Re: kaip jums gyvenimas anglijoje ar patinka?
tai jei karstas oras tai **** sokt vel i karsta vandeny
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kaip jums gyvenimas anglijoje ar patinka?
tai jei karstas oras tai **** sokt vel i karsta vandeny
Kad Palangoje kainos dideles tai ir as pritariu, taciau zmones bizni darosi ir tiek, juk i Palanga tikrai nemazai uzsienieciu atvaziuoja pailseti..Beje, GB laikrastis isrinko 100pasaulio vietu, kuriose pasak ju galima gerai paatostogauti, Lietuvos pajuris uzima 22vieta
Kad Palangoje kainos dideles tai ir as pritariu, taciau zmones bizni darosi ir tiek, juk i Palanga tikrai nemazai uzsienieciu atvaziuoja pailseti..Beje, GB laikrastis isrinko 100pasaulio vietu, kuriose pasak ju galima gerai paatostogauti, Lietuvos pajuris uzima 22vieta
anglams gerai pailset - gerai izgert. cia ne visiems bet daug kam. taigi jiems gerai plangoi nes seima prie juros, o tevelis i bariuka beto jie keistoki: ziema su maikem viksto
taigi jiem,s saltas vanduo nemotais
Jo, kiekviena penkatdieni po darbo visi bega i pubus
Jo, kiekviena penkatdieni po darbo visi bega i pubus
aha mano miesteli kur gyvenau, tai 4 pubai ir 2 restoranai, o zmoniu tik 6tukst gyvena
dabar gyvenu didesniam miesteli, 22k zmoniu, o pubu nzn kiek yra skaites esu kad vidutiniskai anglas prageia 30 svaru i savaite
Daiva, 21 wrote:Jo, kiekviena penkatdieni po darbo visi bega i pubus
aha
mano miesteli kur gyvenau, tai 4 pubai ir 2 restoranai, o zmoniu tik 6tukst gyvena
![]()
dabar gyvenu didesniam miesteli, 22k zmoniu, o pubu nzn kiek yraskaites esu kad vidutiniskai anglas prageia 30 svaru i savaite
30 svaru? siaubas, kokie alkoholikai, as per savaite maistui isleisdavau tik 10 o dar sako kad lietuviai daug geria...
as per savaitgaly gaugiuo prageriu
as per savaite maistui isleisdavau tik 10
o dar sako kad lietuviai daug geria...
mazai ar tik ne pati pigiausia maista pirkaisi?
as su tevu 25-30 svarus islesdavom per savaite maistui... dabar tai geriausiu atveju 50
Daiva, 21 wrote:as per savaite maistui isleisdavau tik 10
mazaiar tik ne pati pigiausia maista pirkaisi?
as su tevu 25-30 svarus islesdavom per savaite maistui... dabar tai geriausiu atveju 50
dauk valgot o i paba nueinat
Daiva, 21 wrote:as per savaite maistui isleisdavau tik 10
mazaiar tik ne pati pigiausia maista pirkaisi?
Na zinai, merginos tikrai maziau valgo negu vaikinai, todel ir pinigu maziau reikia
nu ne visos paneles, (merginos) ypac angles) jau taip mazai valgo...
nu ne visos paneles, (merginos) ypac angles) jau taip mazai valgo...
na supranu kad tu turi omeny kad daug storu moteru cia
zinok ju nedaug, teisiog jie issiskyria is mynios, ir mes kreipim i juos demesi.
Ricardas, 19 wrote:nu ne visos paneles, (merginos) ypac angles) jau taip mazai valgo...
na supranu kad tu turi omeny kad daug storu moteru cia
![]()
zinok ju nedaug, teisiog jie issiskyria is mynios, ir mes kreipim i juos demesi.
tu man kazkoks filosofas belekiek cia ju yra
kad ir kaip bebutu Lietuvoje geriausia, nes sava
nera taip gerai toj Anglijoj.praleidau vasaros atostogas ir uztenka.man gerai ir Lietuvoj.as manau,jei turi proto,gali ir Lietuvoj gerai gyvent.as universitete mokausi ne tam,kad Anglijoj arciau.juk issilavinimo tam nereikia
siaip ar taip lietuwos su anglija nera ko lyginti kaip ir su kitom salim kiekviena turi pliusu ir minusu
as esu joje buwusi faina
bet kuo jus ji traukia ??patinka?
sveiki, o man patinka cia, jau 2 metai londone gyvenu ir nesiskundziu. zinau ko cia atvaziavau ir to siekiu, beja ne visi aria kaip vergai be laisvadieniu, jei esi siek tiek sumanesnis ir apsukresnis, tai daug ko gali pasiekt . anglai megsta suteikinet sansus tik reik moket jais pasinaudot, taip kad nemiegokit tautieciai ir griebkit jauti uz ragu. sekmes!!!
Griebkit jauti uz ragu ir vaziuokit vergaut i anglija Anglijai reikia jusu, jus jiems ekonomikos lygi pakelsit ir uzsidirbsit sau poras simtu svaru :>
siaip ar taip lietuwos su anglija nera ko lyginti kaip ir su kitom salim kiekviena turi pliusu ir minusu
negali but.rimtai visos salys turi savo pliusu ir minusu? tu man atverei akis! is kur reikia tokios isminties semtis?
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → kaip jums gyvenimas anglijoje ar patinka?