221

Re: Pirmas kartas

Evaldas istikruju nekitam zmoguj nuspresti kada laikas kada ne.. Tiesiog jau taip priimta kad tipo perkopus vos 15 ar pan dar nepridera myletis.. O kaip budavo senoveja kai karaliskose seimose 13mecej  jau turedavo zmonas ar netgi vaiku.. Mano manymu jaj anksciau subrendi.. Duomiesi tuo ir tevaj tau  nesako ,kad tave gandras atnese.. O ajskina nuo mazens kas ir kaip.. Manau jai manai kad esi tam apsiruoses kodel juk nepabandzius ?

222

mano pirmas ir paskutinis karats byuvo vakar wink

223

o kodel paskutinis nepatyko?

224

as dar nekalta ir man gerai juk nera kur skubeti, juk Sexas niekur nepabeks

225

neieskok betko, kad pasimyletum... Savaime atsiras noras ir partneris...

226

Vnz as dar skaistaklynis big_smile:D, o jus  jau prityre...

227

fuj pirmas kartas buvo pats bjauriausias,man nepatiko visai

228

Bliam patarkit ka nors, manas dar neprasilauzes... big_smile Kaip ta pirma karta kai bus toks padaryt linksmesni? Kad nebutu oi fui tralialia...

229

*mat as

230

Airidas, 15 wrote:

Evaldas istikruju nekitam zmoguj nuspresti kada laikas kada ne.. Tiesiog jau taip priimta kad tipo perkopus vos 15 ar pan dar nepridera myletis.. O kaip budavo senoveja kai karaliskose seimose 13mecej  jau turedavo zmonas ar netgi vaiku.. Mano manymu jaj anksciau subrendi.. Duomiesi tuo ir tevaj tau  nesako ,kad tave gandras atnese.. O ajskina nuo mazens kas ir kaip.. Manau jai manai kad esi tam apsiruoses kodel juk nepabandzius ?

senovej daug dalyku buvo, kurie ziurint is dabarties poziciju yra nepateisinami. gal tau ir atrodo, kad tu jau suauges ir subrendes. labai gerai, kad zinai is kur vaikai atsiranda, bet.... nemanau kad 13 - 15 m vaikai jau turetu uzsiimineti sexu. o tu esi pasiruoses tapti tevu gudruti? o tavo amziaus mergina? juk nei organizmas nei smegenys tam nepasiruose. palauk keleta meteliu pats juoksies is savo samprotavimu big_smile

231

Mindaugas, 19 wrote:

kada buvo jusu pirmas kartas?/? gal pamenat?? jei taip tj koks jausmas buvo?? wink

Geras jausmas...po pirmo karto iskarto variau i parduotuve sokoladiniu zefyru pirkti saldumynu uzsinorejau.Visas raudonais zandais buvau, negalvojau,kad tiek dauk dirbti reikes.
:::608

232

i merga, kuri dulkinosi jau pvz nuo 14 metu ziuriu kaip i k*rva - ir sakykit ka norit - dauguma bernu taip pat. tokiu sl*undru niekas nenori - tokios geros tik pasismaginti keletui kartu ir viskas. koks dundukas noretu sau zmonos tokios, kuria visi p*so?.. kuri jau kaip paveikslelis ant 15 vyruku sienos kaba prikabintas.. kuri savo tokiu elgesiu jau nuo vaikystes irode savo polinki i lengvabudiskuma, nemokejima pakovoti del kilnesniu tikslu, negebejimo atsisakyti malonumo del kazko tokio, kuo veliau galetumet dziaugtis ar dalintis.. marazmas kazkoks sitam forume.. krc - keturiolikines jau nekaltos.. ku*vos jus ku*vos.. duok Dieve - gal per savo durna galva igysite proto ir suprasite, kad ritates zemyn..

no respect for stupid slappers...

233

Tommy, nereikia taip skaudziai. Kita vertus, nesikiskim i zmoniu reikalus, jei merginai 14, ir ji nori, tegu, kas ja sustabdys ? Jos tokio proto, troksta nuotykiu, bet pabresiu, tokiu, LABAI reta.

