Re: Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
Na visu pirma viskas priklauso nuo to kiek bus zmoniu is tikruju...kai suzinosime kiek tikrai bus zmoniu galesime rinkti...o del rengimo patirti turiu, galesiu padeti ir suplanuoti...aisq jei reix...:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
Na visu pirma viskas priklauso nuo to kiek bus zmoniu is tikruju...kai suzinosime kiek tikrai bus zmoniu galesime rinkti...o del rengimo patirti turiu, galesiu padeti ir suplanuoti...aisq jei reix...:)
tai puiku reik plota surast ir programa suorganizuot..
EUGENIJAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PLOTAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EUGENIJAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
organizatoriai na tarkit nors viena zodeli :-) kaip ten einas del sales?
tai kad nesiorganizuoja plotas... ieskom skambinam
xi xi spekit kas plota rado???
Gina Gina o as ryt warau apziureti
xex, reik reik meeto:)
ulia-lia... siandiena zinosim kaip s u plotu bus
tikiuos ir mane priimsit i savo gretas,butu smagu prisijungt;)
visada visi zmones yra drasiai kvieciami priijunkti
Na va jau vieta surasta!!! (pirtis, baseinas, rusiskas bilijardas!) Vietu skaicius 40 zm. greiciau registruojames i meeto dalyviu sarasus nes vietu skaicius ribotas.
Gina,m uzrasyk del viso pikto mane;) jei nesunku, aisku.. aciu :*
ok. Jau apytiksliai 30 zmoniu yra liko 10 vietu!!!!
Labas Lietuvos auksinis jaunimas susales nuo zemos isdaigu sniegu uzpustitas:)))))) SVeikinu visus PLOTAS YRA kaip jau sake Juste;-*. Tai kad visiems siulau susimastit ar spesit i ta rengini pataikyt nes perpejo kad vietu liko mazai:))))) Tai kad laukiam is jusu aktivaus dalyvavimo:)) O musu meeto metu tikrai siltoje ir draugiskuoje kompanijoje pamirsim, kad uz lango pusto sniegas ir spaudzia saltukas:) PAS MUS BUS AFRIKETISKO VIDUDIENIO KARSTYS:)))))))))))))))))))
Jezus tu marija, kaip gerai, bo jau baigiu susalt
O kur ta vietele, mm? plotas.
Del wisos info galit kreiptis asmeniskai i mane i Gina, i Giedre, i Zenia ir i Artura
Kas turit pasiulymu del programos, del weiksmo, tai mielai rasykit laukiu ID 395920.
jo galit kreiptis
jau kita sav sarasiuka paskelbsim
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)