Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na, as ne del apsaugos, o del boksininku kuno formu ;D
o tu boksuojies? ir tik savigynos tikslu? :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na, as ne del apsaugos, o del boksininku kuno formu ;D
o tu boksuojies? ir tik savigynos tikslu? :?
augau su broliais tai iki paauglystes kaip bachuras buvau:musiaus spardziaus ir t.t. o del ju formu tai ne visi jie grazus yra gi skirtingos svorio kategorijos vieni drimbos o kiti tai istreniruoti
ech... Dianuk, tas pauksciu pienas tralialia - tai is tokios dainos,o rycka rycka , tipo dainuoja ten mergina ir vietoj saldaines, sako pauksciu pienas tralialia ;D tai dar atsimenu as ta daina, o rycka rycka, tu beprotiskai grazus ;D;D;D o rycka rycka tu afigenai patrauklus;D;D ...
>> Danguolyt,laukiu is taves pritarimo.. :V
>>> Dianuk, as tau parodziau berniuka, tai manes ne neklausk apie imtynininkus nu dar apie futbolistukus gali paklaust ;D o del tu mokslu.... tai jo.. dirbt spesiu dar
as kazkaip neatkreipiau demesio i ta pauksciu piena toj dainoj ;D be to, dar turiu tos dainos samadielkine versija Milda
Danguolyte gal jau miega, kokio pritarimo is jos cia belauki?
man tai nelabai patinka sunkiasvoriai, nors raumenu ir turi. bet lengvaatleciai irgi nepatinka ;D
graziausia beveik atrodo tie kur ant oziu sukasi :V
as vis tiek pasilieku prie futbolistuko... .... to futbolistuko....
<>>> bet labiausiai is visu vis tiek myliu musu klubo berniukus )
ant oziuku? em, dabar tokiu neisivaizduoju ;D
ten toks sporto irenginys jie sukasi ant ranku
>>dar kidboksininkai gerai atrodo :V
as tu kidboksininku irgi nezinau siaip sportu nelabai domiuosi ;D ir kazin ar sportininka rinkciaus sau i poras
nu kartais gera pavarvint ir i kitus pasidairyt
Diana... kodel nesirinktum :? as irgi nesidomiu, bet... galeciau greit susidomet ;D ;D ;D [vis dar i ta karamele ;D ]
nes tie sportininkai manau dauguma tusti em, be to, kaip sakoma sportininkams pirma sportas o po to seksas, moksliukams - pirma seksas, nes jie jau ir taip viska moka ;D
mano keli pasystami, tame tarpe ir buve klasiokai, yra ir unikus baige ir nepasakyciau kad jie tusti, turi "koses" maumuonelyje ir moka ta "kose" panaudot, ne kaip kurie...
bet ar jie sportininkai?
Dianele.......
>>> as siaip zinau viena berniuka, lakstanti paskui kamuoliuka, siaip isvis jo nepazistu (kazka zinau apie ji), bet nemanau, kad jis tuscias.. labai fainas ir visoks koks... dar net mielesnis ir idomesnis nei dauguma :?
kiti taip, sportuoja ir masto protauja kaip normalus zmones...
nu gerai gerai, ta mintis is filmo moksliuku kertas ;D gal ir maciusios esat nebepamenu kiek ten daliu, bet liuks komedija
Nijolytem nedraskyk savo tu akyciu.. siaip manau, kad seksas man gyvenime yra svarbus, todel netekeciau neisbandzius vaikino nors nezinau kaip elgciaus, jei suprasciau, kad kuniskai neatitinkam.. :V
tai tau seksas toks svarbus:?
o vaikyciai ... apie ka mes cia gi prabilom
>>>as Dianele, del tos minties.. as niekada negirdejus jos :?
na, poroj jis yra neatskiriamas dalykas. pvz buvo vienas vaikinas kuris visai nieko, atrode, bet man nepatiko jo buciniu stilius, tai as ji i sona...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~