Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
;D nu ka padarysi, bet tiesiai be uzuolanku
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
;D nu ka padarysi, bet tiesiai be uzuolanku
ka padarysiu? Labai paprastai aiskiai raiskiai ir nekompleksiskai - neisiu
nea, Auri, tada gal imk mane ir lekiam pasilinksminti? ;D as dar niekad vestuvese nesu buvus...
ooOOOOooooOOOOoooooOOO kas gi cia dar kvietima lupa Diana kantrybes tu irgi kvieciama
va, tik dabar kai pareiskiau nora, tai ir mane prisimine... ;D o ka man i poras itaisysit? as irgi neturiu su kuo eit?
nea nu tai pripirsit man poto koki nors brieda tai kosesiu puse gyvenimo nuo problemu poto ;D gereu jamu as Diana kaip kad ji sako ir parodysiu kaip ten vestuvese reikalai juda ;D
na Auris netoli taves bazuojasi tai tu ji pakibink kad nesilauzytu kaip koks sesiolikinis
va, matai ir nesilauzo
tai, Aurimai, bus grazios nuotraukos ar nebus? ;D juk bus, kad nespirtu mumis pro duris laukan ;D
na Auris netoli taves bazuojasi tai tu ji pakibink kad nesilauzytu kaip koks sesiolikinis
Alia po alaus bokalo kas gi besilauzytu nu ? Klausyk Linutai nu bet tave tai bauduosiu per vestuves kad Svyturio balto su citrina dar nesi ragaves visai prasikaltes tu esi mano akimis zinok...
va, matai ir nesilauzo
tai, Aurimai, bus grazios nuotraukos ar nebus? ;D juk bus, kad nespirtu mumis pro duris laukan ;D
Visks bus ore, nesijaudink! ~ O jei spirs tai as jiem uij kaip spirsiu atgalios zinos is kur klaipedieciu kojos dygsta he he
rimtai.. ale nenuskilo man, kad geres esi, po to dar persigalvosi... o as is kersto susirasciau tada beleka kas i vestuves lydetu ;D nes visgi jau ir as kvietima turiu
em... o jei eisim kartu, tada suragausim to balto svyturio su citrina? nes ir as nesu ragavus
o ne tik ne alaus bauda :-) as gi kandis irgi su stazu tai manau istversiu
>> Diana tai ir tave Auris atbaus ;D
istvert tai zinoma istversi bet zinok Linutai tas daiktas uzkreciamas ir greit gauni svyturio balto priklausomybe ;D tada jau nieks nepades kad ir koks kandis bebuni pjauni svyturio balto ir nieks kits galvoj nebebun :DDDD
>> Diana tai ir tave Auris atbaus ;D
uz ka mane? :? kuom as benusikaltau? ;D
nu sakes Diana darai tu cia man geda dabar... ir tu neragavos tokio gerio... nu viskas tau gali det raudona kryziu ties Linuto vestuvem nes atbauduosiu svyturio baltu su citrina konkreciai ;DDD
zinot ka as dabar pagalvojau? kazkokio balto alaus lyg ir esu gerus su citrina ;D tik gal ten utenos buvo :? pamenu, kad tetis kvietes ragaut
nu sakes Diana darai tu cia man geda dabar... ir tu neragavos tokio gerio... nu viskas tau gali det raudona kryziu ties Linuto vestuvem nes atbauduosiu svyturio baltu su citrina konkreciai ;DDD
nu tai kada nors reikes susimest istaisyt sia klaida, ane? :? tada iskele galvas zengsim i vestuves ;D
nea nu ka cia sneki visai jau ! Baltas alus pasaulyje ir Lietuvoje yra tik vienas ir vienintelis ir tai yra S V Y T U R I O
sveikuviai kaip einas
labas, Lina, matai, barames del alaus ;D
>>>> Auri, nesinervuok ir negadink sau sveikatos, o tai nebeisiu su tavim, jei nervai pakriks ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~