Re: Eurovizija
nu nemanau kad statytu nauja arena manau siemens arenoi rengtu jeigu nespetu pastatyti kaune naujos;] Igorsas Bilana megdzioja:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Eurovizija
nu nemanau kad statytu nauja arena manau siemens arenoi rengtu jeigu nespetu pastatyti kaune naujos;] Igorsas Bilana megdzioja:D
vapsie nieko gero nebutu per ta eurovizija,visi pinigus tik plautu ir viskas
butent!ko cia visi apie tas leshas?!taigi yra ir pas mus kur galima didelia minia zmoniu surinkt.
gal nuskambes labai pesimistishkai, bet vargu ar Lietuviai kada laimes nelabai mus kaimynai myli ir palaiko...
Tikrai nieko geroNemanau,kad iš viso kadanors kažką gero pasieksim...
tai mieli ieskok.lt gerbejai :? tai kuriam mes ta grupe ar nekuriam :? lekiam kitais metais visi padainuosim choru, gal isleksim uzsienin ;D
aj man tai jau truksta zodziu....atranka komedija padare ir tiek...ir dar toki blyn eina kur vapse nezino ko ateja..baisu..
Labai normalu..beveik visose salyse i eurovizijas eina ne garsus atlikejai o belekas..Pvz LT atlikejai tie kurie yra zinomi ir turi sioki toki varda, bijo ten dalyvauti tik todel kad bijo nukris zemiau..Kiti galbut del kitu priezasciu..Taip panasiai ir kitose salyse..Kodel pvz UK neatstovauja kox RW..normalu cia viskas..:D
ten visi lopa
paziurejus atranka susidaro toks ispudis,kad klounu salis yra lietuva ;D
paziurejus atranka susidaro toks ispudis,kad klounu salis yra lietuva ;D
o tai kaip iš tikrųjų yra?
siu metu atrankos dalyviai neparode nieko gero..Man Lt United patiko.Kai pusfinalyje trauke is 14 voko lapeli, zinojau, kad ten bus parasyta Lietuva.Tuo tikejau ir lb norejau.Ir juokingiausia buvo, kad tie, kurie is pradziu vare ant Lt united, veliau dziaugesi ir sake-bravo..siais metais gali buti tas pats.Arba ne..galimas ir toks variantas, kad vel bus paskutine ar priespaskutine vieta..bus tai bus..na tai kas?tipo reikia mums tu pirmu vietu?
o kodėl nereikia? gi smagu būti pripažintiems ir įvertintiems (aišku, jei yra už ką...)
zinoma, kad smagu.Bet nereikia viso to konkurso taip sureiksminti
kad nereikia sureikšminti, tai visiškai pritariu ;]
ten visi lopa
o tu tai jau, galima pamanyti, pati geriausia..
Siaip man gausiai patiko "U-soul" vaikinukai As kojom, rankom ir kitom kuno dalim uz juos
cia kzk sake kad zinomi daininikai neina i eurovizijos atranka..bet va katik baigesi atranka is tu jau tipo zinomu tai atleiskit bet geriau pasirode visiski naujokai nei kad tie kur zinomi...
Julija as tau del U Soul tai pritariu, nuostabus duetas
Nu jo..Pilvelyte gyresi, kad jos daina bus super.Na, mano nuomone, tikrai tokia nebuvo.
man "Saulės kliošas" dideles simpatijas sukėlė
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Eurovizija