21

Re: MetallicA forever

a man wiena daina tik patynka some kind of monster ,jetau kjp man ana praein ;Dhttp://forumas.ieskok.lt/imgload/1838

22

jie yra  klasika smile

23

metallica yra legendine grupe...labai laukiu ju naujo albumo..ir labai tikios gal ir i lietuva jie atvaziuos,nes jie kazkuriame interviu yra sake,kad su naujojo albumo turu noretu aolankyti tas salis, kuriose dar nera buve..o LT yra butent tokia salis

24

jus kalbate apie sena Metallica ar apie tai kas dabar is jos liko?!bo liko shudo gabalas

25

marina,tavo labai klaidinga nuomone,kad is metallicos liko ****...kiekvienas metallicos albumas yra labai geras..savotiskas..vis galima sioje grupeje atrasti vis kazka naujo..ir sia grupe gerbiu uz tai kad si grupe sugebejo per tiek laiko islikti virsuneje,nes vis kazka naujo sugalvoja,o ne pjauna ta pati per ta pati..

26

Rolandas, 21 wrote:

marina,tavo labai klaidinga nuomone,kad is metallicos liko ****...kiekvienas metallicos albumas yra labai geras..savotiskas..vis galima sioje grupeje atrasti vis kazka naujo..ir sia grupe gerbiu uz tai kad si grupe sugebejo per tiek laiko islikti virsuneje,nes vis kazka naujo sugalvoja,o ne pjauna ta pati per ta pati..

apie kuria virshune tu kalbi,pop muzikos?!

27

metalo muzikos virsunej

28

Rolandas, 21 wrote:

metalo muzikos virsunej

gerai,nesigincisiu daugiau su tavim,as irgi savo megstamiausia grupe kelciau ant debesu,tik nereikia sakyt apie Metallica,kad ji-  "metalo muzikos virsunej",juokingai skamba.Parodo tavo ishprusima metalo muzikoje.gaila kad cia neapsilanko tikri metalistai,kurie galetu jums mazvaikiams paaishkinti kas yra tikrasis metalas.
P.S.pries senaja-geraja Metallica pati lenkiu galva,bet ne pries tai kas dabar is jos liko-shalia popsos topo vorshunese.

29

Sutinku su tavim Marina, kad paskutinis ju albumas yra visiskas S... bet as gerbiu juos uztai, kad jie vis dar groja, o ju koncertuose galima isgirsti senas, ju geriausias dainas.

30

man paskutinis metallicos albumas nera visiskai su..gana gyventi tik senais metallicos albumais..jei ta albuma paskutini metallicos butu isleidusi kita kokia nauja metalo grupe,tai ir kritiku butu liaupses ir mes sakytume,kad atsirado nauja gera grupe..

31

na,Rolandai,tenka pasakyti kad Metallica mire ishleidusi load albuma...po to atgijo ishleidusi su simfoniniu.o st.anger tai dar tokios komercijos paieshkot reiketu...kur dingo metallicos dvasia? nebera jos,tenka pripazhint kad jie ne jauneja o sensta.zhiurejau koncerta live in paris 2000.galiu pasakyt kad man susidare toks ispudis jog Hetfieldas bando kopijuot Stakena,perimdamas jo country stiliu.nebeishdainuoja visai,liko tik Lars Ulrich su bugnais...beje,buvo bandymas pataisyti situaciaj su gitaru solo,bet tai buvo tik prieshmirtinis pasitampymas.....liudna matyti kaip grupe uzhgesusi,bet dar bando kazhka daryt,nors neisheina...kaip sake Kurt Cobain:Geriau jau sudegt ishkart nei letai gesti...manau tie zhodzhiai teisingi tiek metallicai tiek ir dar kai kurioms grupems....

32

na taip....Metallica metalo muzika?iki 83 buvo kaip thrash/glam metal.bet po Cliff Burton zhuvimo Shvedijoje,Metallica pradejo nauja era,hard rock era.po 2001 metu Metallica tapo zhinoma kaip pop rock atlikejai.Rolandai,labiau pasidomek Metallica ir suzhinosi daug dalyku kurie galbut nelabai tau patiks.o senoji Metallica man buvo dievai,su jais uzhaugau,nuo ju mano muzikinis ishprusimas pradejo vistytis....Heil to old Metallica!!!!

33

Nojus, 23 wrote:

na taip....Metallica metalo muzika?iki 83 buvo kaip thrash/glam metal.bet po Cliff Burton zhuvimo Shvedijoje,Metallica pradejo nauja era,hard rock era.po 2001 metu Metallica tapo zhinoma kaip pop rock atlikejai.Rolandai,labiau pasidomek Metallica ir suzhinosi daug dalyku kurie galbut nelabai tau patiks.o senoji Metallica man buvo dievai,su jais uzhaugau,nuo ju mano muzikinis ishprusimas pradejo vistytis....Heil to old Metallica!!!!

o as jau galvojau kad shiame forume tik as taip galvoju,bet pasirodo ne smile tik tu jiems gali neaishkinti,vistiek liks prie savo nuomones.

34

as to koncerto nemaciau...live in paris 2000..noreciau pamatyti..bet atejus naujam bosistui metallica manau pasikeite,nes vel atsirado ta energija pas juos kuri buvo anksciau..tai jauciamas koncerte rock am ring 2006..man bent jau metallicos vis albumai patinka,nes kiekvienam albume as atrandu vis kazka nauja..man metallica patinka todel kad ji per savo gyvavima vis kazka nauja groja o ne pjauna to paties..

35

norejau paklaust Nojaus ir Marinos, o jus dar priskirtumet save prie sios grupes fanu? Rolando kaip suprantu klaust nereikia wink

36

Vaidutis,turiu visa ju diskografija,megstu paklausyt ju senuosius kurinius,tokius grandus kaip Motorbreath arba one ir t.t. bet paskutriniu metu leidzhiama ju muzika man nepatinka.esu fanas ju sniems dalykams.

37

Vaidutis, 22 wrote:

norejau paklaust Nojaus ir Marinos, o jus dar priskirtumet save prie sios grupes fanu? Rolando kaip suprantu klaust nereikia wink

buvau ju koncerte Airijojbet nusivyliau turbut ne tas zodis.Nepazinau tos Metallicos,senos Metallicos sad  .

38

matallica geraj ,, bet kiekwienam sawas stajlas smile man 100 kartu systemaj geresni smile bugnu partijos kietos ..weza

39

Augustinas, 19 wrote:

Minedas ir Karklelis geriau varo

tai ir klausyk jų. :::254

40

Vat čia tai muzika:::035galėčiau klausytis ir klausytis..:::818