Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eee, as geriau jamu siandien.. zaliu 999 :V nors silta bus, nes kiekviena dienuke griztu baisiausiausiausiai susalus
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
eee, as geriau jamu siandien.. zaliu 999 :V nors silta bus, nes kiekviena dienuke griztu baisiausiausiausiai susalus
nu bet kita karta ja suinvestuosi kitur
jo oreliai tai tokie idomus dar pries savaiciuke lijo, o dabar minus belenkiek ;D
gerai pjaunu i centrini pasta, kazkokitais ten sustreka siuntini gavau negaliu smalsumas neleidzia man jo ten palikt nepatikrinto
nu tai jau lek lek
pz, vaikai, sedziu sau unike, laukiu paskaitos, pralaukiau valandziuke... :-) ir susizinojau netyciom, kad mielosios nebus... nu sakes, is 10 paskaitu sia savaite sedejau tik 3 :? jau parint pradejo.. as keliuosi, stengiuosi, einu per salcius visokiausius, kelione man 45min trunka .. o cia kaip mazgote snukin duoda, kai ateini ;D
nu jau jo sakes VAIKE tai kan daba veiksi leksi namo ar dar lauksi kitos :?
kad kitos jau nebera.. siandien va, zvakiu visokiausiu prisipirkau, deginsiu
tik ziurek nepasidek
kad kitos jau nebera.. siandien va, zvakiu visokiausiu prisipirkau, deginsiu
kaip suvalkietei lb lb lb lb lb salta tada ji zvake uzsidega
eeee linutai tu cia nevaryk ant suvalkieciu nes ji cia ne viena
Esu cikra dzūkė Moku pašnekėc cikrai dzūkiskai,kap ir priklauso cikram dzūkui .Seniau tai sarmacydavaus ,ba jauna ir durna buvau ,o dartės jau in protų atėjau,pasdarau unarava.Dzaugiuos,kad moku savo tarmį,ba tai yra dzidelis turtas. Jei kas norės-galesim pabendrauc nuosirdzai,kap cikri dzūkeliai...
suvarte linuta ;D;D;D;D;D
prie ko cia suvare :?
>> gi as tai irgi moku ten sneket kap sita meteruke pasnkekejo kiba jau ten labai sunku.
nesunku bet tavi patrauke per dantuka bus tau cia apie suvalkiecius rasyt
vai vai vai kaip salta laukely... brrr...
joa as irgi susalau tai net prisipirkau vaisiu ir vel alaus balto buteli.. as tuoj kandim patapsiu
joa as irgi susalau tai net prisipirkau vaisiu ir vel alaus balto buteli.. as tuoj kandim patapsiu
oi kaip zvengiau
va va prasideda sakau tas baltas yra uzkreciamas daikciux o plius dar citrina - vitaminas C... ))) geri ir sveikeji su kiekviena diena ! ~
aha sveikeji nzn kuria linkme :? ;D
ziuriu toki visai nebloga filma
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~