234

nzn kodel, bet pykstu ant tokiu mergu.. kaip sakoma - nejunta savo vertes, paskutini dunduka, kuris ja tiesmukiskai uzlauzia palaiko kaip uz tikra vyra, o normaliu, kurie normaliai elgtis noretu - ji net nepastebi, juo labiau akis paciai aptemdo noras sexo (panoms tai atstoja sauguma)... paneles - sexas - tai ne saugumas... is kart po sexo jus pasijuntat dar vienisesnes nei pries tai, tik prie to dar prisideda suvokimas, kad jumis pasinaudojo (jei tai daret su bilekuo...). o kai merginai 14 - tai bet kuris vaikinas, panores ja padulkinti - yra bilekas... sad

235

Tommy tu visiskai teisus,man patinka tavo mintys,reta tokiu vaikinuku kurie tai mastytu,aisku merginos kur jus taip skubat,palaukit 18meteliu ir tada galesit paragauti to sexo,o kam dabar lakstyti,manotkad 18metu susirasit viena vieninteli tai padarysit ir busit kartu visada,niu toki atvejai labai reti,dazniausiai merginai buna 2 arba 3 vaikinas su kuriuo ji buna kartu visam laikuj,tik neskubekit gyventi,ar pas jus protelis kaip pas kanarele...Ir visada atsiminkit,jeigu jusu vaikinas jums kazkada priekaistaus,kad tau jis nepirmas,o antras ar trecias,spjaukit i toki ir palikit,vadinasi jis taves nemyli,o laiko tik kaip nuosavybe...Neleiskit buti zeminamos....

236

daznai vaikinai patys spjauna i mergina suzinoje, kad jai jis yra koks "septintas"..

237

Lina, 20 wrote:

Tommy tu visiskai teisus,man patinka tavo mintys,reta tokiu vaikinuku kurie tai mastytu,aisku merginos kur jus taip skubat,palaukit 18meteliu ir tada galesit paragauti to sexo,o kam dabar lakstyti,manotkad 18metu susirasit viena vieninteli tai padarysit ir busit kartu visada,niu toki atvejai labai reti,dazniausiai merginai buna 2 arba 3 vaikinas su kuriuo ji buna kartu visam laikuj,tik neskubekit gyventi,ar pas jus protelis kaip pas kanarele...Ir visada atsiminkit,jeigu jusu vaikinas jums kazkada priekaistaus,kad tau jis nepirmas,o antras ar trecias,spjaukit i toki ir palikit,vadinasi jis taves nemyli,o laiko tik kaip nuosavybe...Neleiskit buti zeminamos....

kodel butent 18?Lyg tie astuoniolika suteikia daugiau priwilegiju...kiekwienam tas laikas sexui ateina skirtingai,cia nera kazkokia riba...kitiems tokio amziaus dar tik protelis pradeda dirbt,o iki pabaigos gana toli...P.S. wisiskai palaikau Tommy...saunuolis,tris kartus walio;):D

238

(-: pralinksminot mane. Aisku - sutinku ir su Jurate, kad ne riba tas 18.. tarytum 18 suejo - ir lekiu su pirmu pasitaikiusiu :-D
O kad keksytem vadinu tas, kurios neatsakingai renkasi vaikinus - ir jei tokia "neatsakinguole" skaito ka rasau ir ant manes pyksta.. tai be reikalo - kaip tik noriu padeti suprasti - kad per neatsakinga poelgi galit prisidaryti daug problemu. O pats sexas, kai savo laiku - tai viskas yra supper, pries sexa nieko blogo nelaikau..

239

pritariu tommy, as va irgi neskubejau ir nesigailiu del to, manau pirma reikia subest o seksas po to...ziauru klausyt, kai girdi, kaip 15kines girias,kad va miegu su tiek ir tieikk

240

pirmas kartas  man 18 jam 19,ka galiu pasakyt is meiles(bent jau galvojom,kad vienas kita mylim)o kad buvo nerealu negaliu pasakyt,daug kancios reikejo iskest....