You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Gediminas
- Forumo Liūtas
Topic: Kalbininkų išdaigos
na, kas žino kokių marzmiškų kalbininkų sugalvotų naujovių??? kelios marazmiškos buvo :
1.Apelsinas-Saulės obuolis ( nepasisekė);)
2.Churma- Persimonas (jau pervadinta) ;(
3.Mango-Pasifloras(taip pat jau pervadinta) ;(
4. pats linksmiausias noras pervadinti žodį sirgalius , norėjo pavadinti ;D................. Bildukas ;D;D;D P.S. einu į halę pabildėsiu ;D
na tai kokių dar žinote??? 

- Edvardas
- Administratorius
Re: Kalbininkų išdaigos
tinkinti - dar neišsiaiškinau ką tai galėtų reikšt
skaitlys - skaneris
vaizduoklis - monitorius (geriau jau būtų "spoksadėžė")
atmintynas - flashiukas ;D

- Edvardas
- Administratorius
tai kodėl rašo tinkinti, o ne taikyti? kur čia logika?

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
nera tos logikos lietuviu kalboje.. nera ;D
>> nu man tai peilis po kaklu - vielabraukis (tipo trulikas).. nu nieko jis neypatingas, bet jau taip tas zodis nepatinka, kad nnzn.. kazkoks jis man neaiskus... :V

- Gediminas
- Forumo Liūtas
Edvardas, 25 wrote:tai kodėl rašo tinkinti, o ne taikyti? kur čia logika?
tai va tame jokios logikos ir nemata;D na kažkaip gi reikia išlaikyt"TIPO" dirbančią įstaigą, gaut atlyginimą ir t.t. tai iš čia ir visi jų sukurti marazmai ;0 galėtu kokis tikrasis kalbininkas čia pasivaident, galėtu užvirt puiki diskusija 

- Edvardas
- Administratorius
Nijolė, 20 wrote:nera tos logikos lietuviu kalboje.. nera ;D
>> nu man tai peilis po kaklu - vielabraukis (tipo trulikas).. nu nieko jis neypatingas, bet jau taip tas zodis nepatinka, kad nnzn.. kazkoks jis man neaiskus... :V
čia panašiai kaip klinabirbis ;D
jeigu ką - tai čia aš apie motociklą ar motorolerį ;D

- Gediminas
- Forumo Liūtas
ale gi dar prisiminiau ką norėjo pervadinti;) ogi...........FUTBOLAS............;D SPIRDALAS ;D na ..............viršūnė ;D

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
jojo, as irgi zinojau, kad tas daikciukas turi kazkoki tais pavadinima, tik va, neatsimniau, koki, bet zinojau, kad tikra nesamone.. ;D ;D ;D
>>> tokie neaiskus visokiom prasmem.. gal prisigalvot visokiu reiksmiu, jei imsi tik tuos zodzius, is kuriu jie susideda :? o dieve... kas ten per zodziai 

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
Gediminas, 29 wrote:3.Mango-Pasifloras(taip pat jau pervadinta) ;(
Prasyciau man durnelei paaiskinti kas cia dabar per nesamone? Tipo mango nelietuviskas zodis, o pasifloras jau lietuviskas? ;D Siaip yra tokia gele, kuri siaip vadinama Passion Flower (lot. Passiflora Caerulea - Melsvoji Pasiflora).. Kurios vaisiai ir yra Mango, "lietuviskai" Pasiflorai.. Tipo sitas tai tinka, dzin, o pvz koks monitorius arba troleibusas tai jau netinka..
Nemegstu kalbininku..

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
Gediminas, 29 wrote:ale gi dar prisiminiau ką norėjo pervadinti;) ogi...........FUTBOLAS............;D SPIRDALAS ;D na ..............viršūnė ;D
o viespatie....... tai futbolininkai butu vadinamai Spirdaliukai ??? ;D ;D ;D

- Gediminas
- Forumo Liūtas
Karolina, 19 wrote:Gediminas, 29 wrote:3.Mango-Pasifloras(taip pat jau pervadinta) ;(
Prasyciau man durnelei paaiskinti kas cia dabar per nesamone? Tipo mango nelietuviskas zodis, o pasifloras jau lietuviskas? ;D Siaip yra tokia gele, kuri siaip vadinama Passion Flower (lot. Passiflora Caerulea - Melsvoji Pasiflora).. Kurios vaisiai ir yra Mango, "lietuviskai" Pasiflorai.. Tipo sitas tai tinka, dzin, o pvz koks monitorius arba troleibusas tai jau netinka..
Nemegstu kalbininku..

tai tu patikėk koks buvau nustebes, kai įsidarbinau į pieno bendrovę ir pamačiau ledų pavadinimą
vaniliniai ledai su PASIFLORO UOGIENE........... svarbiausią , kad matau nupaišyta mango, o pasakyt kas tas pasifloras negaliu, tai visiems ant juoko ir sakiau, turbūt mango seklutės ;D

- Gediminas
- Forumo Liūtas
Nijolė, 20 wrote:Gediminas, 29 wrote:ale gi dar prisiminiau ką norėjo pervadinti;) ogi...........FUTBOLAS............;D SPIRDALAS ;D na ..............viršūnė ;D
o viespatie....... tai futbolininkai butu vadinamai Spirdaliukai ??? ;D ;D ;D
spirdaliukai, tai spirdaliukai, bet tu įsivaizduok kaip vadintusi FUTBOLO SIRGALIUS ;D......................gautūsi........SPIRDALO BILDUKAS ;D

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
nu man tas spirdalas, KAP koks pirdalas gaunasi :? ;D ;D ;D

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
ei, sketis geras zodis.. man geriau,. nes lietsargio as niekada nenaudjau :V
>>.nieko tu, Gedai,nesupranti... ta komisija sudarius sutarti su kokiais senukais ir vykdo versla ;D tipo pirkit ir virykle ir kepykle, kad butumet normalus lietuviai ;D va kame cia viskas kasta uzkasta 

- Gediminas
- Forumo Liūtas
Nijolė, 20 wrote:ei, sketis geras zodis.. man geriau,. nes lietsargio as niekada nenaudjau :V
>>.nieko tu, Gedai,nesupranti... ta komisija sudarius sutarti su kokiais senukais ir vykdo versla ;D tipo pirkit ir virykle ir kepykle, kad butumet normalus lietuviai ;D va kame cia viskas kasta uzkasta 
na na, tu tą kepyklę matei??? man kaip tai neteko;) o lietsargis, tai ir kiles žodis nuo lietaus sargas, o skėtis???....tik nuo išsiskėtusio ;D

- Gediminas
- Forumo Liūtas
Nijolė, 20 wrote:man patinka sketis, nes lietsargis ilgiau tariasi,ir man sketis mielesnis fainesnis ir kitos esnis zodis
>>>kepykle tu... koks tau skirtumas, pirk virykle, uzsirasyk garantiniam lapuky, kad kepykle ir bus tau kepykle.. vaikas, problema atradai 
na užsirašysiu
o iš kur tada viryklę gaut? ;D
Pages 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply