Re: Charakteris pagal zodiako zenkla?
Na taip, su nuodais gali buti ne kas, nes jeigu mane supykdysi, isgasdinsi ar dar kaip sutrigdysi, tai tikrai juos panaudosiu o siaip tai pas mane mesike nera labai skani, tai kad nebutu po to Tau nusivylimas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?
Na taip, su nuodais gali buti ne kas, nes jeigu mane supykdysi, isgasdinsi ar dar kaip sutrigdysi, tai tikrai juos panaudosiu o siaip tai pas mane mesike nera labai skani, tai kad nebutu po to Tau nusivylimas
nu siaip as maistui labai isranki, bet gal jau kaip nors ;D
jeigu alum uzsigersi tai tikrai viskas ciki bus
ne viska galima su aluciu gardauti
oi ne ne... Daivute, kaip gi sitaip.. Sigitas saslyku stato, tai kur cia galima sitokio gerio atsisakyt ;D
Nori saslu? Is jautienos tiks?
Ech, as jau kazkada kovojau del tu saslyku, bet nieko nesigavo, tai pasidaviau bet jeigu kas apsigalvojo ir vis delto bus saslyku, o gal dar ko ir prie saslyku, tai mane irgi i norinciuju sarasa irasykit:D
Su ta salyga, jei vietoj valgio yrankiu bus galima panaudoti Tavo streliukes... ;D
Nijolė, 20 wrote:oi ne ne... Daivute, kaip gi sitaip.. Sigitas saslyku stato, tai kur cia galima sitokio gerio atsisakyt ;D
Nori saslu? Is jautienos tiks?
ne, mane labiau vilioja avienos saslykai ;D
Na, saves, kaip patiekalo, as tikrai nepristatinesiu, atsiprasykit... ;D
uz ka :? nera uz ka cia atsiprasineti ;D
>> tai saves nepristatineji, kaip patiekalo, tai ko kitus ant iesmo mauni :?
uz ka :? nera uz ka cia atsiprasineti ;D
>> tai saves nepristatineji, kaip patiekalo, tai ko kitus ant iesmo mauni :?
Tai kur supratimas pas jus, panele Nijole? Taigi kitus lengviau nei save paty... ir aisku daug paprasciau ir neskauda kai kramto...
Mane galima būtų sulyginti su kate–nepriklausoma, išdidžia individualybe.As–etiška materialiste,kuriai labai rūpi nepriklausomybė, tačiau As neužmirštu ir amžinųjų vertybių - tikejimo,meiles,vilties!
Butent tas labiausiai man atitiko is mano zodiako zenklo charakterio aparasymu!
kur šašlikai? kam šašlikai? ir aš nor šašlikų ei.............. kur jie??? ;D
vieniem atitinka kitiem ne... bet visi turime savo zodiako zenklo savybiu. domiuosi tuo. kai susipazystu su naujeis zmonem visada paklausiu zodiako zenklo ir bandau lyginti, ziureti kuo panasus, kuo skirtingi. as tai pati savo zenkla atitinku apie 90%.
as tai 99%
as tai 99%
ir koks tavo zodiako zenklas?
Rasa, 20 wrote:Daiva, 21 wrote:Kaip manote, ar zmogaus sharakteriui, temperamentui turi itakos zodiako zenklas? Pvz., kad Skorpionai yra patys seksualiausi is visu zenklu; kad Liutai yra valdingi, megstantys vadovauti ir pan. Ar kadanors atkreipete i tai demesi ir kokiu dalyku pastebejote?
ale klausyk pavyzdziai tai visalaika skorpionai . . .;D
itakos gal ir turi jai tiki jais zmogus. . . o kad kiekvienas horikas turi savo issiskirenti harakterio bruoza vienoki ar tai kitoki . . tai tikrai tikiu. . .;D;D;D bet vel gi mes visi kazkuo panasus ir skirtingi neatsizvelgent i horikus. . .
Skorpiona kaip pvz. paemiau visai atsitiktinai, tiesiog atejo i galva ir tiek
todel kad kazkode daugumos nuomone susidarius kad ji arsus kazkoki. . ;D;D;D ir siaip daug kur skorpionas kaip pavyzdys
aviniokas as esu
kas cia tiek juokingo man slykstu kaizmones taip skirstomi!
lina o kaip jie skirstomi? jie neskirstomi..
Niu istikruju mano zenklas taip pat atitinka 99% charakterio!
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Charakteris pagal zodiako zenkla?