, 17 wrote:Beveik neklausau tokios muzikos.
tai nafik cia rasai?
Neužsipulk taip... Galima pamanyt, kad tos patriotiškos muzikos baisiai daug yra ir visi iš eilės tik jos ir klausosi...
xa xa
didus malonumas yra uzsipulti
Diva, 33 wrote:Sandra, 19 wrote:Simona, 17 wrote:Beveik neklausau tokios muzikos.
tai nafik cia rasai?
xa xa
didus malonumas yra uzsipulti
didizai sutinku
dar geras diktatura-mes akmenys ;]
nu ka Velnias,jis buvo geras,bet yra dabar dar geresniu
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Patriotishka muzika