21

Re: Lietuvos jaunimo dienos (LJD 2007)

o tai apie ka mazdaug jie ten plauna politika ar .t.t.....?

22

na man ir db ydomu pasidare :::819

23

speju i si klausima jau atsakimo nesulauksim;D

24

sulauksit sulauksit ;D zodziu del laiko stokos nemaciau viso filmo ir jo neturiu. siaip ten man pasirode smagu, toks renginys vienija zmones, taciau men kelia itarima tas per didelis susivienijimas: visi visiems geri... labiausiai demesi atkreipiau i tai, kad tas vienuolis (nebepamenu jo vardo, tas, kuris siaip daug reiskiasi visur) labai itaigiai kalbejo ir minia viskam pritare. isivaizduokit toki atveja, kad kas nors prades eit uz katalikybe labai arsiai po tokio suvaziavimo, gi ir riauses galimos smile

25

kuokie mes itarus;D;Dna jo kas zino kokiu ten yra tie kurie lengviau pasiduoda tam tai veliau tikrai prades siautit:)gerai kad as atsparus smegenu plovimuj;D

26

nu va, tai gali laisvai ten varyt big_smile
cia tolygu kaip varyt i koki Ramstain koncerta, ten irgi lengvai minia galima valdyt, tik ideologijos skiriasi siu dvieju renginiu big_smile big_smile big_smile big_smile

27

jo cia tik vienuolis dainuoja;D

28

na tai butu graziausia kad tokiam renginy Ramstain dainuotu :::044:::960

29

Živilė, 16 wrote:

na tai butu graziausia kad tokiam renginy Ramstain dainuotu :::044:::960

zinai nebloga mintis gal pasiulit jiem koki dueta su vienuoliu;D

30

na jo.. o vienuoly dar su visu choru paimti :::d07

31

eikit nusisnekat jus cia apie tas itaigas ir visokius kitokius religinius plovimus. Ten nera joks blogis ir jokie religiniai plovimai. Jeigu kazkas sugeba suorganizuoti rengini kuriame jaunimas nors karta nenusigeria ir neuzsimeta narkotiku iki uzsilenkimo tai riek PLOT o ne durstyt pirstais ir pavydet. As pvz ten dalyvausiu drasiai iskeles nosi nes zinau kad tas renginys bus nerealus tongue smile ir ji visokoteriopai palaikau ! big_smile~

32

jei atmintis neapgauna, kazkas sake, kad nedalyvaus ;D na, gal tau PRIVALOMA dalyvaut, o siaip... :::008 ne, negaliu, juokas ima ;D dar gal i savanorius eini? smile

33

kazkastai matyti blogai su jusu atmintimi:)

34

na auri gal susimatysim ten wink

35

saunumelis tai susimatysim butinai tada big_smile

36

arvyda vis bandau prikalbinti tai lyg ir pasiseke, lyg ir ne :::041 nors viena atradau,, pagaliau :::833

37

na ka mielieji, LJD jau arteja :::822:::742

38

siemet buvau,pirma karta:) bet ziauriai patiko:) vaziuosu i klaipeda i ta pati rengini man rodos:) tiems kas nezino pasakysiu...ten susirenka jaunimas nuo 13 metu,vyksta misios,pasikalbejimais,ivairios uzduotys duodamos,ju pristatymai,skautai su gitarom pagroja padainuoja ir t.t...;) tikrai ydomu,bent jau man,kads turesit proga butinai dalyvaukit;)

39

sveikuciai smile visi greiciausiai pasidalinam savo yspudziais apie jaunimo dienas :::833