441

Re: Ka manote apie Mineda?

Kuris cia taip sake?;D

442

nebezinau...  lig ir ponas Muntianas ar koks jis ten smile

443

as cia nei ginsiu nei dar kazka darysiu,bet tik pasakysiu,kad minedas dar normaliai palyginus dainuoja,nes maciau anglu atranka tai viespateliau koki ten daininikai,tai nors bek ir rek!

444

tai man jau ir nuo minedo begt norisi :::044

445

man tai jis patinka:DDDDD labaaAAai:D shiaip negalima ish invalidu shaipytis baikit...

446

Tautvydas, 17 wrote:

man tai jis patinka:DDDDD labaaAAai:D shiaip negalima ish invalidu shaipytis baikit...

jo nesisaipikit is invalidu ba jus tokie tapsit;D;D ei! bet kai laukiu nesulaukiu kai turesiu vaiku galesiu gazdit juos bukit geri arba nomedas nakti ateis ei ei! arba mokikites vaikai arba tapsite kaip nomedas;D;D;D

447

paklausykit visi ar nemanot kad gana skatinti visuomene juojtis is tokiu zmoniu kaip jis,gal laiukites diskutuoti sia tema ir nurasykit i nuodstolius is pradziu bvuo juokinga,bet db galiu pasakyti man jo jau gaila ,nes musu tauta skatina ir stumia ji nezinia kur,,,dar vienas prarastas zmogus...kad ir koks btu bet jis nieko nei vienam is musu nbepadare...gana isikalinet nejau nesuprantat iki siol kad negalima juoktis is toku kaijp jis?

448

gal be moralu?

449

arvydai,blem nu atsipeikekit moralai moralais bet nejau an tiek kvaili esate kad nesuprantate tokiu dalyku.as taij jau klausyt nebegaliu kaijp buvo bajeriai apie ciaka norisa madoj db taip pat apie mineda.kas kita auka?

450

Arvydas, 21 wrote:
Tautvydas, 17 wrote:

jo nesisaipikit is invalidu ba jus tokie tapsit;D;D ei! bet kai laukiu nesulaukiu kai turesiu vaiku galesiu gazdit juos bukit geri arba nomedas nakti ateis ei ei! arba mokikites vaikai arba tapsite kaip nomedas;D;D;D

nomedas? :::044

451

ha ha Nomedas cia naujas ciu kazkox:)))))))))))kazkas net vardo nezino o kad stumdo tankus:)))))))

452

Urodas su gaidžio protu tas minedas big_smile

453

erelis teliuko akim :::044

454

man jo gaila...

455

Minedas... minjetas... nomedas... koks skirtumas dabar jau... ;D

456

Sigitas, 23 wrote:

Minedas... minjetas... nomedas... koks skirtumas dabar jau... ;D

:::044:::044:::044:::044:::044

457

zajabys minedas:::818

458

tik nepulkit:::215

459

Donatas, 27 wrote:

tik nepulkit:::215

oi, jaunuoli, bus bedos tau su tais zodziais.. ech...... davai jami raudona skraiste ir bus tau cia korida ;D

460

as netycia:=)issprudo