Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
labos Linute
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
labos Linute
Diana, tau sake sese taip >>> metai dzin, svarbu, pilnametis....o siaip geriau jai prie sirdies vienmeciai
>>>NEUZMIEGU
Diana, tau sake sese taip >>> metai dzin, svarbu, pilnametis....o siaip geriau jai prie sirdies vienmeciai
>>>NEUZMIEGU
as ir galvoju kaip tu miegodama gebi rasyti postus suzadetine tu mano :-)
NIEKO CIA IPATINGO TIK VISKO IRA LABAI DAUG ISKIRUS EURU.ATVIKE ROMENAI IS ROMUNIJOS DIRBA US 10EURU I DIENA NERVUOJA KRENTA BENDRAS DADRBO UZMOKESTIS.BENT JAU LINKSMYBIU NETRUKSTA:)
AR MAN CIA RODOSI AR TIE GREITI ATSAKIMAI GREITAI PRADINGSTA
nu cia su tais mano per miegus rasymais tai problemu nera labai dideliu, suzadetini , kadangi, mano sesute uz mane gali parasyti :V
ale, drauguti, tu beveik naujas,musu... ale tu pasidomek kaip ten isjungti tas raidytes kuo dideliausias, nes man labai akis drasko ponios raides....
>>>NEUZMIEGU
nesinervink, ne tu viena ;D
OI NIJOLIUK ATIPRASAU DAUGIAU NIDELEMS NE ATE!
Tai Fiodorai, tai tu issijungsi :? tipo nusviesi padange vaiskia saule
>>Diana, tai 2 kartus labos linkejau :? tai gal 3-ias laimingas bus :?
a tipo miegot eini?
na, as jau irgi einu, tad labos ir linkiu tau sekmingai uzmigt
ji cia pasaluniskai tykojo musu ir ziuri ka mes cia rasom miegancia grazuole apsimetinedama
>> Fiorodai na cia su tais romunais taip paciai kaip is rsu lenkais Anglijoj musa kaina visai darbo liaudziai :V
nene, neinu as niekur... va draugute viena ikalbinau neit miegot.. tai pakankinsiu, ryt kominukes susitikssim ;D bet nieko...
>>. nius labos, Dinciuk
ji cia pasaluniskai tykojo musu ir ziuri ka mes cia rasom miegancia grazuole apsimetinedama
jauciu kazkokiu akmenu svori, mesta i mano darza ;D ;D jau gali pradeti verkti... gali.. siandien man sake,kad 5min verkti yra netgi sveika tai gi, ,,, verk, as nuimsiu laika ;D
Linas, 19 wrote:ji cia pasaluniskai tykojo musu ir ziuri ka mes cia rasom miegancia grazuole apsimetinedama
jauciu kazkokiu akmenu svori, mesta i mano darza ;D ;D jau gali pradeti verkti... gali.. siandien man sake,kad 5min verkti yra netgi sveika tai gi, ,,, verk, as nuimsiu laika ;D
kokia tu man suzadetine. jei geidauji mano asaru.. o sveika verkti todel kad visa meshla per akis pasalini tipo kazkokia medziaga galinti sukelti insulta cia kazkokiu panasius gandus girdejau :-)
>> o as va db pakrutinau savo smegeneles ir supratau kad Auris musu PILIETIS is didziuju raidziu nsidoro cia nes kazka super duper gero organizuoja vasario 16tosios proga
tai as tau sveikatos juk linkiu noriu kad sveikas kaip ridikas butumei , todel ir sakau, kad 5min paverktum... ;D
>>>joaaa.... ale ka mes, Linuk, be taves darytumemm.... ale ir issimastei tu cia....
tai as tau sveikatos juk linkiu noriu kad sveikas kaip ridikas butumei , todel ir sakau, kad 5min paverktum... ;D
>>>joaaa.... ale ka mes, Linuk, be taves darytumemm.... ale ir issimastei tu cia....
ak sitaip..... viskas db tai verksiu net snirsciodamas nosimi ;D
ojeee. Linuk, zuiki puiki tu.. jau viskas, 5 minutes lyg ir pasibaige tai jau neverk, neraudok, neliek tu asaryciu upem, paskui man nemuna patvindysi, mus su Danguolyte paskandinsi ;D
ojeee. Linuk, zuiki puiki tu.. jau viskas, 5 minutes lyg ir pasibaige tai jau neverk, neraudok, neliek tu asaryciu upem, paskui man nemuna patvindysi, mus su Danguolyte paskandinsi ;D
o kalbant apie Nemuna tai as db juo neatsidziaugiu toks grazus toks patvines toks ledais tik grudasi kaip koks galiunas :-)
>> tik va prieplauka paskendo ;D nes kaip ir as jau uz 5 kilometru uzuodziu korupcija zinokites ir sakaiu akd ciasitam projeke bus biedu ir marazmu tai ir pasitvirtino.. padare per zema prieplauka ir ji paskendo po ledais ir vandeniu tai jau kazkas viena kita milijona sau i kisene nukreipe.. suskiai :{}
nieko,nieko, atslugs tas tavo nemunas toks grazus, toks patvines, toks ledais .... ;D ir bus O.K. ta prieplauka
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~