101

Re: Per pirma pasimatyma myletis ar ne????...

Jai nori abu kodel gi ne...:::608:::608:::608

102

tau  sprest  geriau  nea  nesa  gali  pasiruodit  sawalka...!!!!!!!

103

Sonata, 20 wrote:

nej perv pirma, nej per antra, nej per trecia big_smile

O tai kada po metu dveju ar triju? big_smile

104

cia priklauso kokiom salygom vyksta tas pasimatymas:):p

105

nu cia ti gerai tarkim pasimyli ...vadinasi lengvai preinama ir priejo prie jos visi taip labai lengvai hmm :::041 o gal cia tik as toks zavus kad tik man vienam ir paciam pirmam dave :::b02

106

na turiu pasakyt.... kad gal palaukit merginos... nereikia per pirma... buvo man taip.... su vienu vaikinu... bendravom  na ir per pirma pasimatyma pasimylejom... pradejom draugauti, beveik metus prabuvom kartu, taciau po kiek laiko vaikinas prikiso man tai... todel padariau tokia klaida 1 kart savo gyvenime. na aisku priklauso nuo zmogaus, jo poziurio ir taip toliau.. taciau vistiek vaikinu smegenyse verda daug abejoniu poto.... na zinoma jei nori su tuo zmogum rimto kazko... jei tik sekso tai ner problemos....

107

Brigita, 25 wrote:

na turiu pasakyt.... kad gal palaukit merginos... nereikia per pirma... buvo man taip.... su vienu vaikinu... bendravom  na ir per pirma pasimatyma pasimylejom... pradejom draugauti, beveik metus prabuvom kartu, taciau po kiek laiko vaikinas prikiso man tai... todel padariau tokia klaida 1 kart savo gyvenime. na aisku priklauso nuo zmogaus, jo poziurio ir taip toliau.. taciau vistiek vaikinu smegenyse verda daug abejoniu poto.... na zinoma jei nori su tuo zmogum rimto kazko... jei tik sekso tai ner problemos....

o kokiam kontekste taip pasake? speju, kad piktas ant taves buvo, tada nori, nenori priekaistu ras

108

na butent kad per kivirca kazkoki... prikiso... kad ko gali is vis is taves tiketis juk daviai per pirma pasimatyma... na o po to aplamai prasidejo izeidinejimai... bet kuriuo atveju as pati nutruakiau tuos santykius....

109

Per pirmą pasimatymą mylisi tik šuniukai........:::526

110

NEEE - per pirma pasimatyma! net labai ten glamonetis neverta ir pan... reikia geriau zmogu pazinti, o tada jau galesit atsidziaugti i valias!!! :::d17

111

ir, apskritai, kol nedraugauji, tol neverta toliau buciniu eiti... :::742

112

baisu per pirma pasimatyma myletis, nes vaikinai priklijuoja etikete "nerimta". nors is tiesu gali tokia ir nebuti.

113

na per pirma pasimatymą ir bučkio neduodu.... manyčiau jei patikau tai gal nereikia iš karto graibytis ir laižytis....... reikia ir pažaisti kate pele..... na o jei rimtai tai dažniausiai pirmas pasimatymas pasibaigęs sexu jis bus nevykęs, nes vaikinas pasikrovęs energijos ir atsipalaidavęs nuo tokios mergičkos bėgs kuo toliau juk ji taip lengvai buvo prieinama... tikriausiai ir ne vien tik jam... kam tokia reikalinga...

114

idomu, o kaip merginos galvoja apie vaikinus, kurie sutiko pasimylet per pirma pasimatyma? a?

115

taip, nesimylekim per pirma pasimatyma, ir per antra ne!!!
o be to, girdejau, kaip vienas bahuras pasake: "as su ja ir draugavau del to, kad iskart neatsidave!"...
daug ka pasako, ar ne!... :::008

116

jo, vaikinai, tik ant merginu siuksles vercia... nesusimasto, kad ir jie yra ne ka prastesni bendrininkai..

117

kazkaip susidaro ispudis, kad va vaikinas "gavo", nes mergina jam "dave". o kodel negali buti atvirksciai? gal mergina norejo su juo pasimyleti ir isprovokavo, o tada "gavo"?

118

mano manymu reikia vaikinus paerzinti truputi ... bet kaip sakome jei atstra sukyla prasom nors ir per pirma karta uzdegti zalia sviesa big_smile

119

manau kad mergina kuria reikai uzkariauti vaikinam yra idomesne smile
taciau jei tarp tu dvieju zmoniu isiziebia aistra(o taip buna) tai manau atsidave pagundai ir per pirma pasimatyma nesusilaikys big_smile bet as tai linkusi is pradziu pazinti zmogu o tik po to jau perzengti i kita etapa smile

120

tiesa pasakius,is vienos nakties nuotykiu nieko gero nebuna:)nereikia niekur skubeti,reikia buti savimi,ir negult i lova su pirmu pasitaikiusiu vaikinu:)cia mano nuomone,taciau zinau,kad kiekvienas masto skirtingai ir darao taip,kaip jam paciam geriau:)