You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Aušra, 15
- Forumo Liūtas
Re: noriu vaiku, bet...
Vaiva, 18 wrote:Tomas, 20 wrote:patiko 22 merginai patarineja seimos klausimais 15 metu paneles:)) argi negeda:)
siais laikais Tomai niekas nebega ir zmoniu nebenustebinsi taip lengvai kaip seniau...ir kartais 15ciu nuomone buna geresne neisuaugusiuju
teisingai pasakyta
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
nu su tuo amziumi.... tai kas kad jie pataria teisingai,bet jie neturi tos patirties dar geros, is kurios galetu patarti :? va, Grazvydas tai vyras turi ka pasakyti, net as cia patarinedama jauciuosi per jauna,nes nei as zinau kas kaip, nei ka...
- Aušra, 15
- Forumo Liūtas
niu gal ir teisingai pasakei
- Gražvydas
- Forumo Dalyvis
na ir as nesenelis esu (Nijole), bet istiesu zinau kaa sakau
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
Gražvydas, 31 wrote:
na ir as nesenelis esu (Nijole), bet istiesu zinau kaa sakau
tai i pensininkus taves cia niekas ir nenuraso;) , tik sakau, kad jau vyras su patirtim siokia tokia turetum buti + tai kad kai kam tevu pagal amziu galetum buti
- Gražvydas
- Forumo Dalyvis
tevu na sunkiai.Prisizaist gal ir galejau, o augint tai tikrai kad ne. Man paciam dar tevo peties reikejo
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Gražvydas, 31 wrote:tevu na sunkiai.Prisizaist gal ir galejau, o augint tai tikrai kad ne. Man paciam dar tevo peties reikejo
o negi toks negeras butum buves, kad prisizaides neaugintum?
- Gražvydas
- Forumo Dalyvis
Diana, 17 wrote:Gražvydas, 31 wrote:tevu na sunkiai.Prisizaist gal ir galejau, o augint tai tikrai kad ne. Man paciam dar tevo peties reikejo
juk sakiau kad tada man dar vejai galvoi buvo
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Gražvydas, 31 wrote:Diana, 17 wrote:Gražvydas, 31 wrote:tevu na sunkiai.Prisizaist gal ir galejau, o augint tai tikrai kad ne. Man paciam dar tevo peties reikejo
juk sakiau kad tada man dar vejai galvoi buvo
vejai tai vejai, taciau kiti vaikinai vis tiek nepalieka visko likimo valiai, jei buna pasekmiu. galu gale, sakei, kad reikejo tevo peties, tai gal ir mamos butum paprases pagalbos?
em... nu bet jau cia biski gal ir beprasmiska gilintis, nes gaunas zaidimas kas butu jei butu ;D
- Gražvydas
- Forumo Dalyvis
tiesa , bet kur tu matei 15 metu gera teva ,ki jam galvoi kiekvienas siojonas rupi. Beto as manau kad paaugglyste skirta paaugllystei, jaunyste -jaunystei ,o vaiku auginimastada kai esi pasiruosesir turi tam visas galimybes
- Adele, 22
- Forumo Aktyvistas
nesamone! noreti yra viena, bet be galo svarbu yra buti finansiskai nepriklausomai, net ir turint drauga-vyra tu turi buti nuo jo neprilausoma, nes gerai, kol nera mazylio, bet jam atsiradus jis nuo taves priklauso... as is viso manau, kad ne nuo tokiu noru turi prasidet santykiai tarp dvieju zmoniu, visu pirma reikia pazinti zmogu-isitikinti kad viskas ok, o tam reikia laiko... ir labai daug jo reikia
bet kadangi tu tokia tikra esi, kad tam pasiruosusi, tai niekas tau juk netrukdo buti vienisa mama, vienos nakties nuotykis-ir tavo norai gali issipildyti, tik as jau taip niekada nedaryciau
zinai man kazkas sake-bijau svajoti-nes svajones kartais pildosi
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Gražvydas, 31 wrote:tiesa , bet kur tu matei 15 metu gera teva ,ki jam galvoi kiekvienas siojonas rupi. Beto as manau kad paaugglyste skirta paaugllystei, jaunyste -jaunystei ,o vaiku auginimastada kai esi pasiruosesir turi tam visas galimybes
niekur nemaciau. bet jei pati buciau penkiolikos, nors niekas nesikeicia ir dabar, jei jau butu tokia situacija, kad laukciaus vaiko, tai nenoreciau jo auginti viena. sakai ner gero tevo. bet jei vaika augina ne viena motina, o jai padeda ir vaikelio tevas, bei kiti aplinkiniai, tai dar kazko galima tiketis.
