221

Re: Valentino dienos Meetas Vilniuje:)

Man nuo ryto sitaip... gryzes dar geriau.. alaus isgeriau autike o namie vodziaros... nu kaip gali buti nesunki diena... .juk ji dar nesibaige. smile

222

Jurga, 22 wrote:

Labukas visiems. Aisku grizau, kur as desiuos, ~7:40- Jurga jau namie smile Matai, vesti gali kur nori, bet cia jau mano reikalas, kuri kelia pasirinksiu smile  wink per ta trumpa laika jis man nepadare nieko blogo, taip kad bukit ramios :::021

Jurga, mes uz tave dziaugiames:D

223

Augustinas, 20 wrote:

Man nuo ryto sitaip... gryzes dar geriau.. alaus isgeriau autike o namie vodziaros... nu kaip gali buti nesunki diena... .juk ji dar nesibaige. smile

Kosmaras...

224

Jo... wink
Giedre, brangioji, kodel mano liezuvis visas nudegintas, mmm? big_smile skauda. ka as geriau ten??? big_smile big_smile big_smile Ei, sakei, kad parasysi gryzusi, bet neparasei...

225

Hmmm, nieko nepamamenu... ka as? zadejau kazka?
:::629
Na o del tavo lieziuvio, tai nzn kur tu ten ji kisai, kad jis visas nudegintas :::027

226

Sweiki wisi as turbut gryzau namo is wisu weliausiai t.y. katik big_smile nemiegojus tik pas Gina nusnudau dwi walandeles ir wiskas big_smile gryzau katik paskaiciau atsiliepimus, saunu forumas atgyjo, malonu big_smile
Dekuj wisiems uz iwertinima ir grazius zodzius ir nora toliau bendrauti smile
Jus wisi nepakartojami, linksmuoliai fainuoliai, as sedejau apsalusi kai maciau kokie jus nerealus, wisi sokat, zaidziat, bendraujat ir taip draugiskai kad net gera paliko ant sirdies big_smile
ACIU ir tikiuosi iki greito smile

227

Man kazkas kava dare kelis kartus.. Nezinai kas? big_smile be to, tikrai sakei, kad parasysi.. wink as zmogus su gera atmintim...

228

ten nusiplikiusiu gi buvo dar.. ar ne tu augi rankas nusideginai.. auris berods irgi

229

Giedrė, 24 wrote:
Augustinas, 20 wrote:

Kosmaras...

Kodel kosmaras? mmm? big_smile juk ne daug.. cia tam, kad greiciau miegas imtu ir nesalta butu, nes vejas tai nerealus buvo ryte.. brrrrr

230

Tai gal mane su kokia kita sumaisei, nes as visada pazadsu tesiu big_smile

231

Ne.. bet man Giedre padare kavos karstos ir as liezuvi nusideginau.. daugiau nieko.. big_smile

232

Nu tai gal dar atsimenu tavo veida sakau.. tongue

233

Augustinas, 20 wrote:
Giedrė, 24 wrote:
Augustinas, 20 wrote:

Kosmaras...

Kodel kosmaras? mmm? big_smile juk ne daug.. cia tam, kad greiciau miegas imtu ir nesalta butu, nes vejas tai nerealus buvo ryte.. brrrrr

Nu tai as ir sakau, ne diena o kosmaras...

234

Augustinas, 20 wrote:
Giedrė, 24 wrote:
Augustinas, 20 wrote:

Kosmaras...

Kodel kosmaras? mmm? big_smile juk ne daug.. cia tam, kad greiciau miegas imtu ir nesalta butu, nes vejas tai nerealus buvo ryte.. brrrrr[/quot

Nu tai as ir sakau, ne diena o kosmaras...

235

Matkaip.. Kagi.. beveik atspejai.. gal net daug geriau nei kosmaras.. wink nieko, taisausi jau.

236

Iki vestuviu tikrai uzgis... big_smile

237

Tikekis tikekis.. jei neuzgis - tada tau teks apsiimt gydyti.. wink big_smile

238

Buvo geras

239

Kada vestuves? smile

240

Ammm, nezinau dar.. nenusprendziau.. kada siulai? big_smile

Pages Previous 1 10 11 12 13 14 18 Next

You must login or register to post a reply

Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Valentino dienos Meetas Vilniuje:)