Re: Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
neatsimenu bet foto mano yra balsavimo biliete reikia kryziuka ant kaktos nupiest, ir jau prabalsavai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)
neatsimenu bet foto mano yra balsavimo biliete reikia kryziuka ant kaktos nupiest, ir jau prabalsavai
ok. prastumsim sava
komisara
Na, ka as galiu pasakyti apie tuseli? Buvo super duper fantastiskai!!!
jo.... super 16-13 ar kiek ten dar pameni kokius filmus megstu as?
Na, ka as galiu pasakytiapie tuseli? Buvo super duper fantastiskai!!!!
tikri fainuoliukai linksmuoliukai pasirodo tie ieskok nariai
Labas Xebrite:)))))))))))))) kas gyvas dar po didelio kiekio sunauduoto ugninio vandens:)))))))))))METAS is tikruju pavyko:))))) sveikinu visusu kas dalyvavo ir sukure ta puikia nuotaika:))) O ipac didelis RESPECTAS organizatoriams JUSTKUI:)))))ir GINTUKUI:))))))))))) MYLIM JUS MUSU MERGITES:))) tikrai susirinko sauni kompanijavisi smagiai praleido laika:) Tie kas nedalyvavo eilini karta gales grauztis del tokio savo poelgio:))))Tai kaip reikia jau mastyt apie vavasario meeta bet jau gamtuoj:)))))))))))))
ir kai siiiiiilllllta bus visi atsinesat po 5 saslykus po 1 iesma ir po pagali lauzui
gyvu yra, kai kas tik pora valandu miegojo
as vos trule ple neuzmigau
as visai dar nemiegojau
Labas Jurgut!!! Visdelto grizai namo? O mes jau galvojom, kad Eima kazkur tave nedorais keliais nuvede;)
Laba ryta na tikrai labai fainas tusas,faina ir linksma kompanija susirinko ir muzika ir zadimai
kaip miela, kad manimi taip pasitiki .P aš negalėčiau jokiai merginai blogo padaryti... gero, turbūt, taip pat .P
kad vaikinai merginas veda is kelio i takeli tai cia aisku, bet kaip mes jurga saukem, kvietem eit kartu, argumentavom kuri stotele yra arciau ir pan.... bet ji i mus demesio visiskai nekreipe! idomu kodel?
labukas visiems.. ziauriai geras tusas, dziugu, kad sudalyvavau ir reiia tiketis nepaskutini karteli.. visiems kas buvo meete dekui uz gera praleista laika..
Labukas visiems. Aisku grizau, kur as desiuos, ~7:40- Jurga jau namie Matai, vesti gali kur nori, bet cia jau mano reikalas, kuri kelia pasirinksiu per ta trumpa laika jis man nepadare nieko blogo, taip kad bukit ramios
Hoiga, chebrike.. na stai, pagaliau ir as prisedau prie kompo. Aciu Justei su Gina, kad suorganizavot si meetuka. :* buvo tikrai saunu.. nors diena dar sunku kol kas, bet faina buvo. dziugu, kad esame savi..
Augi kokia diena jau vakaras:))))))))))))))))
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)