labai jau savanaudiskas poziuris va as nebuciau geras tevas, tai i tuos reikalus ir nelendu. na, sis poziuris butu gerais, jei butu aprepiama ir tai, kad atsisakoma sekso arba bent jau visada tinkamai saugotis nusprendzia.
- Lina, 23
- Forumo Liūtas
ir as jau noriu vaikucio,to mazo stebuklelio,bei geros seimos,esu tam pasiruosiusi!..Bet vaikinai kazko delsia ir visai to dar nenori!
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
Zmones kur jus skubate...jum dar visas gyvenimas pries akis pasidziuagite laisve...;)
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
vadinas kazko gyvenime truksta, gyvenimas ne visai pilnavertis ir norima ji uzpildyt
- Gražvydas
- Forumo Dalyvis
Diana, 17 wrote:Gražvydas, 31 wrote:tiesa , bet kur tu matei 15 metu gera teva ,ki jam galvoi kiekvienas siojonas rupi. Beto as manau kad paaugglyste skirta paaugllystei, jaunyste -jaunystei ,o vaiku auginimastada kai esi pasiruosesir turi tam visas galimybes
niekur nemaciau. bet jei pati buciau penkiolikos, nors niekas nesikeicia ir dabar, jei jau butu tokia situacija, kad laukciaus vaiko, tai nenoreciau jo auginti viena. sakai ner gero tevo. bet jei vaika augina ne viena motina, o jai padeda ir vaikelio tevas, bei kiti aplinkiniai, tai dar kazko galima tiketis.
labai jau savanaudiskas poziuris va as nebuciau geras tevas, tai i tuos reikalus ir nelendu. na, sis poziuris butu gerais, jei butu aprepiama ir tai, kad atsisakoma sekso arba bent jau visada tinkamai saugotis nusprendzia.
o ar neperanksti 15 uzsiiminet seksu ( ir siaip kol nera pastovaus partnerio vertetu saugotis , netik del nestumo , bet ir ligu)
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Gražvydas, 31 wrote:Diana, 17 wrote:Gražvydas, 31 wrote:tiesa , bet kur tu matei 15 metu gera teva ,ki jam galvoi kiekvienas siojonas rupi. Beto as manau kad paaugglyste skirta paaugllystei, jaunyste -jaunystei ,o vaiku auginimastada kai esi pasiruosesir turi tam visas galimybes
o ar neperanksti 15 uzsiiminet seksu ( ir siaip kol nera pastovaus partnerio vertetu saugotis , netik del nestumo , bet ir ligu)
na, is tiesu ankstoka, taciau ar nepastebi kad tai vyksta?
- Aleksandras
- Forumo Karalius
man atrodo jums reikia zaisliuko. vaikai ne zaislai, juos reikia teisingai aukleti, o kad gerai isaukleti is vaiko gera zmogu, turi buti pats visokeriopai subrendes. as jau nekalbu apie finansines padeties butinuma. apie moralini pasiruosima. ar jus fiziskai esat pasiruosusios istverti nestuma, gimdyma, bemieges naktis, vaiko ligas, veliau kaprizus ir t.t. ir pan.
zmones, atsargiau su norais !! juk jie pildosi !
- Gražvydas
- Forumo Dalyvis
tiesa pasakius as i tokio amziaus merginas nesizvalgau, tad i tai negaliu atsakyt
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply