You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Diana, 23
- Forumo Pradedantysis
Re: Kokie bučiniai patinka? Kaip, kur, kada?
man teko buciuotis su zmogum, kuris liezuvi is viso neaisku, kam naudojo, nes bande ji ikisti tarp priekiniu dantu ir virsutines lupos... nelabai suprantu, kame cia jam malonumas buvo :? gal taip bande suskaiciuot, kiek as dantu turiu ;D
- Benas, 23
- Forumo Liūtas
Diana, 24 wrote:man teko buciuotis su zmogum, kuris liezuvi is viso neaisku, kam naudojo, nes bande ji ikisti tarp priekiniu dantu ir virsutines lupos... nelabai suprantu, kame cia jam malonumas buvo :? gal taip bande suskaiciuot, kiek as dantu turiu ;D
A va cia idomus varijantas,o kodel gi ne galbut jis to ir sieke,bet nespejo tikriausiai,ane?;D
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
man irgi teko viena karta buciuotis kaip su padanga
- Diana, 23
- Forumo Pradedantysis
man toks variantas pasitaike viena karta ir daugiau nenoreciau:D suskaiciuot nespejo, bet as speju, kad po to butu perejes prie apatiniu dantu;D cia gal kaip arklius tikrinant, pagal dantis verte nustato;D
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Diana, 24 wrote:man teko buciuotis su zmogum, kuris liezuvi is viso neaisku, kam naudojo, nes bande ji ikisti tarp priekiniu dantu ir virsutines lupos... nelabai suprantu, kame cia jam malonumas buvo :? gal taip bande suskaiciuot, kiek as dantu turiu ;D
O gal jis buvo alkanas... tuo paciu tikejosi suzinot ir ka valgei? ;D
- Lina, 23
- Forumo Liūtas
Patinka svelnus ir karsti,niu tokie dar tvirti bucinukai..Malonu ji gauti ir i kaktyte ir i lupytes ir daug kur kitur!
- Diana, 23
- Forumo Pradedantysis
fui... slykstu... bet kas ten ji zino, visokiu juk zmoniu buna;D bet lyg ir neatrode kaip badaujantys Afrikos afrikos vaikai, kad tokiu priemoniu griebtis;D
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Diana, 24 wrote:fui... slykstu... bet kas ten ji zino, visokiu juk zmoniu buna;D bet lyg ir neatrode kaip badaujantys Afrikos afrikos vaikai, kad tokiu priemoniu griebtis;D
Na juk seip, pasiuliau viena is variantu, o koks jis yra ir kaip atrodo as tikrai nzn...
- Diana, 23
- Forumo Pradedantysis
Sigitas, 23 wrote:Diana, 24 wrote:fui... slykstu... bet kas ten ji zino, visokiu juk zmoniu buna;D bet lyg ir neatrode kaip badaujantys Afrikos afrikos vaikai, kad tokiu priemoniu griebtis;D
Na juk seip, pasiuliau viena is variantu, o koks jis yra ir kaip atrodo as tikrai nzn...
as siaip samprotauju, kaip kita karta atskirti tokiu "buciniu" megeja:D
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Diana, 24 wrote:Sigitas, 23 wrote:Diana, 24 wrote:fui... slykstu... bet kas ten ji zino, visokiu juk zmoniu buna;D bet lyg ir neatrode kaip badaujantys Afrikos afrikos vaikai, kad tokiu priemoniu griebtis;D
as siaip samprotauju, kaip kita karta atskirti tokiu "buciniu" megeja:D
Tai, kad zmogaus isvaizda, daznai, neatitinka to, koks pats zmogus... :V
- Aleksandras
- Forumo Karalius
pazistu ir as pana, kuri taip gali buciuotis, is tiesu nera labai malonu, bent jau man irgi nepatinka ;]
sigitai, tu nepastebi, kad labai dideli offtopica darai? neatkreipiau demesio ar visur taip darai, bet bent jau man butu maloniau, jei i tema sneketum kiekvienoj temoj. o savo komentarus galetum rasyt kur nors pvz "kukliuju klube", kur is vis blevyzgoja apie nieka.
- Erika, 18
- Forumo Naujokas
man ir patinka buciuotis,tuo labiau,kad vaikinukas buciuojas labaj geraj
- Laura, 28
- Forumo Aktyvistas
gal gali pakomentuot placiau,- kas yra geras buciavimasis?
- Andrius, 35
- Forumo Vijurkas
Hmm... Galima pagalvoti, kad yra tiktai vienas teisingas būdas bučiuotis...
- Laura, 28
- Forumo Aktyvistas
Andrius, 31 wrote:Hmm... Galima pagalvoti, kad yra tiktai vienas teisingas būdas bučiuotis...
nemanau, kad vienas, todel ir klausimas yra, kokie buciniai patinka, ir kur?
- Elena
- Forumo Liūtas
- Laura, 28
- Forumo Aktyvistas
Elena, 30 wrote:visokie...
gal gali pakomentuot ...
- Andrius, 35
- Forumo Vijurkas
Laura, 25 wrote:Andrius, 31 wrote:Hmm... Galima pagalvoti, kad yra tiktai vienas teisingas būdas bučiuotis...
nemanau, kad vienas, todel ir klausimas yra, kokie buciniai patinka, ir kur?
Tai kad panos rašo - tas bučiuojasi gerai, anas - blogai. Taigi ne robotai esam - visaip galim.
- Simona, 25
- Forumo Vanagas
na man buciuotis labai patinka..o jei berniukas dar ir buciuojasi mano supratimu gerai..tai is vis super tada:D
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply