Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
lek lek sekmes
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
lek lek sekmes
sluostausi asareles, Dianele kuo linksmiausios tau sventes tikiuosi nenusivilsi ir prisiminsi kaip geri :V
>> maniau eiti su draugutem ant kalniuku visaip kaip pasiciuzinti, bet kazko gal pavargus po savaiteles... apsimislinau :V
vat kad as nepasilikau pijokaut tai ir atsiminsiu tuoj ateis draugute, laizysim ledus, gersim kava... sokoladu gyva pekla kaip ir kavos...
ledus valgykit tik po geros pertraukos kai isgersit kava nes dantukai skils...
mes pirma ledus sukirtom
labu dienukiu as dabar va sedziu, atsiverciu forumiuka ir pagalvojau.. bus tokia diena, kai musu klubo temuke nueis i antra puslapi ir nesedes 1-ajame :?
labas,
apie koki cia pirmaji puslapi kalbi? :?
dave man sesute to balto su citrina paragaut jau man jis is butelio skanesnis negu su citrina nepyk auri bet as jo negersiu su citrina, man jis
;D gi jis sake, kad tik is trecio karto tepamegsta zmones ji
Auris, 19 wrote:Nijoliuk, tai vat kad zinok vat ir daviau kakton. Bet savo kakton
tai kuo ta tavo kakta nusikalto :? nemusk saves, gi gaila...
>del to svyturio tai mes jau vertinsim, ir jei nepatiks, tai sakysim, kad vis tiek patiko ;D
tai va,,, pats skaniausias gerimas kuri esu gurksnojus dabar man jau nuo jo priklausomybe viskas, be jo negaliu gyventi... kaip ant adatos viskas...... bausk, Auri, mane tuo svyturio baltuoju as to nusipelniau ....
>>> o jei rimtai ir tvarkingai, tai as jo nenoriu.. tikra bauda :-) bet tai man skaniau su citrina jis, nes vienas tai man pelesiais ir kerpem apauges visaip kaip bet nieko, vis tiek uzliuliuoja visaip jo poveikis :V va, sedziu ir rezgu planus girta eiti ant kalnu .. vis tiek as tai ivykdysiu siandien
----------------
del to 1 psl... as siandien nepaaiskinsiu, nes jau viskas man.. manes nera (drunk) << veikia cia skypes kodai ar ne :?
p#$# neveikia ...
;D tikrai tau jau sakes mazyte... linksmu pasiciuzineti
man nei is 3 nei is10 jis su citrina nepatiks cia tik skonio gadinimas
o ar meginai?
taip, tai todel ir sakau kad neskanu, as siap balta svyturio geriu bet tikrai as jo su citrina daugiau negersiu
na, ta prasme ar meginai bent 3 karttus gerti?
jo ir dar sake sesute mane bandys juo girdyt , nes lauke labai salta ir ji verkia kad negales niekur iseit
tai pora kartu nuo kalniuko o po to sildytis is vidaus ;D
em, o judvi kartu gyvenat? :?
tai jau ne karta buvo tai pasakyta kas kaip reik atidziau skaityti
na as daznai atkreipiu demesi, kad judvi kartu liepiat viena kitai lova klot ar pan ;D bet siaip idomu tiksliau ir smulkiau ar man dabar knistis kazi kur kad suzinot? ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~