Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
uij, jau visai tos mano mintys... ne nebematau kas parasyta...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
uij, jau visai tos mano mintys... ne nebematau kas parasyta...
kiba maila kamuoja
nu as irgi taip galvociau.:V.. man kai meiles metai uzeina, tai irgi kazkaip sunkiai mokslai galvon lipa ;D bet pastebejau toki dalyka, kad kai taip buna, daug geriau issilaikau, kazkaip prisimokau greiciau ir dar laiko pasvaigt pasilieku
mat kaip:D
nu mane meile nekamuoja, nes neturiu ko mylet... :V
kamuoja tai, kad biski nekaip pajuokavau apie tus meiluzius ir Auris paliko nei sioks nei toks...
dar viena nelaime nutiko, bet jau viskas pasibaige...
tai kas cia tokio... Auris, rimtas vaikas.. supranta jis juokus gi mes ji zinom matem :V ciupinejom nieko jis ten neprisigalvos... buk rami...
>> ne durnus berniukus mylet ir dabot pasirinkom, tai gali ramiai sedet ir mygtukus spaudinet ;D
as irgi ji ciupinejau ;D
Diana, ten pas jus oficialioj aplinkoj nesiskaito ciupinejimas.. sakau ciupinejimas - tai ciupinejimas
o mes su vienu kartu ir miegojom, vat ;D
joa, tik rankos paspaudimas, zinau spesiu as dar galbut...
Lina, kaip tai miegojot? apie tai nepasakojo...
taigi Auris ten pripliotikno ko neturejo sakyt :V
>>> ech... einu skaityt as meeto prisiminus...
>>VAIKAI, noriu meeto...... greiciau tas pavasaris cia atlektu su nerealiai gaiviu oru
taigi pasakojo auris kazka buvo parases ir kazkuriam psl yra apie tai rasyta, vadinas persas isvada kad brangioji neskaicius klubo psl
kiek as pamenu, man sake, jog Linukas pas jus pasiliko bet ne jis.
joa, Linuka mes priglaudem po savo siltu dekuciu bet neatsimenu, kuris iskunde toki dalyka ;D
velnias zino, nekaltinkim gal ne vieno ;D
joa..... palikim sikart mes juos NEKALTUS nekaltucius
;D nekaltus.... o kada pakaltinsi juos ? ;D
bet kada juos galima pakaltinti
o pagavot apie koki pakaltinima kalbu? ;D
tai ne zinok mes durnos kaip batu aulai ir neparisam apie ka cia kalbi
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~